Skin MOD - MOD AEON MQ7 KRYPTON

  Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4.4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jordandk Offline
Senior Member
Posts: 106
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #571
I'm using this great skin after I updated to Krypton I'm using the mod. But for a couple of times now, when I start Kodi, it's saying preparing to run for the first time. And all my settings are gone, and the mq7 is back to basic like when you just installed it.

I have backup of all my settings, but it's not wife og kid friendly when it's happening. Confused
find quote
Furore Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #572
I want to arrange my movie folder so that only content of my main movie folder is visible in subcategories, like years, genres and so on. And so that Concerts and Kids movies are not visible.

So, with Library Node Editor I created a new movie folder, named CMovie, and added a path rule. Under library/video I have parent node CMovie, and nodes Concerts and Kids.

video
---Movies>
---CMovie>
---Concerts
---Kids

Everything else is fine but how to set default folder for custom movie node? I want it goes straight to Title folder (like original one) so parentpath should be library://video/CMovie/titles. Is there a way to do this?

20:14:12.681 T:11180 DEBUG: Activating window ID: 10025
20:14:12.941 T:11180 DEBUG: ------ Window Deinit (Home.xml) ------
20:14:12.988 T:11180 DEBUG: ------ Window Init (MyVideoNav.xml) ------
20:14:12.988 T:11180 INFO: Loading skin file: MyVideoNav.xml, load type: KEEP_IN_MEMORY
20:14:13.124 T:11180 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (videodb://movies/titles/)
20:14:13.124 T:11180 DEBUG: ParentPath = [videodb://movies/titles/]

20:16:06.876 T:11180 DEBUG: Activating window ID: 10025
20:16:06.877 T:11180 DEBUG: ------ Window Init (Pointer.xml) ------
20:16:07.116 T:11180 DEBUG: ------ Window Deinit (Home.xml) ------
20:16:07.157 T:11180 DEBUG: ------ Window Init (MyVideoNav.xml) ------
20:16:07.160 T:11180 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (library://video/CMovie/)
20:16:07.160 T:11180 DEBUG: ParentPath = [library://video/CMovie/]
find quote
Ruk12345 Offline
Senior Member
Posts: 265
Joined: Mar 2014
Reputation: 4
Post: #573
(2017-05-26 21:02)jordandk Wrote:  I'm using this great skin after I updated to Krypton I'm using the mod. But for a couple of times now, when I start Kodi, it's saying preparing to run for the first time. And all my settings are gone, and the mq7 is back to basic like when you just installed it.

I have backup of all my settings, but it's not wife og kid friendly when it's happening. Confused

There has been 2 updates in so many days that is likely the "preparing to run" cause.

I have found after changing setting if you don't porperky exit Kodi after making changes and it then crashes or updates it won't remember them,

Intel NUC Haswell I3
Nvidia Shied
libreelec
Kodi - Krypton
find quote
jordandk Offline
Senior Member
Posts: 106
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #574
@Ruk12345

Thanks for the answer, I will try close / exit Kodi the right way after setup.
find quote
Furore Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #575
(2017-05-26 21:38)Furore Wrote:  Everything else is fine but how to set default folder for custom movie node? I want it goes straight to Title folder (like original one) so parentpath should be library://video/CMovie/titles. Is there a way to do this?
Sometimes answer is so obvious you don't see it. When replacing menu I have to press: video nodes - cmovie - titles - ok.
find quote
Furore Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #576
I still have problems with video nodes, maybe a bug in skin.

Starting point is right:
20:32:54.998 T:4860 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (library://video/CMovie/titles.xml/)
20:32:54.998 T:4860 DEBUG: ParentPath = [library://video/CMovie/titles.xml/]

But then if I press back (two dots) and for example genres it shows me also those movies i want to exclude. That's because it goes videodb://movies, when it should go to library://video/CMovie.

20:34:20.864 T:4860 DEBUG: CInputManager::ProcessMouse: trying mouse action leftclick
20:34:20.865 T:4860 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (videodb://movies/)

So I have to press: back - back - CMovie - Genres to reach the right place.
If I set starting point library://video/CMovie this behavior does not occur.
(This post was last modified: Yesterday 19:50 by Furore.)
find quote
Post Reply