Post your color schemes, custom overlays and other customisations here.

  Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.17 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
majeida Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Nov 2016
Reputation: 0
Post: #196
(2015-07-07 01:25)zeevgrim Wrote:  how can i hide the Media center text in the main menu ?

edit:
i was find how to do this Smile
in Includes_Header.xml
change this
Quote:<include name="GlobalTopBar">
<control type="group">
<include>GlobalLeftHeader</include>
</control>
<control type="group" description="Main Header">
<visible>!Window.IsActive(DialogButtonMenu.xml)</visible>
<include>Animation.VisibleFadeIn</include>
<include>Animation.VisibleFadeOut</include>
<control type="group">
<posx>-10</posx>
<include>HeaderMainInfo</include>
</control>
<control type="group">
<include>Animation.VisibleFadeIn</include>
<include>Animation.VisibleFadeOut</include>
<visible>!Window.IsActive(DialogKaiToast.xml)</visible>
<include>HeaderRightInfo</include>
</control>
</control>
</include>

to this
Quote:<include name="GlobalTopBar">
<control type="group">
<include>GlobalLeftHeader</include>
</control>
<control type="group" description="Main Header">
<visible>!Window.IsActive(DialogButtonMenu.xml)</visible>
<include>Animation.VisibleFadeIn</include>
<include>Animation.VisibleFadeOut</include>
<control type="group">
<posx>-10</posx>
</control>
<control type="group">
<include>Animation.VisibleFadeIn</include>
<include>Animation.VisibleFadeOut</include>
<visible>!Window.IsActive(DialogKaiToast.xml)</visible>
<include>HeaderRightInfo</include>
</control>
</control>
</include>
Big Grin

[Image: Untitled2.jpg]
how can i have this large tile or lg style tile for LTR user. thanks
find quote
tekkie_portal Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #197
(2014-11-28 19:20)orionics Wrote:  @FutureCow

you can contact me, check your message box

Regards

orionics

I also would like u to send me the Modded tile png's, but cant seem to use pm system, its forbidden for no reasons
find quote
eurogroovem5 Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #198
Hello everyone. I'm having some trouble and I'm hoping this awesome thread will be able to help me out. I'm trying to add some transparency to my hub menus. Like in post #4 by Reap705. Also, I would like to know how to do an all black hub menu. Like post #146 by Paranoidjack.

I have the black glass look to my main menu, but my hub menus still have that grey look to it. I feel like I've browsed every part of the settings menu and I can not seem to find what I am looking for. I don't like to ask for help but yea... I've been a member for less than 2 days, so I can't exactly PM the OPs who I am inspired by. So I'd appreciate the help greatly.
find quote
Paranoidjack Offline
Senior Member
Posts: 105
Joined: Jul 2010
Reputation: 3
Post: #199
If I remember right I modified the skin files directly to add transparency - that was with the vanilla version of Eminence.

However, Eminence MOD has the option to change the transparency directly through the skin settings.

This is the layout I'm now using:

watch gallery
(This post was last modified: 2017-02-15 18:37 by Paranoidjack.)
find quote
eurogroovem5 Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #200
Looks good man. Love the wallpapers. At first things were kind of confusing because of how long this thread has been around. I figured that most of these cool ideas made it into the current release. I ended up locating the opaque toggle. Things look very close to what I wanted. Thanks though.
find quote
arhodiewithsoul Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #201
(2017-02-15 18:37)Paranoidjack Wrote:  If I remember right I modified the skin files directly to add transparency - that was with the vanilla version of Eminence.

However, Eminence MOD has the option to change the transparency directly through the skin settings.

This is the layout I'm now using:

watch gallery

@Paranoidjack

I apologise if you have been asked before, but would you consider doing a release of your modified skin (Eminence 2) for others to use? I really like your minimal style, use of transparency and simple, refined menus.

many thanks


ARWS
find quote
jurialmunkey Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,226
Joined: Feb 2013
Reputation: 206
Post: #202
(2017-05-14 16:03)arhodiewithsoul Wrote:  @Paranoidjack

I apologise if you have been asked before, but would you consider doing a release of your modified skin (Eminence 2) for others to use? I really like your minimal style, use of transparency and simple, refined menus.

many thanks


ARWS

You can get a text only home menu through skin settings
Skin Settings > Home > Home Bar Style (you have to scroll down to see it - change to "Text Only")
There is also an option there to make the home bar transparent.
find quote
arhodiewithsoul Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #203
(2017-05-15 02:21)jurialmunkey Wrote:  
(2017-05-14 16:03)arhodiewithsoul Wrote:  @Paranoidjack

I apologise if you have been asked before, but would you consider doing a release of your modified skin (Eminence 2) for others to use? I really like your minimal style, use of transparency and simple, refined menus.

many thanks


ARWS

You can get a text only home menu through skin settings
Skin Settings > Home > Home Bar Style (you have to scroll down to see it - change to "Text Only")
There is also an option there to make the home bar transparent.

Excellent! Have just done as you said - like a numpty, I didn't look through the Skin Settings properly...

Thanks for the Help Big Grin


ARWS
find quote
Post Reply