Sick Beard - Automatic TV Show Episode download/sort/rename, nfo/tbn maker & TV Guide

  Thread Rating:
  • 16 Votes - 4.69 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
rchapoteau Offline
Member
Posts: 50
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #151
I just installed and setup r204, and for some reason It doesn't seem to be downloading the NZB's for me. I added a few shows, and changed the previous episodes that already aired to missed, but it doesn't seem to make a difference.

In my config I set it up to use
NZB episode search
Black hole the nzb
Enable Newzbin, and added a user and password

Is there something i'm doing wrong?

EDIT* I changed it from missing to backlog and then did force backlog and that seemed to fix that issue.
(This post was last modified: 2010-01-17 20:27 by rchapoteau.)
find quote
johoja Offline
Fan
Posts: 567
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Post: #152
Quote:I just installed and setup r204, and for some reason It doesn't seem to be downloading the NZB's for me. I added a few shows, and changed the previous episodes that already aired to missed, but it doesn't seem to make a difference.

In my config I set it up to use
NZB episode search
Black hole the nzb
Enable Newzbin, and added a user and password

Is there something i'm doing wrong?

Changing an episode to missed, will only attempt to download after the 15 minute window. New / Missed episodes are checked every 15 minutes
find quote
rchapoteau Offline
Member
Posts: 50
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #153
I switched my settings over to useing Sabnzbd, and I updated to r211. When I try to have Sick beard use SAB I wind up getting this error.

[05:04:51 PM] <BACKLOG::DEBUG> Result text from SAB: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
[05:04:51 PM] <BACKLOG::ERROR> Unknown failure sending NZB to sab. Return text is: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Anyone have any ideas?
find quote
ould Offline
Senior Member
Posts: 104
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #154
johoja Wrote:There looks like there was a bug and it wasn't running the update thread (it's supposed to run every 6 hours I think. I've committed a fix and it should run now....in the latest SVN



There should be as long as you have the latest version

Thanks, I just updated, User Name/Password fields show up in the config now and I hope the other issue has been fixed as well too. :-)

Thanks for the quick response, appreciate it.

Kevin
find quote
midgetspy Offline
Sick Beard Author
Posts: 866
Joined: Jan 2008
Reputation: 11
Location: Edmonton, Canada
Post: #155
Smenus Wrote:I've just had a look at the code, and it looks like you're using dbr's tvnamer for the regexes. I know the current git version of tvnamer supports that kind of filename, but it looks like you might be using an older version of tvnamer?

You might want to check out the latest version, which is now separate from tvdb_api... here.

This is done in r215, let me know if there are any problems.
find quote
midgetspy Offline
Sick Beard Author
Posts: 866
Joined: Jan 2008
Reputation: 11
Location: Edmonton, Canada
Post: #156
rchapoteau Wrote:I switched my settings over to useing Sabnzbd, and I updated to r211. When I try to have Sick beard use SAB I wind up getting this error.

[05:04:51 PM] <BACKLOG::DEBUG> Result text from SAB: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
[05:04:51 PM] <BACKLOG::ERROR> Unknown failure sending NZB to sab. Return text is: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Anyone have any ideas?

No clue, mine's working fine... what sab version?
find quote
midgetspy Offline
Sick Beard Author
Posts: 866
Joined: Jan 2008
Reputation: 11
Location: Edmonton, Canada
Post: #157
michaelcdf Wrote:http://www.megaupload.com/?d=IUB3FM7J


here is the log file

Are you still getting this problem? If you can reproduce it please do and tell me exactly the steps you took to get it. (did you add any shows at all? Which ones, and which did it get stuck on? What is the URL in your bar when you get the error? Once you get the error and you go back to your home page are there any shows added?)
find quote
fergalom Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #158
Running Sickbeard R220 on a QNAP 119 NAS box

Trying to get the post processing working (manually first)
I have set everything in autoProcessTV.cfg and Sabnzbd and sickbeard both running on the QNAP

with sabToSickBeard.py "path to tv show", is "path to tv show" where you want the episodes moved to?

