Work in Progress - Aeon Nox 5 Mod : Showcase and more

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
carlcarpenter24 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #196
How would I go about adding logo, clearart, etc. to collections?
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,931
Joined: Nov 2011
Reputation: 52
Location: Nantes - France
Post: #197
By using Movie Set Artwork Automator : http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=153502

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Phil65 skin and my mod
Secondary HTPC : Atom N330 running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
flowerpot Offline
Member
Posts: 63
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #198
thank you for your reply i found a genre pack on line and i went to C:\Users\yourusername\AppData\Roaming\XBMC\addons\skin.aeon.nox\extras\genre\vid​‚Äčeo\icons folder, i noticed that all the genre is allready on kodi/xbmc . but when i want to add a different movie for the genre all though i see a list of genre through kodi/xbmc i cannot see the genre i am looking for allthough it is in C:\Users\yourusername\AppData\Roaming\XBMC\addons\skin.aeon.nox\extras\genre\vid​‚Äčeo\icons folder, is there a way to show all genres in this folder thanks
find quote
Rahiem Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #199
thanks for the repley...will look into that
find quote
carlcarpenter24 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #200
Love this mod but would like to get rid of live bd cases for movie sets if anyone could help me out with that.
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,931
Joined: Nov 2011
Reputation: 52
Location: Nantes - France
Post: #201
You want Live BD Cases for movie sets ?

[Image: V583t4o.jpg]

You need latest script.skin.info.service from Phil65 :

https://github.com/phil65/script.skin.info.service

Then download latest release for this mod for Aeon Nox 5.6 (because Phil65 has remove Detail.Movie.%d.VideoResolution) :

https://www.dropbox.com/s/2q4kvobxt8amuv...d.zip?dl=0

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Phil65 skin and my mod
Secondary HTPC : Atom N330 running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
carlcarpenter24 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #202
Thanks for the reply. I would like to get rid of the live bd cases for movie sets but keep the rest of the extended info.
find quote
carlcarpenter24 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #203
Lol....one more question. Has anyone used cinema experience with this mod? I can't get it working.
find quote
Warner306 Online
Posting Freak
Posts: 1,138
Joined: Feb 2014
Reputation: 36
Location: Canada
Post: #204
(2015-04-30 22:16)carlcarpenter24 Wrote:  Lol....one more question. Has anyone used cinema experience with this mod? I can't get it working.

Cinema Experience would not have anything to do with this mod. Once you engage the script, the addon takes over.
find quote
Warner306 Online
Posting Freak
Posts: 1,138
Joined: Feb 2014
Reputation: 36
Location: Canada
Post: #205
@Mike

I just updated my skin mods and wanted to mention to you that you should update includes.xml and variables.xml using copies taken from the main branch and add any code required to make this mod work. Those are the only two files in your mod that contain significant updates since Helix.
(This post was last modified: Yesterday 08:39 by Warner306.)
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,931
Joined: Nov 2011
Reputation: 52
Location: Nantes - France
Post: #206
Thanks.

Dropbox ZIP updated. I have used stable 5.6.0 release from Kodi repository rather than latest 5.7.0 from GITHUB because this mod is based on stable releases Wink

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Phil65 skin and my mod
Secondary HTPC : Atom N330 running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
riggs1973 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #207
Hi guys just wondering if ive missed something here....ive installed as instruction and can see the cases have changed but dont get any open case also no rolling cd? installed on aeon nox 5 thanks in advance.
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,931
Joined: Nov 2011
Reputation: 52
Location: Nantes - France
Post: #208
DiscArt must be declared in Kodi database using Artwork Downloader addon. Did you do that ?

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Phil65 skin and my mod
Secondary HTPC : Atom N330 running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
Post Reply