Release - Arctic: Zephyr

  Thread Rating:
  • 31 Vote(s) - 4.65 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
danielBmee Offline
Member
Posts: 53
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #2836
Hi I'm also trying to get weather showing on the main menu and can't figure it out. I tried following the link above and installed the fanart as suggested and using the default skins...but all I get is the following but nothing happens. Do I also need to install something like Yahoo weather to make it work?
[Image: zwLF8DE.jpg]

[Image: D0HO6Nr.jpg]
find quote
hewligun Offline
Senior Member
Posts: 267
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #2837
(2017-03-19 01:00)maeda Wrote:  
(2017-03-18 22:07)hewligun Wrote:  .
Thanks for answering. Last question. is there a way to make the home screen menu have larger fonts?
There is an option "Large" font set in Appearance settings.
for more options you'll have to edit Font.xml file manualy

I saw that. still kind of small. Does not seem like there is an easy way. Increasing the size in that xml condenses the text and causes it to scroll. I would have to find whatever creates the space buffers and the blue line and figure out how to resize and space those. Seems like a bit too much work.

[Image: widget]
find quote
hewligun Offline
Senior Member
Posts: 267
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #2838
Another question. sorrySmile Is there a way to list more than one movie/tv show with the widget? I know within the widget we can scroll but maybe a way to show up to 5 either through a list or horizontally.

[Image: widget]
find quote
maeda Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #2839
(2017-03-19 23:37)danielBmee Wrote:  Hi I'm also trying to get weather showing on the main menu and can't figure it out. I tried following the link above and installed the fanart as suggested and using the default skins...but all I get is the following but nothing happens. Do I also need to install something like Yahoo weather to make it work?
well yes, of course, you have to install 'some' weather provider Smile
find quote
hewligun Offline
Senior Member
Posts: 267
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #2840
(2017-03-20 20:17)maeda Wrote:  
(2017-03-19 23:37)danielBmee Wrote:  Hi I'm also trying to get weather showing on the main menu and can't figure it out. I tried following the link above and installed the fanart as suggested and using the default skins...but all I get is the following but nothing happens. Do I also need to install something like Yahoo weather to make it work?
well yes, of course, you have to install 'some' weather provider Smile

He probably was confused because every other skin just displays it even if you dont have a weather provider. I didnt know there was a weather widget though. I didnt see it when I was under the weather menu item.

[Image: widget]
find quote
maeda Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #2841
(2017-03-20 20:30)hewligun Wrote:  He probably was confused because every other skin just displays it even if you dont have a weather provider. I didnt know there was a weather widget though. I didnt see it when I was under the weather menu item.
I didn't even know that, my main machine is always on Arctic Zephyr, my household is so used to it by now.
find quote
[email protected] Offline
Senior Member
Posts: 252
Joined: Apr 2013
Reputation: 9
Location: Germany
Post: #2842
(2017-03-20 20:30)hewligun Wrote:  
(2017-03-20 20:17)maeda Wrote:  
(2017-03-19 23:37)danielBmee Wrote:  Hi I'm also trying to get weather showing on the main menu and can't figure it out. I tried following the link above and installed the fanart as suggested and using the default skins...but all I get is the following but nothing happens. Do I also need to install something like Yahoo weather to make it work?
well yes, of course, you have to install 'some' weather provider Smile

He probably was confused because every other skin just displays it even if you dont have a weather provider. I didnt know there was a weather widget though. I didnt see it when I was under the weather menu item.

I can't find the weather widget either even though I have some weather provider addons installed.

HTPC LibreELEC 8.0 - Xperience1080+
RPi Rev 2 XBian - Arctic Zephyr
find quote
maeda Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #2843
@[email protected] install Add-on:Weather_Fanart_-_Multi (wiki)

Skin settings > background > set weather fanart multi, than you'll have option in customize main menu to set weather fanart widget.
This applies to vertical menu and default skin weather icons.
find quote
hewligun Offline
Senior Member
Posts: 267
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #2844
(Yesterday 18:55)maeda Wrote:  @[email protected] install Add-on:Weather_Fanart_-_Multi (wiki)

Skin settings > background > set weather fanart multi, than you'll have option in customize main menu to set weather fanart widget.
This applies to vertical menu and default skin weather icons.

does it display a forcast when you select weather? or just change backgrounds?

[Image: widget]
find quote
allard1992 Offline
Member
Posts: 55
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #2845
@jurialmunkey how can I get static own(no skin helper) channel backrounds? I have nice channel wallpapers but can't set it. Maybe you know something.
find quote
Post Reply