Kodi 18 - Confluence skin not compatible with Kodi 18.0-ALPHA1 Git:20170109-ba98c54

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
TimoJ Offline
Member
Posts: 55
Joined: Sep 2014
Reputation: 1
Post: #16
You just need to edit addon.xml file in the skin folder to get Confluence working again.
On the 4. line change 5.12.0 to 5.13.0
find quote
Blakztar Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #17
(2017-01-21 19:38)TimoJ Wrote:  You just need to edit addon.xml file in the skin folder to get Confluence working again.
On the 4. line change 5.12.0 to 5.13.0

Thanks that worked perfectly, do you also know how to update to a higher version than 3.0.40 because wehn I apply this trick to the addon.xml in a higher version it hust won't install although it does not error anymore with failed dependencies.
Thanks in advance.
(This post was last modified: 2017-01-21 22:01 by Blakztar.)
find quote
TimoJ Offline
Member
Posts: 55
Joined: Sep 2014
Reputation: 1
Post: #18
I've been using 3.0.39 but 3.0.45 seems to work fine (with the 4th line change) but I installed it by manually copying files from the .zip package downloaded from here: https://github.com/xbmc/skin.confluence
I'm not sure if that is the latest version?
find quote
Blakztar Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #19
Thanks this worked.
I was to tunnel visioned to even look at it this way.
Thanks for pointing me in this direction I should and could have found this myself if I was not to tunnel visioned.

[Image: smiley-face-thumbs-up-cartoon-yTkeza64c.png]
[Image: smiley-face-thumbs-up-thank-you-smiley-thanks.jpg]
find quote
icetech Offline
Junior Member
Posts: 34
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #20
Thank you so much for this! That default skin is beyond infuriating. Smile


(2017-01-21 19:38)TimoJ Wrote:  You just need to edit addon.xml file in the skin folder to get Confluence working again.
On the 4. line change 5.12.0 to 5.13.0
find quote
lojelo5 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #21
Hi Guys

Just used this but on reboot I can see the font's behind the fav & power buttons! anyone else have this problem?
find quote
Blakztar Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #22
Sort of.

I can see the font behind the buttons but it is kind of on the wrong place and too big and on some places it is exactly behind the button so I only see the exterior of the letters.
find quote
Post Reply