Trakt.tv v3

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Marcdepuma Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #1336
I can't install Trakt addon. I reinstalled Kodi 17.1 yet every time I try to install Trakt I get the message "Trakt.py failed to install"
find quote
Dreamup Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Location: Cyprus
Post: #1337
(2017-05-03 13:07)Razze Wrote:  
(2017-05-02 20:17)Dreamup Wrote:  Razze, as I have noticed by reading this post, kodi 14.2 users are not able to use trakt add-on, since we can not authorize the add-on.
What logs or feedback do you need to help you sort this out? Of course if you have the time.
ATV2 (kodi 14.2).
Thanks in advance.

As far as I know it will work

I still get the message saying " cannot connect, authorization failed".
Please note that the add-on gives the site with the pin/999.
Add-on is on version 3.0.4
Thanks in advance
find quote
Razze Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,575
Joined: Jan 2015
Reputation: 50
Location: Osnabrück, Germany
Post: #1338
(2017-05-08 21:04)Dreamup Wrote:  
(2017-05-03 13:07)Razze Wrote:  
(2017-05-02 20:17)Dreamup Wrote:  Razze, as I have noticed by reading this post, kodi 14.2 users are not able to use trakt add-on, since we can not authorize the add-on.
What logs or feedback do you need to help you sort this out? Of course if you have the time.
ATV2 (kodi 14.2).
Thanks in advance.

As far as I know it will work

I still get the message saying " cannot connect, authorization failed".
Please note that the add-on gives the site with the pin/999.
Add-on is on version 3.0.4
Thanks in advance

I really only support the newer versions. It's probably something about the auth via pin, not sure if trakt still supports that.
find quote
Wizzzard Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #1339
Are there any known issues with Trakt today? All of a sudden it stopt working? I can run the app and then it syncs correctly but when i watch an episode it won't scrobble it?

I'm using the latest kodie and trakt release.

Already rebooted Kodie and reinstalled Trakt but without any result.
find quote
FXB78 Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Aug 2013
Reputation: 31
Post: #1340
@Wizzzard they have been having some issues https://twitter.com/trakt/status/862173227472240640
find quote
Wizzzard Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #1341
(2017-05-10 20:34)FXB78 Wrote:  @Wizzzard they have been having some issues https://twitter.com/trakt/status/862173227472240640

Thanks FXB78!!

Stupid i didn't think of checking there twitter first Angel
find quote
Wizzzard Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #1342
The twitter of Trakt.tv says the API should work again unfortunatly my kodi still doesn't scrobble what i'm watching. Should it work again?

UPDATE:
A reboot did the trick
(This post was last modified: 2017-05-14 11:50 by Wizzzard.)
find quote
Post Reply