Frodo & Gotham Linux Builds for Amlogic M3 Devices

  Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 3.83 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
phin586 Offline
Member
Posts: 94
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #331
Does this support hdmi-cec?
find quote
obenihk Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #332
EDIT: Everyone just ignore me. I just realized my ethernet cable was loose. All good now!

I got wifi to work using the Network Manager add-on. But how do I enable wired connection as I really need that for my live tv add-on? I would have expected this option to be made available under Internet Access > Internet Connection but I don't see anything like that. I just see the following options.

http://kodi.wiki/view/Settings/System#Internet_access

Sorry for my ignorance but I've only just flashed Kodi on top of the Frodo I was running on my M3 box and I am not familiar with the interface changes that come with Kodi.
(This post was last modified: 2015-03-26 13:22 by obenihk.)
find quote
gadus Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #333
(2015-02-08 02:27)mivlives Wrote:  updated 02/05/2015 build by the-hydra
- more Video tweaks

Download: M3_HELIX_020515.zip
MD: F62661C8060324AF0D73D104BE91E4D7
SHA-1: 03441B3473B882DE0E8A4262359B46867389A6E7


If coming from Frodo or Gotham, please perform a wipe data\factory reset in recovery before flashing!

mivlives

Thanks mivlives,
HELIX seems to run really great on my MyGica A11
I have one minor issue, the controls not mapped correctly for the MyGica A11 remote
Maybe you could help me out with this ?

[Image: mygica-a11-remote.jpg]

These are .conf file I could find in the web for the MyGica A11 remote
But I actually don't know how get this done
I hope you or maybe someone else can help me mappig it right

mygica-a11_remote.rar 2 KB
https://mega.co.nz/#!h4gliYSZ!jivTlWEWDZ...iD1mRi6ric

Thx
(This post was last modified: 2015-03-27 14:04 by gadus.)
find quote
mivlives Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Jan 2015
Reputation: 1
Post: #334
put the remote.conf file over here:

/root/.kodi/system

and reboot

-----------------------------------------------------------------------------------------------


These are .conf file I could find in the web for the MyGica A11 remote
But I actually don't know how get this done
I hope you or maybe someone else can help me mappig it right

mygica-a11_remote.rar 2 KB
https://mega.co.nz/#!h4gliYSZ!jivTlWEWDZ...iD1mRi6ric

Thx
[/quote]
find quote
gadus Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #335
(2015-03-27 05:29)mivlives Wrote:  put the remote.conf file over here:

/root/.kodi/system

and reboot

Thank you for the fast reply
I'm going to try this
find quote
Poida Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #336
@mivlives

So still unable to solve the problem with my G-box midnight M3 ? (Just keeps re-booting with the latest builds)
find quote
gadus Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #337
(2015-03-27 05:29)mivlives Wrote:  put the remote.conf file over here:

/root/.kodi/system

and reboot
This does not seem to work unfortunately
The mapping is still wrong
Do you have any other suggestions?

The mapping was fine with my previous installation: http://d-h.st/bZ8
Your HELIX version Is really smooth on the MyGica A11 I'll keep using It hoping to find a mapping fix
(This post was last modified: 2015-03-27 14:49 by gadus.)
find quote
mivlives Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Jan 2015
Reputation: 1
Post: #338
@gadus

Sorry that was the wrong path

put the remote.conf file over here:

/root/.kodi/

and reboot
find quote
gadus Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #339
(2015-03-29 01:24)mivlives Wrote:  @gadus

Sorry that was the wrong path
put the remote.conf file over here:
/root/.kodi/
and reboot

Bingo that worked !!
Thanks for your assistance
find quote
steveman Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #340
(2015-02-08 02:27)mivlives Wrote:  updated 02/05/2015 build by the-hydra
- more Video tweaks

Download: M3_HELIX_020515.zip
MD: F62661C8060324AF0D73D104BE91E4D7
SHA-1: 03441B3473B882DE0E8A4262359B46867389A6E7


If coming from Frodo or Gotham, please perform a wipe data\factory reset in recovery before flashing!

mivlives


just wondering if this is compatible with jynxbox m3, armlogic 8726 processor.
find quote
pepelillo Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #341
Hi all.

Newbe in xbmc for m3 and also in compiling kernels and so. Does anybody has a good guide to be able to compile media-build repo for this m3 kernels, or if somebody has the modules compiled and wants kindly to share them......?

Thanks all anyway, and apologize for my english.
find quote
Post Reply