EPG and Set Recordings in Chorus2

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
archie456 Offline
Fan
Posts: 333
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #1
Hi,

I'm liking the Chorus2 interface, this will be really useful to me.

But, is it possible to access the EPG and set recordings from within it?

I'd love to be able set recordings when away from home.

Cheers.
find quote
Solo0815 Offline
Posting Freak
Posts: 921
Joined: Sep 2004
Reputation: 9
Location: Germany
Post: #2
I'm missing the "LiveTV" submenu with EPG, Recordings, Channels etc. also.

PC: Kubuntu 16.10 and Win7/10 --- Wetek Play: LibreELEC 7.95.x --- RPi3: 7.95.x --- NAS: OMV 2.x
find quote
jez500 Offline
Team-Kodi Member
Posts: 136
Joined: Mar 2010
Reputation: 14
Location: Melbourne, Australia
Post: #3
I think technically you could, but it is currently limited to just selecting channels. It is fair hunk of work to add (and I don't use pvr at all nor have a way to test) it so will be a while away. However if anyone would like to take a crack at it I would gladly support them and provide advice.
find quote
Solo0815 Offline
Posting Freak
Posts: 921
Joined: Sep 2004
Reputation: 9
Location: Germany
Post: #4
(2016-12-10 09:06)jez500 Wrote:  I think technically you could, but it is currently limited to just selecting channels.
I can't find anything related to PVR in version 2.3.4
Edit:
Found it! Maybe rename "TV Shows" to "TV Shows & PVR" or make a new submenu "PVR & Live-TV" (like it is named in Kodi)

(2016-12-10 09:06)jez500 Wrote:  It is fair hunk of work to add (and I don't use pvr at all nor have a way to test) it so will be a while away.
How about the "PVR democlient"-addon Wink

As my JS and web-skills are almost not existant, I can't help besides testing and making FR.

PC: Kubuntu 16.10 and Win7/10 --- Wetek Play: LibreELEC 7.95.x --- RPi3: 7.95.x --- NAS: OMV 2.x
(This post was last modified: 2016-12-12 20:58 by Solo0815.)
find quote
ninjafuchs Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #5
Hi
by now the epg woks now in the interface, but i got a little problem and i dont know if it is my problem or something related to chorus2.
if i click on the pvr channel i get to the epg and everything is nice. i am able to do recordings and so on but dates when the shows are airing are written like this: nan:anpm - nan:anpm (length of the show in minutes).
Just a little flaw and I would like to know how to get rid of it. Maybe I cant then its okay. I am aware that the whole pvr section is very new in this interface.
(This post was last modified: 2017-03-05 13:25 by ninjafuchs.)
find quote
jez500 Offline
Team-Kodi Member
Posts: 136
Joined: Mar 2010
Reputation: 14
Location: Melbourne, Australia
Post: #6
I can't replicate that time issue using Kodi 17, hdhomerun and chrome - If problem persists, can you post an issue on github with your exact setup, there are lots of variables that come in to play.

Author of Chorus
find quote
ninjafuchs Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #7
Thank you for your reply jez500.
So I got to the idea to simply change the browser. In Chrome The Time issue is gone. So I think its a Problem with firefox ( I usually use FF). So its a very minor Problem then.
find quote
ttrotter Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: May 2017
Reputation: 0
Thumbs Up  RE: EPG and Set Recordings in Chorus2
Post: #8
(2017-03-08 14:13)ninjafuchs Wrote:  Thank you for your reply jez500.
So I got to the idea to simply change the browser. In Chrome The Time issue is gone. So I think its a Problem with firefox ( I usually use FF). So its a very minor Problem then.

Yep, I had the same problem with Firefox too.
find quote