I issue the following on the terminal screen:

[/share/Qweb/sickbeard-r200/autoProcessTV] # python2.6 sabToSickBeard.py /share/HDA_DATA/Qmultimedia/Qtvshow

The output is below:

Code:
Loading config from autoProcessTV.cfg
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"

"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html>

<head>

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"></meta>

    <title>401 Unauthorized</title>

    <style type="text/css">

    #powered_by {

        margin-top: 20px;

        border-top: 2px solid black;

        font-style: italic;

    }



    #traceback {

        color: red;

    }

    </style>

</head>

    <body>

        <h2>401 Unauthorized</h2>

        <p>You are not authorized to access that resource</p>

        <pre id="traceback">Traceback (most recent call last):

  File "/share/HDA_DATA/Qweb/sickbeard-r200/cherrypy/_cprequest.py", line 657, in respond

    self.hooks.run('before_handler')

  File "/share/HDA_DATA/Qweb/sickbeard-r200/cherrypy/_cprequest.py", line 99, in run

    hook()

  File "/share/HDA_DATA/Qweb/sickbeard-r200/cherrypy/_cprequest.py", line 59, in __call__

    return self.callback(**self.kwargs)

  File "/share/HDA_DATA/Qweb/sickbeard-r200/cherrypy/lib/auth_basic.py", line 86, in basic_auth

    raise cherrypy.HTTPError(401, "You are not authorized to access that resource")

HTTPError: (401, 'You are not authorized to access that resource')

</pre>

    <div id="powered_by">

    <span>Powered by <a href="http://www.cherrypy.org">CherryPy 3.2.0rc1</a></span>

    </div>

    </body>

</html>

I seem to be lacking authorisation for something, any ideas? Sickbeard username and password have been set in the config file.
Permissions on SAB folder and sickbeard folder are 777 for the moment.

Cheers
F
find quote
midgetspy Offline
Sick Beard Author
Posts: 866
Joined: Jan 2008
Reputation: 11
Location: Edmonton, Canada
Post: #159
The argument you should be passing to sabToSickbeard.py is the folder containing the episode you want to postprocess. For example something like

[$/] python sabToSickbeard.py /my/SAB/downloads/tv/My Show - 1x01/

About the auth error I'm not sure, it would help if I was printing the URL that was causing it I guess - but my best guess is that something's not right with your username/password combination.
find quote
tlanfer Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #160
I just wanted to try this out and it looks like downloading torrents from eztv is not working. In fact, it is working, its just not putting the torrent in the correct folder. I looked into it and saw the following:
Quote:91 midgetspy fileName = torrent.fileName()
91 midgetspy #fileName = os.path.join(sickbeard.TORRENT_DIR, os.path.basename(torrent.url))
...
$ svn log -r91
------------------------------------------------------------------------
r91 | midgetspy | 2009-11-26 09:32:07 +0100 (Thu, 26 Nov 2009) | 3 lines

* Fixed backlog to pick one episode at a time from the DB rather than making a whole list
* Factored out a bunch of DB stuff so we don't have tons of DB references sitting around
* Fixed a problem with the eztv provider
------------------------------------------------------------------------
I dont think it is meant to be like this, is it?

/e: Other than that, this project looks very promising
find quote
midgetspy Offline
Sick Beard Author
Posts: 866
Joined: Jan 2008
Reputation: 11
Location: Edmonton, Canada
Post: #161
tlanfer Wrote:I just wanted to try this out and it looks like downloading torrents from eztv is not working. In fact, it is working, its just not putting the torrent in the correct folder. I looked into it and saw the following:

I dont think it is meant to be like this, is it?

/e: Other than that, this project looks very promising

You may be the first person ever to try the torrents so it's entirely likely that side will be pretty buggy :0)

Try the newest rev and see if that works.
find quote
tlanfer Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #162
Looks good.
However, i just tried this out of curiosity. I think currently i dont have the need for this, but ill have a look into it from time to time.

Just an idea: Maybe you could make some sort of plugin api, so other users could create plugins to search for downloading-locations, like other torrent-sites or something like that.

