Skin MOD - Aeon MQ 7 Spin [Jarvis] *** PUBLIC RELEASE ***

  Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
lerieur Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2016
Reputation: 0
Post: #46
thanks
find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #47
@SteveSmith, you can change disc spin speed, in skin settings, disc item.

[Image: Ax6MNK8.jpg]

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2016-10-23 12:55 by Wanilton.)
find quote
SteveSmith Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Nov 2015
Reputation: 0
Post: #48
(2016-10-23 12:52)Wanilton Wrote:  @SteveSmith, you change speed disc, in skin settings, disc item.

Many Thanks Walton, Its not exactly what I was looking for.
What I meant was in the 3D wall view. When you select a movie, The DVD Cover spins, it looks like after about 5 sec, then the DVD disk comes down, I would like to speed up that animation.
(This post was last modified: 2016-10-23 13:16 by SteveSmith.)
find quote
bazzabent Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #49
I keep getting the error "The dependency on xbmc.python version 2.25.0 could not be satisfied" when trying to install the skin zip file. Any ideas?
find quote
vtx106 Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #50
(2016-10-23 16:08)bazzabent Wrote:  I keep getting the error "The dependency on xbmc.python version 2.25.0 could not be satisfied" when trying to install the skin zip file. Any ideas?

Same problem here. I just extracted the folder from the skin.aeonmq7.spin zip, and copied it to addons in my kodi folder located in program files. Restart kodi and it should be there.
find quote
Angelinas Offline
Posting Freak
Posts: 943
Joined: Sep 2013
Reputation: 90
Location: Србија...бре :)
Post: #51
watch gallery

fev lines are missing in lyrics style4.I add original lyrics to see what line is missing.
Some animation dont fit or hiden Confused
in left list line colored orange shoud be in your animation, but they are not visible (image no.1,nol.3 & no.6)

XBoxMediaCenter (Kodi Krypton) 18.0 , LibreElec RasPi3 Krypton Skin AeonMQ6
find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #52
@Angelinas, it´s happen for me only in Krypton (trouble with animation or ausence lines), it´s similar yours, a few lines and/or effects don´t show, do you test in Jarvis?

In Jarvis for me work fine.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2016-10-23 17:26 by Wanilton.)
find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #53
(2016-10-23 16:08)bazzabent Wrote:  I keep getting the error "The dependency on xbmc.python version 2.25.0 could not be satisfied" when trying to install the skin zip file. Any ideas?

This skin mod is only for Kodi Jarvis, use xbmc python version 2.24.0.

Version 2.25.0 is used only in Kodi Krypton.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2016-10-23 17:28 by Wanilton.)
find quote
bazzabent Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #54
(2016-10-23 16:59)vtx106 Wrote:  
(2016-10-23 16:08)bazzabent Wrote:  I keep getting the error "The dependency on xbmc.python version 2.25.0 could not be satisfied" when trying to install the skin zip file. Any ideas?

Same problem here. I just extracted the folder from the skin.aeonmq7.spin zip, and copied it to addons in my kodi folder located in program files. Restart kodi and it should be there.

Many thanks, that did the trick Smile
find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #55
@manfeed, look name album in disc, need change position a little, for third line appear all.

[Image: 8KQ9Fvi.jpg]

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


find quote
manfeed Online
Fan
Posts: 569
Joined: Jan 2011
Reputation: 100
Location: Spain
Post: #56
(2016-10-23 22:07)Wanilton Wrote:  @manfeed, look name album in disc, need change position a little, for third line appear all.

I don't have that album, but I changed one to that title to show you that there's no problem at all... and another one too without problems...
[Image: m7hjuQA.jpg]

[Image: O5J0sJj.jpg]

If I've been of any help...
If you like my work...
If you want to encourage me to keep on improving things...
Just let me know by pressing THANK USER button below ;-) Thanks!
(This post was last modified: 2016-10-24 00:52 by manfeed.)
find quote
manfeed Online
Fan
Posts: 569
Joined: Jan 2011
Reputation: 100
Location: Spain
Post: #57
To everyone:

...I'm seeing in the thread some posts with strange problems that don't happen when following the instructions of the first post...Huh

Please, remember that this mod is for Jarvis, so I would ask not to pose questions for Krypton, I don't have Krypton nor know anything about it yet...

Thanks!

If I've been of any help...
If you like my work...
If you want to encourage me to keep on improving things...
Just let me know by pressing THANK USER button below ;-) Thanks!
find quote
CellarDoorTV Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Feb 2016
Reputation: 0
Post: #58
@manfeed

I was wondering if you could tell me which folder I could disable/<!-- --> the titles on the side of the DVD case from the 3D list view in the skin, please?
I am not sure if it's in the includes.xml or IncludesVariables.xml that I could be doing that.
Could you point me to the right direction please?

Thanks mate.

[Image: fgYdVLt.png]

[Image: femueI4.png]
find quote
Vegeto_10 Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #59
Lyrics are hit and miss for me...sometime they work sometime they look like PIC above by Angelinas....And now I dont have Layer 4 option

Anyone knows how to fix it...I have restart kodi few times to make it work.

Even new View shelf3d and other one sometimes works and sometime doesn't.


KODI _ JARVIS
(This post was last modified: 2016-10-24 05:48 by Vegeto_10.)
find quote
varoeax Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: May 2014
Reputation: 1
Post: #60
manfeed: great job...

Can i change the lyrics theme, or change the colors of fonts ?

[Image: rome.png]
find quote
Post Reply