[RELEASE] ESPN (Video) Plugin - Watch Sports Videos and Highlights

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ntarantino Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #76
Strange. Those do work Smile

(2012-11-19 03:47)stacked Wrote:  
(2012-11-17 16:40)ntarantino Wrote:  If I am in Belgium, could I access ESPN SportsCenter?

Sorry, I don't know. If you can play videos from http://espn.go.com/video/, then the addon should work.
find quote
stacked Offline
Skilled Python Coder
Posts: 802
Joined: Jun 2007
Reputation: 18
Post: #77
(2012-11-19 08:34)ntarantino Wrote:  Strange. Those do work Smile

(2012-11-19 03:47)stacked Wrote:  
(2012-11-17 16:40)ntarantino Wrote:  If I am in Belgium, could I access ESPN SportsCenter?

Sorry, I don't know. If you can play videos from http://espn.go.com/video/, then the addon should work.

Can you post a debug log and let me know what videos you're trying to play?
find quote
snadsnad Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #78
Hello,

I am running XBMC 12 (Frodo RC2). I installed the ESPN Video addon (1.0.2) from the official XBMC repository. I can open the add-on in XBMC and it even lists some stories/news highlights from today but if I try to open any or go to any shows the following pops up in the lower right hand corner of XBMC:

"Error. Script failed! : plugin.video.espn.video"

Any help would be appreciated. Thanks!
find quote
stacked Offline
Skilled Python Coder
Posts: 802
Joined: Jun 2007
Reputation: 18
Post: #79
(2013-01-02 16:46)snadsnad Wrote:  Hello,

I am running XBMC 12 (Frodo RC2). I installed the ESPN Video addon (1.0.2) from the official XBMC repository. I can open the add-on in XBMC and it even lists some stories/news highlights from today but if I try to open any or go to any shows the following pops up in the lower right hand corner of XBMC:

"Error. Script failed! : plugin.video.espn.video"

Any help would be appreciated. Thanks!

Thanks for the reminding me. I plan on updating this addon this week.
find quote
freemanda Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #80
(2013-01-02 17:49)stacked Wrote:  
(2013-01-02 16:46)snadsnad Wrote:  Hello,

I am running XBMC 12 (Frodo RC2). I installed the ESPN Video addon (1.0.2) from the official XBMC repository. I can open the add-on in XBMC and it even lists some stories/news highlights from today but if I try to open any or go to any shows the following pops up in the lower right hand corner of XBMC:

"Error. Script failed! : plugin.video.espn.video"

Any help would be appreciated. Thanks!

Thanks for the reminding me. I plan on updating this addon this week.

Hello Stacked,

I was having the same exact problem with this plugin except I am running RC3. I haven't seen any other posts regarding this issue and was was wondering if this was a real issue or just that there isn't a final stable release yet for Frodo.......Thanks
find quote
stacked Offline
Skilled Python Coder
Posts: 802
Joined: Jun 2007
Reputation: 18
Post: #81
(2013-01-11 06:06)freemanda Wrote:  
(2013-01-02 17:49)stacked Wrote:  
(2013-01-02 16:46)snadsnad Wrote:  Hello,

I am running XBMC 12 (Frodo RC2). I installed the ESPN Video addon (1.0.2) from the official XBMC repository. I can open the add-on in XBMC and it even lists some stories/news highlights from today but if I try to open any or go to any shows the following pops up in the lower right hand corner of XBMC:

"Error. Script failed! : plugin.video.espn.video"

Any help would be appreciated. Thanks!

Thanks for the reminding me. I plan on updating this addon this week.

Hello Stacked,

I was having the same exact problem with this plugin except I am running RC3. I haven't seen any other posts regarding this issue and was was wondering if this was a real issue or just that there isn't a final stable release yet for Frodo.......Thanks

The addon is still broken. I haven't had time to update it yet. If you have the addon installed, it will automatically update once I release a fix.
find quote
freemanda Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #82
Thanks for help. I'm quite sure that your work is not only appreciated by me but others across the net also......lata
find quote
stacked Offline
Skilled Python Coder
Posts: 802
Joined: Jun 2007
Reputation: 18
Post: #83
Version 2.0.3/1.0.3

- Fixed error when playing videos
- Version bump for Frodo
- Added setting for default view in Confluence skin
- Added Buggalo Error Reporting