/e: I just read the last paragraph of the opening post. Well, maybe if you like the idea, you could keep this in mind, otherwise forget about it Smile
find quote
midgetspy Offline
Sick Beard Author
Posts: 866
Joined: Jan 2008
Reputation: 11
Location: Edmonton, Canada
Post: #163
Well there's no plugin API but the code is modular enough that new providers can be added quite easily. I made and added the NZBMatrix provider in 2 or 3 hours, for example. Same thing for new download clients, it is pretty straightforward to add new ones if somebody wants.

tlanfer Wrote:Looks good.
However, i just tried this out of curiosity. I think currently i dont have the need for this, but ill have a look into it from time to time.

Just an idea: Maybe you could make some sort of plugin api, so other users could create plugins to search for downloading-locations, like other torrent-sites or something like that.

/e: I just read the last paragraph of the opening post. Well, maybe if you like the idea, you could keep this in mind, otherwise forget about it Smile
find quote
bertrand Offline
Member
Posts: 80
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Location: Lyon, france
Post: #164
I'm getting the same error as reported earlier when sending NZBs to SAB:

Code:
[12:10:48 AM] <SEARCH::MESSAGE> Sending NZB to SABnzbd
[12:10:48 AM] <SEARCH::DEBUG> URL: http://localhost:8080/sabnzbd/api?ma_password=xxxx&pp=3&apikey=xxxx&name=http%3A%2F%2Fnzbmatrix.com%2Fapi-nzb-download.php%3Fid%3D567490%26username%3Dxxxx%26apikey%3Dxxxx&cat=tv&priority=1&mode=addurl&ma_username=bertrand
[12:10:48 AM] <SEARCH::DEBUG> Result text from SAB: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
[12:10:48 AM] <SEARCH::ERROR> Unknown failure sending NZB to sab. Return text is: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

This goes on for other episodes.

Is there any specific SAB requirement ? I'm using the latest stable with the Plush skin (if it helps...) and I'm running Win 7 on windows 32 bits.

And where can I find details about files naming requirements when parsing an existing repository ?

HTPC hardware: Hiper HMC-2K53A-C0 case, Intel Core 2 duo E4500, 2GB Corsair DDR2 PC6400, Samsung spinpoint S hard drive, Gigabyte GA-73-PVM-S2H motherboard (R.I.P). Planning on getting a ION box instead.
HTPC software: XBMC trunk, Confluence skin (usually).
Storage: 4TB+ of external hard drives accessed through SMB on a 100 mbps network.
(This post was last modified: 2010-01-20 01:37 by bertrand.)
find quote
midgetspy Offline
Sick Beard Author
Posts: 866
Joined: Jan 2008
Reputation: 11
Location: Edmonton, Canada
Post: #165
bertrand Wrote:I'm getting the same error as reported earlier when sending NZBs to SAB:

Code:
[12:10:48 AM] <SEARCH::MESSAGE> Sending NZB to SABnzbd
[12:10:48 AM] <SEARCH::DEBUG> URL: http://localhost:8080/sabnzbd/api?ma_password=xxxx&pp=3&apikey=xxxx&name=http%3A%2F%2Fnzbmatrix.com%2Fapi-nzb-download.php%3Fid%3D567490%26username%3Dxxxx%26apikey%3Dxxxx&cat=tv&priority=1&mode=addurl&ma_username=bertrand
[12:10:48 AM] <SEARCH::DEBUG> Result text from SAB: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
[12:10:48 AM] <SEARCH::ERROR> Unknown failure sending NZB to sab. Return text is: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

This goes on for other episodes.

Is there any specific SAB requirement ? I'm using the latest stable with the Plush skin (if it helps...) and I'm running Win 7 on windows 32 bits.

And where can I find details about files naming requirements when parsing an existing repository ?

I don't have documented the naming scheme but pretty much any common scheme will work... 1x23, S01E23, 0123, etc.

About that error, what happens if you paste that URL from your log directly into your browser? What text do you get?
find quote
Post Reply