[BUGS] and missing items

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
mcborzu Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,381
Joined: Feb 2009
Reputation: 15
Location: dsf
Post: #1
Bump title on 'Episode' view up a few pixels
Try changing wall size
more infolabels for launcher
AMT litle specific views - Poster/Showcase/Wall
select a bookmark the selected one disappears

[Image: widget]

Check out The Carmichael - A Skin For XBMC

Check out Night - A Skin For XBMC

Check out Unfinished - A Skin For XBMC
(This post was last modified: 2010-11-13 03:33 by mcborzu.)
find quote
Montellese Online
Team Kodi Developer
Posts: 3,927
Joined: Jan 2009
Reputation: 36
Location: Switzerland
Post: #2
I just set all the backdrops for the different sections. But I just couldn't get the one for "Shutdown" working until I noticed that whenever I change the backdrop for "Shutdown" it changes the backdrop for "Settings" instead.

Furthermore "Weather" backdrop can be set but it does neither appear when I move to "Weather" in the main menu nor when I activate it to see the actual weather data.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.

[Image: badge.gif]
find quote
feerlessleadr Offline
Fan
Posts: 335
Joined: Oct 2007
Reputation: 1
Post: #3
not sure if this should go in here, but there isn't any way to determine if a show has any unwatched items or not from the landscape view, unless you navigate into the season level of the show.
find quote
mcborzu Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,381
Joined: Feb 2009
Reputation: 15
Location: dsf
Post: #4
feerlessleadr Wrote:not sure if this should go in here, but there isn't any way to determine if a show has any unwatched items or not from the landscape view, unless you navigate into the season level of the show.

Well my theory was the logos were just too pretty to have a strike through going through them...

Montellese Wrote:I just set all the backdrops for the different sections. But I just couldn't get the one for "Shutdown" working until I noticed that whenever I change the backdrop for "Shutdown" it changes the backdrop for "Settings" instead.

Furthermore "Weather" backdrop can be set but it does neither appear when I move to "Weather" in the main menu nor when I activate it to see the actual weather data.

1. I probably copied the settings code but forgot to change it to the correct setting

2. Weather Fanart works, I forgot to code a seperate way for just regular fanart

[Image: widget]

Check out The Carmichael - A Skin For XBMC

Check out Night - A Skin For XBMC

Check out Unfinished - A Skin For XBMC
find quote
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #5
Saw 2 little things Smile

Mpaa is overlapping cover DialogVideoInfo
[Image: screenshot015y.jpg]

Rss feed goes over Cover/CdArt Now Playing Homescreen
[Image: screenshot017mf.jpg]
find quote
Maxoo Offline
Fan
Posts: 391
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Location: Paris, France
Post: #6
There is actually no way to reboot or change session. You may want to add a shutdown submenu with these items.
find quote
xbs08 Offline
Posting Freak
Posts: 1,744
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Portugal
Post: #7
Waffa, i also saw that but only in 16:10 in 16:9 i didn't.

  • Intel NUC Kit DN2820FYKH
  • Crucial DDR3L SO-DIMM 4GB
  • SanDisk ReadyCache 32GB SSD
  • Microsoft MCE model 1039 RC6 remote
find quote
ubuntuf4n Offline
Posting Freak
Posts: 788
Joined: Jan 2010
Reputation: 2
Post: #8
Extra Option (Toggle):

An Option to disable the zoom-out transition while scrolling in file-view (movies).

[Image: clipboard02ac.jpg]

Regards,
ubuntuf4n
find quote
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #9
xbs08 Wrote:Waffa, i also saw that but only in 16:10 in 16:9 i didn't.

My res is 1280x720 (16:9) Nod
find quote
xbs08 Offline
Posting Freak
Posts: 1,744
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Portugal
Post: #10
Ok
I just check it and depends on the poster width.

In movie info - get thumb and get fanart the rss feed scrolls over the buttons.

[Image: screenshot000k.th.png]

  • Intel NUC Kit DN2820FYKH
  • Crucial DDR3L SO-DIMM 4GB
  • SanDisk ReadyCache 32GB SSD
  • Microsoft MCE model 1039 RC6 remote
(This post was last modified: 2010-05-15 01:49 by xbs08.)
find quote
mcborzu Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,381
Joined: Feb 2009
Reputation: 15
Location: dsf
Post: #11
xbs08 Wrote:Ok
I just check it and depends on the poster width.

In movie info - get thumb and get fanart the rss feed scrolls over the buttons.

Thx for 2x checking, personally I never noticed...I really only want RSS on home so I look into that...

[Image: widget]

Check out The Carmichael - A Skin For XBMC

Check out Night - A Skin For XBMC

Check out Unfinished - A Skin For XBMC
find quote
Galactus Offline
Member
Posts: 50
Joined: Mar 2004
Reputation: 0
Post: #12
In music I see only 'Jukebox' and 'Files'. Is that correct, or is showcase supposed to be available here as well?

Edit: No issue
(This post was last modified: 2010-05-17 04:49 by Galactus.)
find quote
feerlessleadr Offline
Fan
Posts: 335
Joined: Oct 2007
Reputation: 1
Post: #13
mcborzu Wrote:Well my theory was the logos were just too pretty to have a strike through going through them...

i figured it was something like that Big Grin

would it be possible to add some sort of indicator that there are watched episodes? i don't think it necessarily needs to be a strikethrough, but perhaps something that says 'x unwatched episodes' or something like that

Thanks for the great skin!
find quote
macshield Offline
Member
Posts: 58
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #14
First I must say Great Skin. Never mind figured it out.
(This post was last modified: 2010-05-15 07:13 by macshield.)
find quote
Broads Offline
Senior Member
Posts: 291
Joined: Jul 2007
Reputation: 0
Post: #15
Montellese Wrote:Furthermore "Weather" backdrop can be set but it does neither appear when I move to "Weather" in the main menu nor when I activate it to see the actual weather data.

would anyone like to let me know the naming convention or how to get weather fanart working.
find quote
Post Reply