Gotham (Beta)

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
antoniong Offline
Senior Member
Posts: 152
Joined: Mar 2010
Reputation: 1
Post: #1
Is there already a beta usable with Gotham and where can I find it?
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 4,033
Joined: Dec 2008
Reputation: 60
Location: Prague / Belgrade
Post: #2
In xbmc official repo.

My skins:

Amber
Quartz

find quote
antoniong Offline
Senior Member
Posts: 152
Joined: Mar 2010
Reputation: 1
Post: #3
(2014-04-15 00:53)pecinko Wrote:  In xbmc official repo.

There it says 'Broken'. I'm using the beta on a iMac.
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 14,156
Joined: Jul 2011
Reputation: 203
Location: Dawn of time
Post: #4
(2014-04-15 08:04)antoniong Wrote:  
(2014-04-15 00:53)pecinko Wrote:  In xbmc official repo.

There it says 'Broken'. I'm using the beta on a iMac.

try this
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add...ce_refresh

Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
find quote