Poll: What's Your Favorite view?
Sio2 view
sio2x view
icon view
plain list
fat list
fanart
[Show Results]
 

SiO2-X - Helix

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
vandonh Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #31
Fast,

I have some customized icons and everytime when there is an update I loose them because the icons need to be in the icons folder, so I either have to copy them again or it would be great when you can add a browse function outside the SIO folders.
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 757
Joined: Sep 2012
Reputation: 25
Location: the Matrix
Post: #32
(2014-11-18 19:17)vandonh Wrote:  Fast,

I have some customized icons and everytime when there is an update I loose them because the icons need to be in the icons folder, so I either have to copy them again or it would be great when you can add a browse function outside the SIO folders.

Customized Icons for the home buttons?

You can already browse outside of the skin folder... just hit back (backspace) twice once you're in the dialog to select the icons.. and you'll be at root level, then pick the icons Wink

cheers.

edit: if you use general icons that could be of general interest feel free to send them, maybe it'll include them in the skin!!

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
(This post was last modified: 2014-11-18 19:57 by fastcolors.)
find quote
scrolling Offline
Senior Member
Posts: 219
Joined: Feb 2009
Reputation: 4
Post: #33
In the TV shows when using the fanart view the badge is behind the text. Would it be possible to make the so it's in front of the text?
[Image: 2014_11_24_19_45_31_Kodi.jpg]

HTPC: Apex MI-008 | Foxconn H67S | Celeron G530 | G.SKILL 4GB | Crucial 64 SSD| Arctic Cooling | PicoPSU-160-XT
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 757
Joined: Sep 2012
Reputation: 25
Location: the Matrix
Post: #34
(2014-11-25 04:56)scrolling Wrote:  In the TV shows when using the fanart view the badge is behind the text. Would it be possible to make the so it's in front of the text?
[Image: 2014_11_24_19_45_31_Kodi.jpg]

will fix it ASAP my most valuable friend! Smile

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
scrolling Offline
Senior Member
Posts: 219
Joined: Feb 2009
Reputation: 4
Post: #35
How do I turn off kiosk?

HTPC: Apex MI-008 | Foxconn H67S | Celeron G530 | G.SKILL 4GB | Crucial 64 SSD| Arctic Cooling | PicoPSU-160-XT
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 757
Joined: Sep 2012
Reputation: 25
Location: the Matrix
Post: #36
(2014-11-25 17:07)scrolling Wrote:  How do I turn off kiosk?


Angel
good question!!

1 . You can turn it of with the button that still DOESN'T exist... or

2. Manually:
  • click on the shutdown button and scroll all the way to the right > enter settings
  • enter skin settings and enable options dialog
  • go to home page customizer and enable the settings icon on home

i will make the button for disabling kiosk all at once right now... will be in next update

Nerd

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
scrolling Offline
Senior Member
Posts: 219
Joined: Feb 2009
Reputation: 4
Post: #37
Thanks I comple forgot about that.

HTPC: Apex MI-008 | Foxconn H67S | Celeron G530 | G.SKILL 4GB | Crucial 64 SSD| Arctic Cooling | PicoPSU-160-XT
find quote
microcontroleur Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #38
Hi,

Yesterday, I installed Kodi Helix RC and tested your updated skin with it, I found an issue with the Live TV icon,

Before Helix, when I clicked on the Live TV icon, I would get a dialog box with options such as TV channels, EPG, Recordings, etc.

Now with Helix, when I click the Live TV icon, it gets me directly to the EPG without any dialog box.

Is there a fix for this?
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 757
Joined: Sep 2012
Reputation: 25
Location: the Matrix
Post: #39
(2014-12-04 11:42)microcontroleur Wrote:  Hi,

Yesterday, I installed Kodi Helix RC and tested your updated skin with it, I found an issue with the Live TV icon,

Before Helix, when I clicked on the Live TV icon, I would get a dialog box with options such as TV channels, EPG, Recordings, etc.

Now with Helix, when I click the Live TV icon, it gets me directly to the EPG without any dialog box.

Is there a fix for this?

there's no fix ATM, the skinning for PVR totally changed with Helix, the window WILL come back with the next update, unfortunately (since I never use PVR) that has been left there. But I'm changing it back right now. expect an uptdate very soon with a few other changes like 7 columns in home, support for extended info, and a few other interesting addons.

Sorry, and thanks for supporting the skin.
cheers!

actually a quick fix would be getting the github version before update is released
here's a link to what you want to download

LINK

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
(This post was last modified: 2014-12-04 13:29 by fastcolors.)
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 757
Joined: Sep 2012
Reputation: 25
Location: the Matrix
Post: #40
3.1.5 up

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
(This post was last modified: 2014-12-05 17:48 by fastcolors.)
find quote
srector13 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #41
My copy auto-updated last night and now there are a lot of transparency issues and I'm hardly able to navigate my home screen. Is this a bug or is there a fix available? I've been using your skins ever since I started using XBMC and really want to fix it. No other skins look good.
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 757
Joined: Sep 2012
Reputation: 25
Location: the Matrix
Post: #42
(2014-12-06 22:28)srector13 Wrote:  My copy auto-updated last night and now there are a lot of transparency issues and I'm hardly able to navigate my home screen. Is this a bug or is there a fix available? I've been using your skins ever since I started using XBMC and really want to fix it. No other skins look good.

can you post a screenshot of the issues?

I changed the size of home icons.
then until fixed you can go into add ons manager and revert to previous version (just navigate ti the addon click info and then Rollback

should work

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
srector13 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #43
watch gallery


It is also not giving me the option to roll back unfortunately. I don't mean to gripe here. The skin is awesome and I can make due until a fix is pushed out. Just wanted you to be aware in case there are similar cases for other users.
(This post was last modified: 2014-12-07 01:35 by srector13.)
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 757
Joined: Sep 2012
Reputation: 25
Location: the Matrix
Post: #44
can you post a debug log and also le me know which OS you're on.

I imagine You already tried restarting.

Also try removing/reinstalling the skin. Seems like something is wrong with textures.xbt and the skin doesn't pull the textures.
or at least some of them...

Another thing could be to try cleaning out Textures.db

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
scrolling Offline
Senior Member
Posts: 219
Joined: Feb 2009
Reputation: 4
Post: #45
More feed back.

The banner on the home view isn't centered.
[Image: d8cBntQ.jpg]

The highlighted portion doesn't fill the full area.
[Image: zISfC0R.jpg]

When selecting which view to display. The slider for Sio2 View doesn't switch to green.
[Image: NCelm9Z.jpg]

HTPC: Apex MI-008 | Foxconn H67S | Celeron G530 | G.SKILL 4GB | Crucial 64 SSD| Arctic Cooling | PicoPSU-160-XT
find quote
Post Reply