Release - Titan skin version 3.6.x (Kodi 16 Jarvis)

  Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 7,959
Joined: Jul 2014
Reputation: 318
Location: The Netherlands
Post: #16
(2015-11-14 23:43)minus0 Wrote:  Simple request. When you implement an upgrade can you post a changelog?
Yes, I'm working on the changelogs...
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 7,959
Joined: Jul 2014
Reputation: 318
Location: The Netherlands
Post: #17
(2015-11-15 03:02)diedrichg Wrote:  Is there a setting to disable the spinning disc when playing music on the home screen? Sorry, I couldn't find one.

There's no setting yet. Do you want to disable just the spinning animation or the complete disc ?
find quote
diedrichg Offline
Senior Member
Posts: 160
Joined: Aug 2014
Reputation: 2
Post: #18
(2015-11-15 23:23)marcelveldt Wrote:  
(2015-11-15 03:02)diedrichg Wrote:  Is there a setting to disable the spinning disc when playing music on the home screen? Sorry, I couldn't find one.

There's no setting yet. Do you want to disable just the spinning animation or the complete disc ?
The whole disc, please.
(This post was last modified: 2015-11-15 23:38 by diedrichg.)
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 7,959
Joined: Jul 2014
Reputation: 318
Location: The Netherlands
Post: #19
(2015-11-15 19:36)komplex Wrote:  1) The top of posters are now being cut off in the OSD

2) If you have logo set to footer and codec info style set to full it overlaps on some items

3) Is it possible to have the codec info on the OSD be independent of the one in the media view, i like having the full info while watching stuff and the classic view when browsing also it would fix the problem above

4) With 9 lines in the EPG view the indicator doesn't go all the way to the bottom

5) I think this is a Kod thing but would it be possible to have the playlist total duration (Container(id).Totaltime) update as items are watched or am i asking too much Tongue

1) Fixed. Available in next beta'.

2) Fixed, available in next beta

3) Also fixed, there is now an extra setting in skin settings --> OSD to define the preferred flags style. Available in next beta.

4) Yeah, this happens only on Jarvis. Isengard doesn't have this issue. I will look into it later this week. Atm I couldn't find anything that causes it.

5) You're right, that's a Kodi thing, not in control by the skin....
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 7,959
Joined: Jul 2014
Reputation: 318
Location: The Netherlands
Post: #20
(2015-11-15 23:37)diedrichg Wrote:  The whole disc, please.

Next beta will have a setting to disable the discart on the "now playing bar"
find quote
komplex Offline
Fan
Posts: 601
Joined: Nov 2014
Reputation: 12
Post: #21
(2015-11-15 23:50)marcelveldt Wrote:  1) Fixed. Available in next beta'.

2) Fixed, available in next beta

3) Also fixed, there is now an extra setting in skin settings --> OSD to define the preferred flags style. Available in next beta.

4) Yeah, this happens only on Jarvis. Isengard doesn't have this issue. I will look into it later this week. Atm I couldn't find anything that causes it.

5) You're right, that's a Kodi thing, not in control by the skin....

Thank you Smile

I have one question, which colour settings do i change so i can see which show has been highlighted in LazyTV
It looks like this in Confluence
[Image: anVAYXL.png]

I still have X-Files selected in Titan but can't actually see it
[Image: AmUD8vN.png]
find quote
drhill Offline
Senior Member
Posts: 287
Joined: Feb 2013
Reputation: 6
Post: #22
marcelveldt,

I noticed two things that have been around for a bit with the skin and PleXBMC.

1) For my TV Shows shortcut (TV Shows -> TV Shows) I'll use either the panel details or big panel details. No matter what there is always banner with the Show name at the bottom of the poster. Even if I disable the "Tag" option for the view.

2) When viewing an episode list (either the TV Shows -> Show -> Season X, or just in the widgets) the title of the episodes are not displayed in the tag, but the I'll get:

