HOW TO INSTALL KODI FROM WEBSITE/URL - read if having problems doing this

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Herdy73 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #16
I have a OTT T95 (Justop droibox) which runs on Android Lolipop 5.1, but can't get Kodi 17 to install. At present I have Kodi 16, I've tried using the kodi upgrade app on the box but that failed, I tried google play but that didn't work, I tried downloading from Kodi site, that didn't work either. I tried uninstalling Kodi and trying to download from a google play, and kodi website again but that didn't work either. Had to re-install kodi 16.

I can't see why it won't work, the box I have appears to meet the correct criteria, but just won't work.

Help anyone ?
find quote
Wiki Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #17
(2017-04-10 16:01)DarrenHill Wrote:  
(2017-04-10 14:05)Wiki Wrote:  No, older versions won't work. I ordered a new box. Thanks!

Why won't they work?
It keeps saying there's a problem "parsing". I reset my box to factory default, and went in security setting to accept unknown sources, and it still can't download even the older versions of Kodi.
find quote
gabrielleet20 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Apr 2017
Reputation: 1
Post: #18
Wow this is a very nice information thanks for sharing. How currently i am searching for synchronization of kodi with amazon fire stick.
find quote
Annie Happy Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #19
I keep getting "browser has stopped" when trying to download the new version of KODI, any suggestion on what I am doing wrong? ....really frustrating
(This post was last modified: 2017-04-14 16:28 by Annie Happy.)
find quote
bergamesk Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #20
Hi
I bought recently a new Andro.Box "X92"2Gb/16Gb-with pre-installed Kodi 16.1

tried to upgrade 17.1 but failed! I'v already used many of Boxes and its first time I failed to install 17.1

several times attempted but app.doesnt installed yet and I got "failed" warned of each attemp

X92 actually really good device and I like it,still now I didnt find any important bugs yet,its cool

just I wonder how to upgrade to 17.1?

>first tried uninstall 16.1 then install 17.1 but failed!
>I leave 16.1 then tried to install 17.1 still failed

so no way to upgrade

at present not so important and 16.1 quite enough for me

any trick?

Thanks+
find quote
DarrenHill Offline
Team-Kodi Minion
Posts: 5,495
Joined: Oct 2014
Reputation: 124
Location: UK, except when I'm not.
Post: #21
Firstly what version of android does it have? If it's KitKat then you can't without an update to lollipop or better.

Otherwise you may have a modified version installed, which would probably need to be removed before Krypton could be installed.

| Banned add-ons (wiki) | Forum rules (wiki) | First time user (wiki) | FAQs (wiki) | Troubleshooting (wiki) | Add-ons (wiki) | Free content (wiki) | Debug Log (wiki) |
find quote
Draega Offline
Member
Posts: 67
Joined: Dec 2009
Reputation: 3
Post: #22
It's a S912 running marshmallow 6. Judging by the description I saw it's likely running that early preview release of marshmallow so many of the S912 seem to be running. Also it very much looks like it's running a fully loaded pirate full version of kodi.
find quote
bergamesk Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #23
mine S912/64-bit Andro is 6.0
today again attempted and this time success! so 17.1 already installed+

Kodi version 17.1 Krypton armeabi-v7.a.apk

probably yesterday I'v tried(from KodiTV site)version ARMV8A(64bit) and this vers.failed to install
there is also on this site 7A but its mentioned 32bit!!!

so what was know mine exact vers.32/64?? or does is necessary 32/64?

well I just little confused for this++
find quote
Draega Offline
Member
Posts: 67
Joined: Dec 2009
Reputation: 3
Post: #24
64 bit CPU but a 32 bit version of android. So you have to use 32 bit apps.
find quote
bergamesk Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2016
Reputation: 0
Post: #25
yep thats is cool+

so,when I tried insisted to 64bit but now understood why rejected!

thanks a lot
Happy Easter+
find quote
geomil547 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #26
I'm running 5.1.1 android and I downloaded 17.1 from the Kodi mirror web sight. It let me download 17.1 Kodi but it won't install the program, please help!
find quote
soneal15 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #27
(2017-04-26 21:20)geomil547 Wrote:  I'm running 5.1.1 android and I downloaded 17.1 from the Kodi mirror web sight. It let me download 17.1 Kodi but it won't install the program, please help!

I'm having almost the same problem but trying to install 17.3 from the website 32 bit. It's an android box with 5.1 on it. i've loaded these boxes before but I just ordered another one and it won't install like this person is saying. It starts to install it but after a few seconds there a message that says app not installed.
find quote
barry_21k Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #28
having similar problem mxq pro box android 6.0 armv7 tried every documented way to update kodi 16.1 Jarvis to 17.0 17.1 17.3 and all to no avail all attempt fail with either app not installed or error parsing message only route not tried was clean install or full box reet as backing up kodi also does not work! help
find quote
Post Reply