Release - TIDAL music (former WiMP)

  Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
larskb Offline
Donor
Posts: 5
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #16
This doesn't work for me, I have marked two playlist as favorites but they don't show up in the addon
find quote
takoi Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,220
Joined: Oct 2009
Reputation: 25
Location: Norway
Post: #17
You are correct. Must have recently changed. I will look into it
find quote
adb76 Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #18
(2014-08-23 12:20)takoi Wrote:  
(2014-08-23 09:21)adb76 Wrote:  One question: have you planned to implement also "Favorite Playlists" - that would be great!
Afaik, when you star a playlist it will be added to 'my playlist'. There is no 'favorite playlists'

Your add-on currently only shows the playlists I've created manually in Wimp. Playlists which I marked as favourites are not shown. In the wimp application under Windows they are also separated: My own playlists are in the category "My playlists" and the marked playlists in the category "My Favourites --> My Playlists".

But you are right: In the web player they are all in the category "My Music --> Playlists". Strange...

So I suspect that wimp "internal" these are different playlist types - that's perhaps why your add-on only shows the one type.
find quote
takoi Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,220
Joined: Oct 2009
Reputation: 25
Location: Norway
Post: #19
Already fixed;). Get development snapshot from github
find quote
Dimmuxx Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #20
Great work!

This will be really nice if/when they add HiFi support to the webplayer.
find quote
larskb Offline
Donor
Posts: 5
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #21
I may be stupid, but if I use the link from page one I get the old version.
Are I'm doing something wrong?
(This post was last modified: 2014-08-24 14:14 by larskb.)
find quote
Dimmuxx Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #22
(2014-08-24 14:13)larskb Wrote:  I may be stupid, but if I use the link from page one I get the old version.
Are I'm doing something wrong?

Go to the github page and click on download zip.
find quote
larskb Offline
Donor
Posts: 5
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #23
(2014-08-24 14:56)Dimmuxx Wrote:  
(2014-08-24 14:13)larskb Wrote:  I may be stupid, but if I use the link from page one I get the old version.
Are I'm doing something wrong?

Go to the github page and click on download zip.

Thx:-)
find quote
adb76 Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #24
(2014-08-23 13:58)takoi Wrote:  Already fixedWink. Get development snapshot from github

Thank you! It works great!
find quote
adb76 Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #25
I tried to install the Wimp addon now through the repository. The version directly from github does work but not the Version 1.0.0 from the repository. For me it seems that there are files missing in the zip file ( the whole wimpy sub directory):
Code:
OpenELEC:~/.xbmc/addons/packages # unzip -l plugin.audio.wimp-1.0.0.zip
Archive:  plugin.audio.wimp-1.0.0.zip
98e7dc3480c9db9ab62acab2844d02968595b1eb
  Length      Date    Time    Name
---------  ---------- -----   ----
        0  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/
    35148  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/LICENSE.txt
     7461  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/addon.py
     1064  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/addon.xml
        0  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/changelog.txt
    99045  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/fanart.jpg
    17750  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/icon.png
     3929  08-30-2014 08:09   plugin.audio.wimp/routing.py
---------                     -------
   164397                     8 files
(This post was last modified: 2014-08-31 11:29 by adb76.)
find quote
takoi Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,220
Joined: Oct 2009
Reputation: 25
Location: Norway
Post: #26
Something went wrong during pull. There should be an update out for it now.
find quote
Crowly Offline
Member
Posts: 51
Joined: Aug 2012
Reputation: 4
Location: Norway
Post: #27
Seems like there is a bug when starting a song, tried on three different albums. It starts on one track higher than the selected, ex 1st becomes 2nd, 2nd plays 3rd etc. Have to skip backwards to play the first song.
Could this be a simple error with something starting at 0 instead of 1.

Edit:
A few more observations: If i skipped back to the first track, it would play the 3rd track next. It also skipped to the 4th song after completing the 2nd. Then to the 5th and so skipped to the 7th. Something is a bit wonky with song order.
On one attempt it did play the first track when i selected that, that happened after one or two songs from that album had completed, i stopped and selected the first track again.
These few attempts have been done in favorite artists and selecting songs from the albums.

Also the Last.fm scrobbler doesn't scrobble songs played with this add-on. Not sure thats an issue with this add-on or not, or if its something that is fixable. Just thought i mention it i case it is Smile
(This post was last modified: 2014-09-16 21:01 by Crowly.)
find quote
takoi Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,220
Joined: Oct 2009
Reputation: 25
Location: Norway
Post: #28
(2014-09-16 20:43)Crowly Wrote:  Seems like there is a bug when starting a song, tried on three different albums. It starts on one track higher than the selected, ex 1st becomes 2nd, 2nd plays 3rd etc. Have to skip backwards to play the first song.
Could this be a simple error with something starting at 0 instead of 1.
It's playback failing so xbmc automatically goes to the next on the list. I've been noticing it too. It started recently. Sometimes it plays just fine on first attempt, sometimes on second. And some tracks won't play at all.
find quote
JKJK Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #29
Nice work!
Can you PLEASE fix support for HiFi (lossless)?
That would be absolutely perfect. If you send me your paypal ID, I can sponsor you with a month of free wimp hifi if you need that.

Hegel H300 amp. Hegel HD25 DAC. Dynaudio C2 speakers. ELAC 2030 sub. Nordost red dawn MKII speaker cables. Nordost blue heaved signal cables.
find quote
JKJK Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #30
Wimp web player beta lab:

https://plus.google.com/u/0/communities/...6192854829

if you become a beta tester here, you get access to the next-gen wimp web player with hifi support Smile

Hegel H300 amp. Hegel HD25 DAC. Dynaudio C2 speakers. ELAC 2030 sub. Nordost red dawn MKII speaker cables. Nordost blue heaved signal cables.
(This post was last modified: 2014-10-09 15:31 by JKJK.)
find quote
Post Reply