Work in Progress - Aeon Nox 5 Mod : Showcase and more

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Edworld Offline
Posting Freak
Posts: 750
Joined: Sep 2014
Reputation: 5
Location: Michigan
Post: #286
Mikebzh44:

saw you did an upload a couple of hours ago, what does it do or fix?

thanks
find quote
skullmonkey Offline
Senior Member
Posts: 248
Joined: Dec 2010
Reputation: 1
Post: #287
Not working for me. It messes the home Recent movies/tv shows widget.
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 2,063
Joined: Nov 2011
Reputation: 56
Location: Nantes - France
Post: #288
(2015-11-27 19:01)Edworld Wrote:  Mikebzh44:

saw you did an upload a couple of hours ago, what does it do or fix?

thanks
Just add the season X episode number before title when pause video (lower left corner) :

[Image: wGFbkrv.jpg]

(2015-11-30 01:14)skullmonkey Wrote:  Not working for me. It messes the home Recent movies/tv shows widget.
Please try with stock Aeon Nox because I didn't touch this feature.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
Secondary HTPC : Freebox Mini 4K running Android TV with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
Edworld Offline
Posting Freak
Posts: 750
Joined: Sep 2014
Reputation: 5
Location: Michigan
Post: #289
(2015-11-30 11:04)mikebzh44 Wrote:  
(2015-11-27 19:01)Edworld Wrote:  Mikebzh44:

saw you did an upload a couple of hours ago, what does it do or fix?

thanks
Just add the season X episode number before title when pause video (lower left corner) :

[Image: wGFbkrv.jpg]

(2015-11-30 01:14)skullmonkey Wrote:  Not working for me. It messes the home Recent movies/tv shows widget.
Please try with stock Aeon Nox because I didn't touch this feature.

I just noticed that I am not seeing the season / episode number on the bottom left. I downloaded and copied your current version of Isengard but nothing changed.

Any ideas?
(This post was last modified: 2016-02-18 01:59 by Edworld.)
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 2,063
Joined: Nov 2011
Reputation: 56
Location: Nantes - France
Post: #290
When you pause the video when playing an episode, you don't have the season / episode number and the title of the episode ?

Look into variables.xml, at line 380-382, you should see this code :

Code:
<!-- MikebZH44 : Add season and episode number to title in seek bar when pausing episode -->
        <value condition="VideoPlayer.Content(episodes) + !IntegerGreaterThan(VideoPlayer.Episode,9)">$INFO[VideoPlayer.Season,,x0]$INFO[VideoPlayer.Episode,, • ]$INFO[Player.Title]</value>
        <value condition="VideoPlayer.Content(episodes) + IntegerGreaterThan(VideoPlayer.Episode,9)">$INFO[VideoPlayer.Season,,x]$INFO[VideoPlayer.Episode,, • ]$INFO[Player.Title]</value>

Work fine for me.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
Secondary HTPC : Freebox Mini 4K running Android TV with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
Edworld Offline
Posting Freak
Posts: 750
Joined: Sep 2014
Reputation: 5
Location: Michigan
Post: #291
No go.

Is there something in the settings I need to change?

I get episode name and chapters but not what you show on the image (season/episode)

Edit:

I deleted row 379 and it works:

Row 379 had the following
<value condition="Player.ChapterCount">$INFO[Player.Title]$INFO[player.chapter, • $LOCALIZE[21396] ]$INFO[player.chaptercount, / ,]</value>
(This post was last modified: 2016-02-19 03:12 by Edworld.)
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 2,063
Joined: Nov 2011
Reputation: 56
Location: Nantes - France
Post: #292
Or you can just switch lines to define SxEE Title before chapters :

