Work in Progress - Aeon Nox 5 Mod : Showcase and more

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
riggs1973 Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #211
yeah finally figured it out guys Smile cheers!! Smile
find quote
ssamak Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #212
Hey Mike I've got an issue with the cases. I have installed the SILVO version of aeon nox and the Bluray or 3D cases won't show unless I play the video for few secs. I would like to have it show the Bluray case from the beginning without having to play the video, any idea why? By the way my files are on a NAS, if that could help.

Tu peux aider un compatriote s'il te plait? Smile
find quote
Edworld Online
Fan
Posts: 442
Joined: Sep 2014
Reputation: 3
Location: Michigan
Post: #213
(2015-05-09 10:11)ssamak Wrote:  Hey Mike I've got an issue with the cases. I have installed the SILVO version of aeon nox and the Bluray or 3D cases won't show unless I play the video for few secs. I would like to have it show the Bluray case from the beginning without having to play the video, any idea why? By the way my files are on a NAS, if that could help.

Tu peux aider un compatriote s'il te plait? Smile

Check the name of the file... does it include the word bluray?
find quote
ssamak Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #214
File name include "BluRay, 1080p, 3D". I found the issue when the movie is in my NAS, Kodi does not seem to read the informations of the video (no bluray case, no media flags until I play the video for few secs). But if the video is in my local drive and added to the library, it does show the bluray case and the media flags. Is the problem from my NAS or from Kodi not reading through NAS?
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,949
Joined: Nov 2011
Reputation: 52
Location: Nantes - France
Post: #215
3D cases are displayed when .3D. (point 3 D point) is part of the name :

Code:
<value condition="SubString(ListItem(0).Filename,.3D.)">3d</value>

DVD or BR cases are displayed using VideoResolution (height, width) from Kodi database. So naming a movie Avatar.Bluray.1080p.mkv is useless for this mod.

When you play a movie, Kodi will analyse it and store informations about video and audio in it's database. But when you scrap a movie, the analyse is also performed so DVD/BR cases should be displayed whithout playing the movie few second, except if the movie is an ISO file. In this case, playing the movie is the only way for Kodi to analyse video stream and extract video informations.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Phil65 skin and my mod
Secondary HTPC : Atom N330 running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
ssamak Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #216
Merci Mike, I actually figured it out. Your mod works perfectly without actually playing the video, Bluray case is shown with a resolution = or > at 720p and 3D cases when 3d in file name. The problem was, which is odd, that when I add videos from Samba SMB using the IP (smb://0.0.0.0/folder), Kodi does NOT read video infos, so no media flags and no bluray cases until video is played few secs. But if I add the Samba SMB source using the server name (smb://servername/folder), everything works fine without having to play the video for few secs, media flags and cases. Seems like Kodi does not really like IP addresses.
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,949
Joined: Nov 2011
Reputation: 52
Location: Nantes - France
Post: #217
Strange because some says that it's better to use IP@ rather that hostname when declaring SMB source.

You should try with Confluence and submit this issue on GITHUB, TRAC or in this forum.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Phil65 skin and my mod
Secondary HTPC : Atom N330 running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
ssamak Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #218
I agree, I would have thought that IP address would be better than hostname. Although I was not talking about local IP but WAN IP so the WAN IP was the one creating the issue of no flags and wrong cases but then I subscribed to noip.com so I can get a DDNS name and now everything works like it should with my DDNS hostname. The reason why I am trying with the WAN IP and not the local IP is because I would like to access my library remotely (from work for example). So far I can access SSH, SFTP, FTP and SMB remotely through WAN with any File manager software (Putty, Cyberduck, Filezilla) but with Kodi, it is impossible, connection times out every time with WAN IP or DDNS hostname. I did try with confluence as well and I get the same issue. Posted the issue in the forum but haven't gotten any reply in days....
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,949
Joined: Nov 2011
Reputation: 52
Location: Nantes - France
Post: #219
New options to display only logo for current item in Logo view and to minimize floor :

[Image: e0Dn0u9l.png]

ZIP file : https://www.dropbox.com/s/2q4kvobxt8amuv...d.zip?dl=0

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Phil65 skin and my mod
Secondary HTPC : Atom N330 running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
Edworld Online
Fan
Posts: 442
Joined: Sep 2014
Reputation: 3
Location: Michigan
Post: #220
I like the new logo mod
find quote
Post Reply