Show name
SXXEYY

The PleXBMC plugin is certainly pulling the title correctly
Code:
22:12:46 T:2120597632   DEBUG: PleXBMC -> addGUIItem : Adding Dir for [El Jefe]
                                                  Passed details: {'rating': 8.5999999999999996, 'aired': '2015-10-31', 'season': 1, 'tvshowtitle': 'Ash vs Evil Dead', 'sorttitle': 'Jefe', 'director': 'Sam Raimi', 'studio': '', 'year': 2015, 'genre': '', 'plot': '30 years after his last Deadite fight, badass blowhard Ash Williams unleashes the Evil in an act of stoned stupidity, bringing Deadite mayhem into his life again.', 'episode': 1, 'title': 'El Jefe', 'mpaa': 'TV-MA', 'writer': 'Sam Raimi / Ivan Raimi / Tom Spezialy', 'cast': [], 'tagline': '', 'playcount': 1}
                                                  Passed extraData: {'fanart_image': 'http://192.168.1.102:32400/library/metadata/67518/art/1447515611 | X-Plex-Platform=KODI&X-Plex-Client-Platform=KODI&X-Plex-Device-Name=Kodi%20Theater&X-Plex-Provides=player&X-Plex-Model=unknown&X-Plex-Platform-Version=Linux/RPi&X-Plex-Client-Identifier=a0d540db-55e5-459a-8734-b5574aa550df&X-Plex-Device=PleXBMC&X-Plex-Product=PleXBMC&X-Plex-Language=en&X-Plex-Version=4.0.0%7Ebeta4', 'VideoCodec': 'h264', 'resume': 0, 'ratingKey': '67520', 'mode': 5, 'key': '/library/metadata/67520', 'duration': 2629, 'banner': 'http://192.168.1.102:32400/library/metadata/67518/banner/1447515611', 'AudioCodec': 'aac', 'xbmc_VideoCodec': 'h264', 'thumb': 'http://192.168.1.102:32400/library/metadata/67520/thumb/1447515611 | X-Plex-Platform=KODI&X-Plex-Client-Platform=KODI&X-Plex-Device-Name=Kodi%20Theater&X-Plex-Provides=player&X-Plex-Model=unknown&X-Plex-Platform-Version=Linux/RPi&X-Plex-Client-Identifier=a0d540db-55e5-459a-8734-b5574aa550df&X-Plex-Device=PleXBMC&X-Plex-Product=PleXBMC&X-Plex-Language=en&X-Plex-Version=4.0.0%7Ebeta4', 'VideoResolution': '720', 'xbmc_VideoAspect': '1.78', 'source': 'tvepisodes', 'xbmc_AudioCodec': 'aac', 'AudioChannels': '2', 'VideoAspect': '1.78', 'xbmc_height': '716', 'type': 'Video', 'xbmc_width': '1276', 'season_thumb': 'http://192.168.1.102:32400/library/metadata/67519/thumb/1447515611', 'xbmc_AudioChannels': '2'}
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 7,959
Joined: Jul 2014
Reputation: 318
Location: The Netherlands
Post: #23
(2015-11-16 00:48)komplex Wrote:  I have one question, which colour settings do i change so i can see which show has been highlighted in LazyTV
It looks like this in Confluence

It should display a mark for selected items... Will fix it for next beta (later today).
find quote
Spellman Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: Oct 2015
Reputation: 1
Post: #24
Did you happen to change the landscape to vertical scrolling? If you did would it be possible to add an option to go back to horizontal?
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 7,959
Joined: Jul 2014
Reputation: 318
Location: The Netherlands
Post: #25
(2015-11-16 20:14)Spellman Wrote:  Did you happen to change the landscape to vertical scrolling? If you did would it be possible to add an option to go back to horizontal?

See the sidebar options... Wink
find quote
Spellman Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: Oct 2015
Reputation: 1
Post: #26
Ahh, I swear I checked there first, must not have gone down far enough. So far everything is looking great!
find quote
MagikMark Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #27
It wont install the stable release. Jarvis is ignoring it and reverts back to the beta release. Do i have to uninstall the beta first?
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 7,959
Joined: Jul 2014
Reputation: 318
Location: The Netherlands
Post: #28
(2015-11-18 09:38)MagikMark Wrote:  It wont install the stable release. Jarvis is ignoring it and reverts back to the beta release. Do i have to uninstall the beta first?

It might be possible that you have to restart Kodi first before switching skins.
find quote
MagikMark Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #29
Thank you. That did it.

Another problem. I can't edit home screen. I just want "movies TV & Settings" No matter what I do it keeps showing the default setting
find quote
Reb313 Offline
Senior Member
Posts: 224
Joined: Feb 2015
Reputation: 0
Post: #30
I cant't backup or restore skins. Any clue why? When I click them nothing happens. Running B1 Titan v.3.6

Also on my other machine running the Stable Kodi with Titan 3.5 does the same thing.

EDIT:
Now I manually added the .data files but now it's stuck on "Building Shortcuts" at 14% and won't move.
(This post was last modified: 2015-11-18 20:19 by Reb313.)
find quote
Post Reply