[Project] Dual Audio Output support (Krypton/Jarvis/Isengard/Helix/Gotham/Frodo)

  Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 4.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jlazkano Offline
Member
Posts: 74
Joined: Jun 2009
Reputation: 0
Post: #601
(2017-03-13 18:46)xhbl Wrote:  Well, Krypton supported now, enjoy!
Thanks!
find quote
cignu Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Post: #602
(2017-02-28 11:53)FernetMenta Wrote:  
(2017-02-27 21:09)xhbl Wrote:  
(2017-02-27 11:57)Mettbrot Wrote:  The reasons lie in the current architecture of this patch (duplicating AE), not in the feature itsself: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=...pid2074153 and the following 10 posts is a good start.
I bet the offer to help find a better solution still stands...

Technically AE is NOT duplicated in this project. In terms of Object-Oriented paradigm, just two AE instances are created in the factory. AE itself as an object is kept intact, only some global audio settings and player interface code are duplicated. Also, if it is named as an engine, I bet we've heard of a twin-engine airplane.

The reason is that it will be a significant impact to the architecture if taking dual (or multiple) audio into consideration of current AE. AE handles a lot of things like audio codec processing, decoding, pass-through, recording, DSP etc., as well as device (sink) handling. it will be very hard to process additional audio within one AE, not to mention another big issue - synchronization between these audios plus video. In a word, complexity.

you are very wrong with that

I'm a long time fan, still a noob

what is wrong with that?

P.S. thanks so much xhbl, I have a two zones amp and dual-audio is a game changer feature
(This post was last modified: 2017-03-13 23:21 by cignu.)
find quote
epicfail Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jan 2015
Reputation: 1
Post: #603
Thank you so much xbhl!!!!

Can we expect future updates with new Kodi Versions?
find quote
xor_ Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2015
Reputation: 0
Post: #604
Getting a patch error here with LibreELEC 8.0.0:

patching file system/settings/rbp2.xml
Hunk #1 succeeded at 38 with fuzz 1 (offset 11 lines).
patching file xbmc/cores/VideoPlayer/VideoRenderers/HwDecRender/MMALRenderer.cpp
make: *** [Makefile:12: image] Error 1
(This post was last modified: 2017-03-17 02:34 by xor_.)
find quote
mambro Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #605
(2017-03-13 18:46)xhbl Wrote:  Well, Krypton supported now, enjoy!

Great xhbl!!!!
Windows version works great!

Thanks
find quote
extremeaudio Offline
Senior Member
Posts: 108
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #606
For Libreelec 8.0 I cant find the link for a zip file so that I can use the manual update. I don't want the disk image since I am not doing a fresh install. Can anyone point to the link please?
find quote
blu5 Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Oct 2009
Reputation: 1
Location: Plymouth UK
Post: #607
(2017-03-20 13:02)extremeaudio Wrote:  For Libreelec 8.0 I cant find the link for a zip file so that I can use the manual update. I don't want the disk image since I am not doing a fresh install. Can anyone point to the link please?


https://github.com/xhbl/LibreELEC_dualau...8.0-DA.zip
find quote
PaulCarter Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Post: #608
(2017-03-13 18:46)xhbl Wrote:  Well, Krypton supported now, enjoy!

Fantastic news, thanks xhbl!
If anyone else is interested I'll be building a native ubuntu version of Krypton DA and can post a link to it here if you wish.
find quote
Farseer Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #609
(2017-03-13 18:46)xhbl Wrote:  Well, Krypton supported now, enjoy!
This is awesome - thank you so much for the work that you do!
find quote
Post Reply