Confluence -- Recently Added Disapeared

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
scoobaman Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Dec 2004
Reputation: 0
Post: #1
Hello, I noticed that on the main menu, under movies or tv shows, I no longer see "Recently added" button. I am able to go to recently added episodes by going to tv shows, then going to the top (..), then again to the top (..), then TV shows, then recently added tv shows.

Is there a way to reset the skin, or put it so that its back on the main page of Kodi?s

i\'m a lame spammer, and i\'m now banned. kthx bye
find quote
Hitcher Offline
Team-Kodi Member
Posts: 13,293
Joined: Aug 2007
Reputation: 200
Location: Eastleigh, UK
Post: #2
Missed the first post - Customisable home submenus
find quote
scoobaman Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Dec 2004
Reputation: 0
Post: #3
Thanks, I should have saw that post. It works and I was able to change the priority for recently added on both movies and tv shows, and after rebooting its back. Smile

i\'m a lame spammer, and i\'m now banned. kthx bye
find quote
DugieHowsa Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #4
If you don't mind me asking, How did you change the priority? I read the post and viewed the video, but I could not find a way to get the "Recently Added" button back on the home screen.
find quote
Hitcher Offline
Team-Kodi Member
Posts: 13,293
Joined: Aug 2007
Reputation: 200
Location: Eastleigh, UK
Post: #5
Change the order number.
find quote
DugieHowsa Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #6
OK. I think something is off with my installation, because I don't have an option for TV Shows or Movies until I browse under Videos. I will hit up the add-on post for support.

[Image: Library_Node1.jpg][Image: Library_Node2.jpg]

[Image: Library_Node3.jpg][Image: Library_Node4.jpg]

[Image: System_Info.jpg]
find quote
rafikW Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Feb 2016
Reputation: 1
Post: #7
(2017-01-19 03:35)DugieHowsa Wrote:  OK. I think something is off with my installation, because I don't have an option for TV Shows or Movies until I browse under Videos. I will hit up the add-on post for support.

You have exactly the same issue I had. Just read: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=224512&page=9
(This post was last modified: 2017-02-02 18:52 by rafikW.)
find quote
DugieHowsa Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #8
(2017-02-02 18:52)rafikW Wrote:  You have exactly the same issue I had. Just read: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=224512&page=9

Thanks! It was the "Flatten Hierarchy" setting.

(2017-01-04 20:46)BobCratchett Wrote:  It looks like 'Flatten Heirarchy' enabled on one system and not the other - make sure it's the same on both systems. Settings > Media > Videos.

Once I toggled it, I was able to get the Library Node Editor to display the proper options and I could make the necessary changes.

[Image: kodi5.jpg]

[Image: kodi6.jpg]
find quote