HOW TO - Setting Up the Remote App

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
computershaman Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Nov 2014
Reputation: 1
Post: #1
Here is a video I made showing you how to set up Yatse to control Kodi.

http://youtu.be/X-yj2Zna1Ic
find quote
RavRob Offline
Senior Member
Posts: 203
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #2
Nice. Thanks

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
computershaman Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Nov 2014
Reputation: 1
Post: #3
No problem!
find quote
Lisa_ Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #4
Brilliant thanks.
find quote
Prig Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #5
fantastic work, thank you!
find quote
computershaman Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Nov 2014
Reputation: 1
Post: #6
You're welcome Big Grin
find quote
thenewguys333 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #7
Nice thanks this helps alot
find quote