Updating User Rating for MusicPlayer.UserRating

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
JohnyBee Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Sep 2014
Reputation: 18
Location: Poland
Post: #1
How can I (in my skin) update the song user rating for the song just played (MusicPlayer.UserRating)?
Thank you for your help.
(This post was last modified: 2017-03-28 11:50 by JohnyBee.)
find quote
Angelinas Offline
Posting Freak
Posts: 921
Joined: Sep 2013
Reputation: 86
Location: Србија...бре :)
Post: #2
Create button in player bar id=7

XBoxMediaCenter (Kodi Krypton) 18.0 , LibreElec RasPi3 Krypton Skin AeonMQ6
find quote
JohnyBee Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Sep 2014
Reputation: 18
Location: Poland
Post: #3
(2017-03-30 09:00)Angelinas Wrote:  Create button in player bar id=7
Thanks, I know. Smile
I use:
(...)
<Onclick> SendClick (songinformation, 7) </ onclick>
(...)
It works for the library.

When playing a song, the value of the user rating is not stored in the database. Sad
It seems to me that saving a rating value while playing a song does not work.
find quote
Angelinas Offline
Posting Freak
Posts: 921
Joined: Sep 2013
Reputation: 86
Location: Србија...бре :)
Post: #4
no, you dont .. Smile
just need to write simple code
Code:
<onclick>setrating</onclick>

XBoxMediaCenter (Kodi Krypton) 18.0 , LibreElec RasPi3 Krypton Skin AeonMQ6
find quote
JohnyBee Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Sep 2014
Reputation: 18
Location: Poland
Post: #5
(2017-03-30 18:13)Angelinas Wrote:  no, you dont .. Smile
just need to write simple code
Code:
<onclick>setrating</onclick>
Hi Smile
Sorry Angelinas, for me it does not work (while playing the song and for this song from Musicvisualisation / DialogMusicInfo). Sad
Look at the code: MQ7 2.0.6.4 + my mod JB_DialogMusiInfo in Musicvisualisation / DialogMusicInfo (while playing the song) please .
What do I have to add to the code to save the user rating works well? Huh
Thanks for the help
find quote
Angelinas Offline
Posting Freak
Posts: 921
Joined: Sep 2013
Reputation: 86
Location: Србија...бре :)
Post: #6
Set rating button goes in player bar not in dialog.. .

XBoxMediaCenter (Kodi Krypton) 18.0 , LibreElec RasPi3 Krypton Skin AeonMQ6
find quote
JohnyBee Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Sep 2014
Reputation: 18
Location: Poland
Post: #7
(2017-03-31 12:18)Angelinas Wrote:  Set rating button goes in player bar not in dialog.. .
COOL!
Thank you very much!
Works perfectly! RoflBig Grin
find quote