Code:
<variable name="PlayerTitleLabelVar">
    <!-- MikebZH44 : Add season and episode number to title in seek bar when pausing episode -->
    <value condition="VideoPlayer.Content(episodes) + !IntegerGreaterThan(VideoPlayer.Episode,9)">$INFO[VideoPlayer.Season,,x0]$INFO[VideoPlayer.Episode,, • ]$INFO[Player.Title]</value>
    <value condition="VideoPlayer.Content(episodes) + IntegerGreaterThan(VideoPlayer.Episode,9)">$INFO[VideoPlayer.Season,,x]$INFO[VideoPlayer.Episode,, • ]$INFO[Player.Title]</value>
    <value>$INFO[Player.Title]</value>
    <value condition="Player.ChapterCount">$INFO[Player.Title]$INFO[player.chapter, • $LOCALIZE[21396] ]$INFO[player.chaptercount, / ,]</value>
</variable>

As I have test this feature on AVI files, I didn't encounter this "bug". Maybe you tried with MKV episode.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
Secondary HTPC : Freebox Mini 4K running Android TV with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
Edworld Offline
Posting Freak
Posts: 750
Joined: Sep 2014
Reputation: 5
Location: Michigan
Post: #293
All my files are mkv
find quote
Edworld Offline
Posting Freak
Posts: 750
Joined: Sep 2014
Reputation: 5
Location: Michigan
Post: #294
Any plans on releasing your mod for jarvis?
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 2,063
Joined: Nov 2011
Reputation: 56
Location: Nantes - France
Post: #295
As soons as Jarvis will be pushed as stable reease and BigNoid will make a Jarvis stable release of his skin, I will make the same Wink

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
Secondary HTPC : Freebox Mini 4K running Android TV with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 2,063
Joined: Nov 2011
Reputation: 56
Location: Nantes - France
Post: #296
Done : https://www.dropbox.com/s/rhu0025kwvufwb...d.zip?dl=0

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
Secondary HTPC : Freebox Mini 4K running Android TV with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
Edworld Offline
Posting Freak
Posts: 750
Joined: Sep 2014
Reputation: 5
Location: Michigan
Post: #297
Thanks!
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 2,063
Joined: Nov 2011
Reputation: 56
Location: Nantes - France
Post: #298
ZIP files for 5.7.3 and 5.8.4 updated to get widgets in upper right corner.

Before :

[Image: IrHR6Lz.jpg]

After :

[Image: FKQoUYs.jpg]

[Image: uKTyaDr.jpg]

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
Secondary HTPC : Freebox Mini 4K running Android TV with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 2,063
Joined: Nov 2011
Reputation: 56
Location: Nantes - France
Post: #299
ZIP file updated for Aeon Nox 5.8.5 Jarvis :

https://www.dropbox.com/s/4k8fm5lmaff7jq...d.zip?dl=0

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

Main HTPC : Core i3 2120T running OpenELEC with Aeon Nox 5 and my mod
Secondary HTPC : Freebox Mini 4K running Android TV with Aeon Nox 5 and my mod
find quote
Edworld Offline
Posting Freak
Posts: 750
Joined: Sep 2014
Reputation: 5
Location: Michigan
Post: #300
(2016-02-19 08:52)mikebzh44 Wrote:  Or you can just switch lines to define SxEE Title before chapters :

Code:
<variable name="PlayerTitleLabelVar">
    <!-- MikebZH44 : Add season and episode number to title in seek bar when pausing episode -->
    <value condition="VideoPlayer.Content(episodes) + !IntegerGreaterThan(VideoPlayer.Episode,9)">$INFO[VideoPlayer.Season,,x0]$INFO[VideoPlayer.Episode,, • ]$INFO[Player.Title]</value>
    <value condition="VideoPlayer.Content(episodes) + IntegerGreaterThan(VideoPlayer.Episode,9)">$INFO[VideoPlayer.Season,,x]$INFO[VideoPlayer.Episode,, • ]$INFO[Player.Title]</value>
    <value>$INFO[Player.Title]</value>
    <value condition="Player.ChapterCount">$INFO[Player.Title]$INFO[player.chapter, • $LOCALIZE[21396] ]$INFO[player.chaptercount, / ,]</value>
</variable>


As I have test this feature on AVI files, I didn't encounter this "bug". Maybe you tried with MKV episode.

If and when you create a new version, can you add this to your mod?
find quote
Post Reply