Slideshow videos not working

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
faradayorig Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #1
I recently updated to Kodi 17 in OSMC and since then the picture slideshow no longer plays video files. More specifically, I can hear the audio of the video file but the screen is black. Is anyone else experiencing this issue? Any ideas for resolution?
find quote
numerikus Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Nov 2016
Reputation: 0
Post: #2
I have the same problem ...
find quote
Faktotum Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #3
Hi... sorry for my bad english

I have the same problem... in a slideshow the video stopped and have a standing-picture while the sound goes... if the video (only with audio) ended, then the slideshow continues with the pictures... if the slideshow come to the next video then i have the same problem... and so on
this problem is only in Kodi 17 (17.1 Krypton), not in 16 (Jarvis)
I have tested this on many platforms... Amazon FireTV (Stick and Box), Intel NUC with LibreElec 8.0 and on PC with Windows 10... anywhere the same problem
I have also tested this with many video-formats (mp4, mov, mpg and mkv)... anywhere the same problem

Sorry... i have forgotten this...

I can starting the video with a click without or outside the slideshow... then the video runs normal with picture and sound... the problem is only within the slideshow
(This post was last modified: 2017-03-11 22:08 by Faktotum.)
find quote