BUG - kodi crashes on canon s110 jpg load

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
mocarela Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #1
Software
XBian version: 1.0 (knockout)
XBMC/Kodi version: 16.1 Git:2016-05-28-6f8e95d
Overclock settings: none

Hardware
Device type and model: Raspberry Pi 2 Model B
SD card size and make/type: 8GB Class 10
Network: Ethernet
Connected devices: TV

Problem description:
The title says it all.
Attaching excerpt of debug log file:
http://pastebin.com/wtX1KyLu

Anybody experiencing the same issue?

Regards,
Alen

P.S.
How can I also add a sample image?
(This post was last modified: 2016-12-11 10:23 by mocarela.)
find quote
ironic_monkey Offline
Posting Freak
Posts: 1,343
Joined: Nov 2013
Reputation: 65
Post: #2
use some file hosting site, or open a trac ticket and attach it there.
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 16,653
Joined: Jul 2011
Reputation: 303
Location: Dawn of time
Post: #3
there's already a ticket
http://trac.kodi.tv/ticket/17125 RPI related

Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
find quote
Harley Ben Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Dec 2016
Reputation: 1
Post: #4
Thanks Martijn!
find quote
crasskitty Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #5
You can use file hosting site or open a ticket and attach over there.
find quote