Bug reports

  Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4.2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
phil65 Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,686
Joined: Mar 2009
Reputation: 147
Location: Cologne, Germany
Post: #46
(2016-03-15 20:43)cablecar1 Wrote:  I have updated to latest daily and the mac still crashed when I launch extended info.
Debug log?

Donate: https://kodi.tv/contribute/donate (foundation), 146Gr48FqHM7TPB9q33HHv6uWpgQqdz1yk (BTC personal)
Estuary: Kodis new default skin - ExtendedInfo Script - KodiDevKit
find quote
caribo Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #47
When going right from the TV and RADIO main menu items, focus move to the sub-menu in the upper right, rather than moving to the contents of the WidgetList. This is contrary to how the other main menu items work.
find quote
gshodg Offline
Senior Member
Posts: 128
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #48
(2016-03-15 20:43)cablecar1 Wrote:  I have updated to latest daily and the mac still crashed when I launch extended info.

Mine also crashes when I launch extended info. Sorry no log right now, just wanted to confirm same issue. Also on Mac, nightly as of 14 March. Will try get log later.

Main TV: LibreELEC 7.0.1 / Kodi 16.1, with Xonfluence skin on Asus Chromebox (1.4GHz, 4Gb RAM, 64Gb SSD) + DVB-S and DVB-T with TVH.
Plus testing v17 nighlies on Macbook, and using Estuary skin.
find quote
guss77 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #49
The pause view's large progress bar at the bottom of the screen covers subtitles - making it a problem to pause the video for a bit to read a large chunk of subtitles.

I wish the pause bar would be at the top of the screen, like it was in confluence.
find quote
cablecar1 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #50
(2016-03-15 20:44)phil65 Wrote:  
(2016-03-15 20:43)cablecar1 Wrote:  I have updated to latest daily and the mac still crashed when I launch extended info.
Debug log?
Hi

Already posted a couple of days ago here it is again.

2016-03-09 17:54 Post: #30
On the MAC Kodi crashes when Extended Info is selected in a movie, debug log attached.
http://xbmclogs.com/pn7mpugrs

Thanks for the great program and fantastic new skin.
find quote
phil65 Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,686
Joined: Mar 2009
Reputation: 147
Location: Cologne, Germany
Post: #51
The page you are looking for does not exist.

Donate: https://kodi.tv/contribute/donate (foundation), 146Gr48FqHM7TPB9q33HHv6uWpgQqdz1yk (BTC personal)
Estuary: Kodis new default skin - ExtendedInfo Script - KodiDevKit
find quote
cablecar1 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #52
Heres a new debug log, hope this works:
http://xbmclogs.com/ptgn1ph8e
find quote
phil65 Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,686
Joined: Mar 2009
Reputation: 147
Location: Cologne, Germany
Post: #53
(2016-03-16 02:08)cablecar1 Wrote:  Heres a new debug log, hope this works:
http://xbmclogs.com/ptgn1ph8e

Hmm not skin related, it seems as if something is broken with PIL on OSX.

Donate: https://kodi.tv/contribute/donate (foundation), 146Gr48FqHM7TPB9q33HHv6uWpgQqdz1yk (BTC personal)
Estuary: Kodis new default skin - ExtendedInfo Script - KodiDevKit
find quote
cablecar1 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #54
I will reinstall and see if that solves the issue, thanks for your help again.
find quote
rascas Offline
Senior Member
Posts: 208
Joined: Feb 2015
Reputation: 8
Location: Portugal
Post: #55
The skin looks good, only one problem til now, it appears to be similar to what other users are having.

In the movies library (at least), some posters of the movies, do not appear, in the most views. Library is local files only.

[Image: KJ9R1fh.jpg]

The only view that works correctly is "Shift".

[Image: tfWAbfd.jpg]

In doesn't work correctly in the main menu also:

[Image: xNGCHtw.jpg]


It works fine in confluence.
This happens on the Raspberry Pi 2 in OpenELEC Kodi 17 Milhouse build #0313 and on Raspbian compiled from source.
find quote
phil65 Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 6,686
Joined: Mar 2009
Reputation: 147
Location: Cologne, Germany
Post: #56
Which scraper did you use? Seems as you somehow do not have poster artwork (ListItem.Art(poster)), just ListItem.Thumb.

Donate: https://kodi.tv/contribute/donate (foundation), 146Gr48FqHM7TPB9q33HHv6uWpgQqdz1yk (BTC personal)
Estuary: Kodis new default skin - ExtendedInfo Script - KodiDevKit
find quote
rascas Offline
Senior Member
Posts: 208
Joined: Feb 2015
Reputation: 8
Location: Portugal
Post: #57
I use Universal Movie Scraper, all settings to IMDB. The .nfo, fanart and posters are in the same folders as the movies, one folder for each movie (from time to time, I do "Export Video Library" -> Separate). Some posters are showed, others not.
(This post was last modified: 2016-03-16 02:40 by rascas.)
find quote
mazey Offline
Senior Member
Posts: 231
Joined: Dec 2015
Reputation: 4
Post: #58
for the last couple of nightlys on the right of list view for tv shows where the fan art is some folders it shows "runtime (45/60 etc), amount of eps then cuts off the air date." before the runtime was absent i think this is the commit which broke it.

https://github.com/xbmc/xbmc/pull/9212
find quote
rascas Offline
Senior Member
Posts: 208
Joined: Feb 2015
Reputation: 8
Location: Portugal
Post: #59
I ended up solving the problem by basically updating all my posters. This is a library/collection that I use for some years now, and most of the videos still had the old .tbn posters. I think that was the problem, that kind of images format seems to be no longer supported now.
I batch removed all .tbn files and used the addon Artwork Downloader to fetch new posters. Than had to refresh some movies manually, but that's allright, took the time and updated some other things also. This will save me some trouble in the future, when Kodi 17 is out and I migrate all the machines and the MySQL databases.
Thanks anyway.
find quote
mazey Offline
Senior Member
Posts: 231
Joined: Dec 2015
Reputation: 4
Post: #60
themes on android still not working (greyed out option), any progress on this?
find quote
Post Reply