Mac OS X - Where is Clean Library option on Gotham OSX?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
nogi Offline
Member
Posts: 64
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #1
I run Gotham Beta 4 on Windows and OSX at home and have noticed that the clean library option has disappeared from the OSX version. Is there a way to bring it back? This is the option that I am talking about:

[Image: K9RAa6d.png]
(This post was last modified: 2014-04-27 03:59 by nogi.)
find quote
clipper99 Offline
Senior Member
Posts: 259
Joined: Dec 2008
Reputation: 3
Location: Vancouver Island
Post: #2
The only explanation I have is that you are running a skin that does not yet have the Gotham menu settings option and you aren't in at least Advanced or Expert mode. Switch to Confluence (if applicable to you) and confirm. The clean library option is visible to me with Confluence in those two levels. Puzzling....

[Image: movie-thin-banner.jpg]
iMac 12,2 HTPC (Gotham 13.2/Aeon Warlion 4.1.9/MacOSX 10.10.1)/Sony STR-DG800/LG 50" Plasma
find quote
nogi Offline
Member
Posts: 64
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #3
(2014-04-27 22:13)clipper99 Wrote:  The only explanation I have is that you are running a skin that does not yet have the Gotham menu settings option and you aren't in at least Advanced or Expert mode. Switch to Confluence (if applicable to you) and confirm. The clean library option is visible to me with Confluence in those two levels. Puzzling....

Aaaah that was it. Thanks, had to change to expert.
find quote