Please report any issues. Thanks.
find quote
floflyer Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #84
Will the addon automatically updated?
Or do I have to delete it and then reinstall?
find quote
stacked Offline
Skilled Python Coder
Posts: 802
Joined: Jun 2007
Reputation: 18
Post: #85
The updates has been pushed to the xbmc repo. If you have the addon installed, it should update automatically.
find quote
King-Tech Offline
Junior Member
Posts: 32
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #86
I live in Canada, so can someone please give me step by step instructions on how I can watch ESPN,ESPN2 and or ESPN3 in Canada PLEASE!?!?!?!?!
find quote
stacked Offline
Skilled Python Coder
Posts: 802
Joined: Jun 2007
Reputation: 18
Post: #87
(2013-06-19 21:13)King-Tech Wrote:  I live in Canada, so can someone please give me step by step instructions on how I can watch ESPN,ESPN2 and or ESPN3 in Canada PLEASE!?!?!?!?!

This addon is intended to watch video clips from: http://espn.go.com/video/

I recommend checking out the ESPN3 thread.
(This post was last modified: 2013-06-23 00:24 by stacked.)
find quote
ragedogg69 Offline
Member
Posts: 70
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Location: Phoenix, AZ
Post: #88
This is probably a dumb question, is there a way to do a "play all" to make your own version of SportsCenter? I did not see anything in the context menu, but I may have missed something.

THanks!

Theater: The PS4/XBONE killer running XBMC 13.2 Family Room: "A6-Pack" running XBMC 13.2 Whole House: 1st Gen Apple TV running Crystalbuntu 2.0
find quote
ShaunB1980 Offline
Junior Member
Posts: 29
Joined: Mar 2014
Reputation: 1
Post: #89
(2014-03-11 18:18)ragedogg69 Wrote:  This is probably a dumb question, is there a way to do a "play all" to make your own version of SportsCenter? I did not see anything in the context menu, but I may have missed something.

THanks!


I am trying to work on that too for a PseudoTV channel but new to it and not getting very far.
find quote
mrdally204 Offline
Fan
Posts: 407
Joined: Nov 2010
Reputation: 3
Location: Ohio
Post: #90
I too am attempting to create an ESPN channel with PseudoTv Live. Stacked, if you happen to find a moment, can you please look at this given structure and give an idea as to what is required to get your ESPN addon to play nice with PTVL. Here is the example give to create a new "channel"....

Code:
InternetTV:
Code:
<setting id="Channel_999_type" value="9" />
<setting id="Channel_999_1" value="5400" />
<setting id="Channel_999_2" value="smb://xxx/strms/VevoTV.strm" />
<setting id="Channel_999_3" value="VevoTV" />
<setting id="Channel_999_4" value="Sit back and enjoy a 24/7 stream of music videos on VEVO TV." />
<setting id="Channel_999_rulecount" value="1" />
<setting id="Channel_999_changed" value="True" />
<setting id="Channel_999_time" value="0" />
<setting id="Channel_999_rule_1_id" value="1" />
<setting id="Channel_999_rule_1_opt_1" value="VevoTV" />
# = PTV Channel Number

9 = InternetTV feed meant for 24/7 type steams
Channel_#_type" value="9"

5400 = 90min runtime; This is the default runtime for InternetTV EPG Data. You can chose whatever value you prefer.
Channel_#_1" value="5400"

This is the source of your InternetTV; examples include:
Channel_#_2" value="smb://strmfile.strm"
Channel_#_2" value="rtmp://feedlink"
Channel_#_2" value="upnp://feedlink"
Channel_#_2" value="http://feedlink"
Channel_#_2" value="mms://feedlink"
Channel_#_2" value="rtsp://feedlink"
Channel_#_2" value="plugin://plugin.scriptname/feedlink"
Title information displayed in overlay and EPG.
Channel_#_3" value="VevoTV"

Title description displayed in overlay and EPG.
Channel_#_4" value="Sit back and enjoy VEVO TV"

PTV Channel Name
Channel_#_rule_1_opt_1" value="VevoTV"
Most seems self explanatory, I just do not know what to put in the line for
Channel_#_2" value="plugin://plugin.scriptname/feedlink"
(This post was last modified: 2014-03-27 07:30 by mrdally204.)
find quote
Post Reply