Long delay with Hitcher

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #1
Has anyone experienced a long delay with Hitcher? When I load the movies and tv shows or stop a movie or tv show, the views take a while to load back up. I just get a black screen then they finally come up.

I am on the most current svn of XBMC and installed the most recent Git of "Hitcher".

Thanks.
find quote
krypt2nite Offline
Fan
Posts: 479
Joined: Dec 2008
Reputation: 15
Location: Phoenix, AZ
Post: #2
PC Specs?
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #3
Core 2 Duo 3.0 GHZ, 4 GB Ram, Radeon 4650 HDMI.

I didnt have this issue with any other skins, builds, or mods. Very strange.
find quote
hikaricore Offline
Posting Freak
Posts: 1,515
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Location: Tuesday
Post: #4
I've noticed this as well, and it wasn't an issue with Auriga.

2.1ghz dual amd, 2gb ram, nvidia 8600gts

I had just assumed it was an issue with my library. *shurg*
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 11,195
Joined: Aug 2007
Reputation: 106
Location: Eastleigh, UK
Post: #5
Are you using the 'Weather' and 'Latest Added' plugins?
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #6
hikaricore Wrote:I've noticed this as well, and it wasn't an issue with Auriga.

2.1ghz dual amd, 2gb ram, nvidia 8600gts

I had just assumed it was an issue with my library. *shurg*

Glad to see its not just me. Maybe someone can figure this out. Not a HUGE deal, I just love for it to move smoothly.
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #7
Hitcher Wrote:Are you using the 'Weather' and 'Latest Added' plugins?

I am using neither.
find quote
hikaricore Offline
Posting Freak
Posts: 1,515
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Location: Tuesday
Post: #8
I am however using Latest Added, I assumed these were being updated on the main screen and not in the library views.
find quote
Ram2000 Offline
Fan
Posts: 634
Joined: Jul 2009
Reputation: 6
Post: #9
Ive been getting this since latest added was added seems to be a lag with that mod if I turn it off its ok BUT I like it so I just wait the 5-10 seconds Tongue
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #10
Ram2000 Wrote:Ive been getting this since latest added was added seems to be a lag with that mod if I turn it off its ok BUT I like it so I just wait the 5-10 seconds Tongue

I have it turned off and still have the issue.
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 11,195
Joined: Aug 2007
Reputation: 106
Location: Eastleigh, UK
Post: #11
igotdvds Wrote:Has anyone experienced a long delay with Hitcher? When I load the movies and tv shows or stop a movie or tv show, the views take a while to load back up. I just get a black screen then they finally come up.

I am on the most current svn of XBMC and installed the most recent Git of "Hitcher".

Thanks.
That could be the issue, roll back to 22516 until things become more stable.
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #12
How do I uninstall the recent update and not the whole program?
find quote
>>X<< Offline
Alaska Group
Posts: 2,901
Joined: Jun 2009
Location: On a farm trying to catch a fox
Post: #13
Afraid I get the same using an older build Rev21181 much slower compared to Andys or Blacks mod, not to fussed about it though Big Grin
find quote
Ram2000 Offline
Fan
Posts: 634
Joined: Jul 2009
Reputation: 6
Post: #14
igotdvds Wrote:How do I uninstall the recent update and not the whole program?

I believe you can just disable it on options.
find quote
hikaricore Offline
Posting Freak
Posts: 1,515
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Location: Tuesday
Post: #15
I was under the impression 22528 was the last known good svn. Smile
find quote
Post Reply