Release - Netflix style next up notification

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Tortuga Offline
Junior Member
Posts: 47
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Post: #691
I'm having an issue with the addon when trying to play the next item after the pop-up appears. I disabled the post-play screen, as I don't want to wait through the credits to start the next episode. When the next episode pop-up appears, I press Enter/Ok on my remote to play the item. At that point Kodi crashes out to my Ubuntu server terminal. I'm running Ubuntu Server 16.4.2 LTS and the latest stable version of Kodi 17. I tried a fresh re-install with the removal of the addon data folder and that seemed to work for a show or two, but the problem re-appeared.

Here's the log I captured just now, hopefully it shows something.
https://paste.ubuntu.com/24218021/
find quote
kiwistream Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #692
(2017-03-18 23:44)Razze Wrote:  
(2017-03-17 21:39)kiwistream Wrote:  Hi Team,

I was receiving an error that next episode just wouldn't play, error log stated line 107 of player.py has an error.

id = result["result"]["item"]["id"]

The above line should say

playerid = result["result"]["item"]["id"]

I saved my work, restarted Kodi and BOOM!!!! now Nextup works perfectly,
Not sure if the error is something that has happened during install but happy to say Nextup is working.

Also noticed that Nextup won't play a show that has been added to the library via Metalliq.

Nope, that's not a valid fix. You just set the playerid which will never be used again and set the let the id parameter be set empty and send to kodi.

Your probably trying to run this in an unsupported way? So are you using local media files?

Yes from library, since new update rolled out, no error and service is working perfectly.
(This post was last modified: 2017-03-21 07:42 by kiwistream.)
find quote
maeda Offline
Member
Posts: 56
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #693
I have some strange behavior/bug to report.
Using 1.0.35 Version, Kodi 17, i have all settings on default except 'still there' option on 1 episode.
When playing stops after 1 episode of not interacting, and i press back to exit postplayscreen, i can exit just fine, but pressing back again doesn't take me to home screen, instead it takes me all through sources>videos>files... and eventually on home screen.
Like it somehow loses focus of hierarchy structure, has this behavior been reported before?

I'm not sure what condition triggers this, i was playing a smart playlist, and waited until playing stopped..
find quote
nonnald Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #694
Is there a way to disable the related shows on the post-play screen? I'm only interested in the next episode of the current show.
find quote
Synopis Offline
Member
Posts: 61
Joined: Oct 2015
Reputation: 2
Post: #695
I'm not getting any pop ups at all. Even reinstalled Kodi and the addon.
find quote
powermarcel10 Online
Member
Posts: 86
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #696
(2017-04-22 22:13)Synopis Wrote:  I'm not getting any pop ups at all. Even reinstalled Kodi and the addon.
Are you talking about online content maybe? It only works for local media..

Any progress on that one?

Verstuurd vanaf mijn MI 5 met Tapatalk
find quote
fonzie Offline
Senior Member
Posts: 204
Joined: Dec 2009
Reputation: 1
Post: #697
(2017-03-22 13:41)maeda Wrote:  I have some strange behavior/bug to report.
Using 1.0.35 Version, Kodi 17, i have all settings on default except 'still there' option on 1 episode.
When playing stops after 1 episode of not interacting, and i press back to exit postplayscreen, i can exit just fine, but pressing back again doesn't take me to home screen, instead it takes me all through sources>videos>files... and eventually on home screen.
Like it somehow loses focus of hierarchy structure, has this behavior been reported before?

I'm not sure what condition triggers this, i was playing a smart playlist, and waited until playing stopped..
I'm having this same issue as well.

Sent from my HTC 10 (typie typie)
find quote
Razze Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,576
Joined: Jan 2015
Reputation: 50
Location: Osnabrück, Germany
Post: #698
Could you check Kodi v18 it seems like it's not showing some of the controlls correct anymore on the nextup screen
find quote
Synopis Offline
Member
Posts: 61
Joined: Oct 2015
Reputation: 2
Post: #699
(2017-04-23 11:18)powermarcel10 Wrote:  
(2017-04-22 22:13)Synopis Wrote:  I'm not getting any pop ups at all. Even reinstalled Kodi and the addon.
Are you talking about online content maybe? It only works for local media..

Any progress on that one?

Verstuurd vanaf mijn MI 5 met Tapatalk

Doesn't matter if it's local or streaming. It's not really popping up. The debug option isn't even working either.
find quote
zenyatta80 Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #700
(2017-04-25 00:11)Synopis Wrote:  
(2017-04-23 11:18)powermarcel10 Wrote:  
(2017-04-22 22:13)Synopis Wrote:  I'm not getting any pop ups at all. Even reinstalled Kodi and the addon.
Are you talking about online content maybe? It only works for local media..

Any progress on that one?

Verstuurd vanaf mijn MI 5 met Tapatalk

Doesn't matter if it's local or streaming. It's not really popping up. The debug option isn't even working either.
Same here. Does not work anymore. I'm using Eminence 2.0 Mod skin.

Sent from my Pixel XL (typie typie)
find quote
sualfred Offline
Posting Freak
Posts: 1,789
Joined: Oct 2013
Reputation: 59
Location: Glory Bavaria
Post: #701
@im85288

There is an issue with the PostPlay screen. For some reasons Kodi "forgets" the previous window history after a while (60mins<) and this breaks the 201 button and users will be stuck on that screen.

GitHub: Click
Skin: fTV Live TV Mod
Skin: BelloFredo (discontinued)
Donate: Donate me a drink! If u want :)
find quote
Synopis Offline
Member
Posts: 61
Joined: Oct 2015
Reputation: 2
Post: #702
(2017-04-29 15:02)zenyatta80 Wrote:  
(2017-04-25 00:11)Synopis Wrote:  
(2017-04-23 11:18)powermarcel10 Wrote:  Are you talking about online content maybe? It only works for local media..

Any progress on that one?

Verstuurd vanaf mijn MI 5 met Tapatalk

Doesn't matter if it's local or streaming. It's not really popping up. The debug option isn't even working either.
Same here. Does not work anymore. I'm using Eminence 2.0 Mod skin.

Sent from my Pixel XL (typie typie)

I tried 20 different versions of 17 and 18. All of them clean installs. Still not even doing anything
find quote
zenyatta80 Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #703
(2017-04-29 19:23)sualfred Wrote:  @im85288

There is an issue with the PostPlay screen. For some reasons Kodi "forgets" the previous window history after a while (60mins<) and this breaks the 201 button and users will be stuck on that screen.

For me post play screen is not working at all. Just does not appear even if there is a valid next media item in my library.

This is a great feature and its a shame its not working. Could the developer do something please?

EDIT: Its working for local media items but not strm files in library
(This post was last modified: 2017-05-09 17:58 by zenyatta80.)
find quote
rhodges Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Post: #704
(2017-03-21 00:46)Tortuga Wrote:  I'm having an issue with the addon when trying to play the next item after the pop-up appears. I disabled the post-play screen, as I don't want to wait through the credits to start the next episode. When the next episode pop-up appears, I press Enter/Ok on my remote to play the item. At that point Kodi crashes out to my Ubuntu server terminal. I'm running Ubuntu Server 16.4.2 LTS and the latest stable version of Kodi 17. I tried a fresh re-install with the removal of the addon data folder and that seemed to work for a show or two, but the problem re-appeared.

Here's the log I captured just now, hopefully it shows something.
https://paste.ubuntu.com/24218021/
I don't have a log handy, but I have the exact same issue with it on my Nvidia Shield. I was running SPMC for a while and started getting the error. I decided to give Kodi v17.1 a try on the shield. Same issue.
find quote
Post Reply