OFDB German scraper without actors download?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
solaner Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #1
Does not match acteur download. Rest is ok.
Same in windows and xbox. Can anyone help?
Thanks
solaner
find quote
mkortstiege Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 3,017
Joined: Jan 2008
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #2
You checked the option to fetch actor thumbs in video settings?

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
solaner Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #3
Hey,
yes of course; every option to download pics are active. Its not only the missing picture: complete information depending actuers are not loaded.
Must be something depending thes craper....
Thanks
solaner
find quote
mkortstiege Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 3,017
Joined: Jan 2008
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #4
please enable debug logging and post the full xbmc.log (using pastebin or any similar service).

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
solaner Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #5
vdrfan Wrote:please enable debug logging and post the full xbmc.log (using pastebin or any similar service).

ups; sorry I am a stupid german. problems enough to translate, without insiderinformation depending xbmc.
So: debug enabling is a option at xbmc? And where can I get the log-file? I have full access by ftp / total commander to my xbox.
Thanks so much
solaner
find quote
solaner Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #6
vdrfan Wrote:please enable debug logging and post the full xbmc.log (using pastebin or any similar service).

ha, I get it - without any help !!!!!!

its this link: http://pastebin.com/m426e63f5

Thanks for your help to search the acteurs bug ...

solaner
find quote
mkortstiege Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 3,017
Joined: Jan 2008
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #7
Ough, that's an really outdated build of XBMC from November 2008. Please upgrade to a more recent version and report back if the issue still exists.

Make sure to do a proper upgrade, do NOT just override old files.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
solaner Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #8
vdrfan Wrote:Ough, that's an really outdated build of XBMC from November 2008. Please upgrade to a more recent version and report back if the issue still exists.

Make sure to do a proper upgrade, do NOT just override old files.

Hey VDRfan,
I know that this is a very old build but it was very stable, only the newest bug with the ofdb scraper. I copied the ofdb file from the latest build (20439) into my old build from 2008.
Is this a problem? Do I have to instal the complete newest build?
And what does it mean "do not just override"? What else procedere? In the past I copied the xbmc file into my xbox folder and copied back my userdata folder. So what does "proper" update mean?
Thanks
solaner
find quote
ultrabrutal Offline
Posting Freak
Posts: 952
Joined: Feb 2005
Reputation: 0
Location: South of Heaven
Post: #9
bugs are not fixed in old versions. only the latest svn contains bug fixes. svn might be cutting edge but usually it works the best
find quote
mkortstiege Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 3,017
Joined: Jan 2008
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #10
"Overwrite" (not override, silly me) might work but may also cause strange effects while updating older builds. In t3ch releases there are instructions on how to update/upgrade. You might also want to check our online manual and the wiki (eg. http://wiki.xbmc.org/?title=XBMC_for_Xbox_specific_FAQ)

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
solaner Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #11
vdrfan Wrote:"Overwrite" (not override, silly me) might work but may also cause strange effects while updating older builds. In t3ch releases there are instructions on how to update/upgrade. You might also want to check our online manual and the wiki (eg. http://wiki.xbmc.org/?title=XBMC_for_Xbox_specific_FAQ)

Hey all there,

I now get the latest build XBMC and ofdb scraper does not match anymoore. If I choose film information I get no film to select. Logfile is at

http://pastebin.com/d3e4369de or

http://pastebin.com/m47d1ae20 for longer time ...

Thanks for help
solaner
find quote
mkortstiege Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 3,017
Joined: Jan 2008
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #12
Seems as if something is wrong with your current skin. Please test again using PM3 or PM3.HD.
If its working you should try to get a newer version of the xTV skin.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
solaner Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #13
vdrfan Wrote:Seems as if something is wrong with your current skin. Please test again using PM3 or PM3.HD.
If its working you should try to get a newer version of the xTV skin.

Hello VDRfab,

I have done as you said: used newst build an PM3 (HD) an I get no acteurs information at ofdb scraper. Rest is ok.
I am not sure: what is the different between OFDB an OFDB(xml). I tried booth as standard scraper. But booth doesnot match depending acteurs.

Here ist the log: http://pastebin.com/m285893cb

Thanks for your help

solaner
find quote