[RELEASE] Pandora Radio (Script) Music Addon (Updated 2011-11-13 : V1.2.8)

  Thread Rating:
  • 10 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
VanZan Offline
Donor
Posts: 513
Joined: Jun 2007
Reputation: 3
Location: Limerick, Ireland.
Post: #1951
I wouldn't think so since it's a script.
find quote
Lefty68 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #1952
I am unable to get 2.3.2 running and would appreciate any help. I'm running XBMC 12.3 on a Gateway SX-2800 running Lubuntu Saucy. I get a "Script failed! : script.audio.pandora" error on trying to open the addon. I tried reverting to 12.0, reinstalling several times, and installing from a .zip file. No luck. Here's the log:

http://www.xbmclogs.com/show.php?id=153160

I'm also running the addon on an Openelec machine with the same addons with no problems. Thanks in advance.

EDIT: Please disregard for now. I seem to have suffered a hard drive failure, so this would seem to be moot. Smile
(This post was last modified: 2014-03-28 04:57 by Lefty68.)
find quote
nchopp Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #1953
For some reason it isn't showing up in my Addons, even though I've installed and configured it. Any ideas?
find quote
voona Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #1954
This addon is crashing frequently at the end of a track.

Thought it may have been skin related but it still crashes with the default skin.

Any ideas?

Cheers
find quote
deletedpenguin Offline
Senior Member
Posts: 237
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Location: Australia
Post: #1955
May be unrelated, but I upgraded to the latest Gotham Beta and the plugin is failing to authenticate at login. Anyone else experiencing this? Thanks.
(This post was last modified: 2014-04-21 10:50 by deletedpenguin.)
find quote
scott967 Offline
Posting Freak
Posts: 797
Joined: Jul 2012
Reputation: 20
Post: #1956
No problem B4 on Win 7

scott s.
.
find quote
DGenerateKane Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Apr 2014
Reputation: 0
Post: #1957
(2014-01-26 00:25)rivy Wrote:  @ Broken9754,

I occasionally have the visualizer cut off for a song, but only occasionally, not repeatably. I'll look into it a bit more, and I'll look for code differences between v2.3.2 and robweber's version that you pointed out.

If anyone else has this problem or can point out the problem & fix, I'll quickly incorporate it into the addon.

I have this problem as well on 2.3.2 from the official repository. It happens roughly every half dozen songs or so, the screen is just white and the info button will not display any of the info at all, not even the current time.

Also, I'm not sure if this is a bug or the way it is intended, but when I press the skip forward button it beeps and says it can't find another item to play in the playlist, then it will in fact play a new song. I'm new to xbmc, and am used to using my blu-ray player that just skips to the next song when I press the button.
find quote
Eye in the sky Offline
Senior Member
Posts: 209
Joined: Apr 2011
Reputation: 2
Post: #1958
(2014-04-21 10:50)deletedpenguin Wrote:  May be unrelated, but I upgraded to the latest Gotham Beta and the plugin is failing to authenticate at login. Anyone else experiencing this? Thanks.

Same here, with Gotham 13.0 Final.

All I get is the message "Failed to authenticate listener.
Check username/password and try again.

PHP Code:
15:50:31 T:5872  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
15:50:31 T:5872  NOTICEPandoraInitializing v2.3.2
15
:50:31 T:5872  NOTICEPandorasys.platform win32
15
:50:31 T:5872  NOTICEPandoraProxy Enabled
15
:50:33 T:5872   ERRORERROR:root:fault code12 messageAn unexpected error occurred
15
:50:33 T:5872  NOTICE: . 
find quote
jaydash Offline
Donor
Posts: 42
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Location: Kingwood, Texas
Post: #1959
So, just wondering if anyone has this working on a new Gotham 13 Windows 7 installation?

Between work and the kiddos (and actually occasionally enjoying my XBMC install), free time's at a premium! So, not a ton of time to install and experiment with the handful of addons and tweaks that I need to keep XBMC "fully functional" and wife friendly...

I see a few problems noted above, so, just wondering if this should be compatible and if anyone has it working.

REALLY LOVE this plugin/script/whatever awesomeness it is! Thanks in advance for any feedback.
(This post was last modified: 2014-05-08 00:06 by jaydash.)
find quote
mrfatboy Offline
Senior Member
Posts: 196
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #1960
Just upgraded to Gotham. Windows 7x64. Pandora works fine.
find quote
Eye in the sky Offline
Senior Member
Posts: 209
Joined: Apr 2011
Reputation: 2
Post: #1961
Definitely no longer working for me outside the U.S. with proxy enabled.
find quote
mrfatboy Offline
Senior Member
Posts: 196
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #1962
(2014-05-09 05:27)mrfatboy Wrote:  Just upgraded to Gotham. Windows 7x64. Pandora works fine.

FYI. I'm in the US. No proxy. Sorry for not giving that info earlier.
find quote
VanZan Offline
Donor
Posts: 513
Joined: Jun 2007
Reputation: 3
Location: Limerick, Ireland.
Post: #1963
Never mind....it's working fine...only a temporary problem thankfully.
(This post was last modified: 2014-05-09 14:19 by VanZan.)
find quote
david1569 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #1964
(2014-02-19 17:49)Yo Mama Wrote:  This is a little greedy, but is there a way to block ads?

I agree with this. I noticed that on my setup the ads can be skipped with the song skip button and all of the ads are 30 seconds long. I wonder if it would be possible to have the app automatically skip any song that is 30 seconds long.
find quote
Arse4life Offline
Member
Posts: 63
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #1965
Pandora has been working great but for some reason it reboots my system (rpi using OE 3.2.4) when a song skips. Once when I entered Pandora. Sometimes it's fine sometimes not. Anyone having similar issues?

I'm using Pandora now with debugging on. Will post a log file if it happens again. Thanks!

Update: happened again. Here I my log file...

http://xbmclogs.com/show.php?id=208696
(This post was last modified: 2014-05-23 20:47 by Arse4life.)
find quote
Post Reply