[RELEASE] Grooveshark (Script) Music Addon

  Thread Rating:
  • 4 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
macf1an Offline
Senior Member
Posts: 224
Joined: Aug 2011
Reputation: 1
Post: #691
still the same error

xbmc.log
Send by XBMC Log Analyser

I hope you manage to fix it, but please use zip as archive

ATV2 4.3 8F455 Seas0npassed / XBMC 11
Samsung HT-P70 5.1 / Samsung WS-32Z419P
find quote
kobyboy Offline
Member
Posts: 81
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #692
evrything loads ie search,playlist but is errors out "fail to play" the artist or song.
Thanks can you look at this for a possible fix,
Thanks kobyboy
find quote
VanZan Offline
Donor
Posts: 507
Joined: Jun 2007
Reputation: 3
Location: Limerick, Ireland.
Post: #693
sonyck Wrote:You can load a fix here http://code.google.com/p/grooveshark-for...ssues/list

Click on the issue 55 and download the rar.
This fixed things for me! Everything right as rain again. Many thanks.
find quote
sonyck Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #694
kobyboy Wrote:evrything loads ie search,playlist but is errors out "fail to play" the artist or song.
Thanks can you look at this for a possible fix,
Thanks kobyboy

It's not me the author of the patch! I just found it and reported here.
Anyway it works great for me (Mac OS X)
find quote
Troyp42 Offline
Senior Member
Posts: 135
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #695
Just wondering if you require the paid Grooveshark anywhere subscription for this to work? Ive put in the username and password of my standard free grooveshark account but keep gettting the error message that username or password is wrong.

Dont worry just found out you do.

Running Eden V11 Beta3 on ATV2 networked to Win7 PC using SMB shares.
(This post was last modified: 2012-03-04 04:04 by Troyp42.)
find quote
Troyp42 Offline
Senior Member
Posts: 135
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #696
sonyck Wrote:You can load a fix here http://code.google.com/p/grooveshark-for...ssues/list

Click on the issue 55 and download the rar.

Also when I download and then install this rar from my "install add ons from zip file menu" I end up getting another version of Grooveshark listed in my add ons. So I have Grooveshark and Grooveshark XBMC.

Neither of them work with Grooveshark giving me the new session id error and Grooveshark xbmc saying my user and pass is wrong. And then searches return nothing.

Did I install the addon fix wrong?

Here is my log file if it helps..

http://pastebin.com/cuY77PJM

Thanks heaps.

Running Eden V11 Beta3 on ATV2 networked to Win7 PC using SMB shares.
(This post was last modified: 2012-03-04 03:04 by Troyp42.)
find quote
Troyp42 Offline
Senior Member
Posts: 135
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #697
macf1an Wrote:for the "plugin version" you need a paid account
for this one - the "script version" - you do not


Ok this answers my first post..But what exactly is the plug in version and the script version?

Running Eden V11 Beta3 on ATV2 networked to Win7 PC using SMB shares.
find quote
Troyp42 Offline
Senior Member
Posts: 135
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #698
Ok Ive found out the difference between the plug in and the script, so I've removed the plug in because I don't have Grooveshark anywhere account. I tried updating the script with the zip at issue 55 as suggested by sonyck but still get the error about unable to load session ID.

Any ideas on what else I can try?

Running Eden V11 Beta3 on ATV2 networked to Win7 PC using SMB shares.
find quote
macf1an Offline
Senior Member
Posts: 224
Joined: Aug 2011
Reputation: 1
Post: #699
I got it..the "patched" version creates a folder script.audio.grooveshark-for-xbmc. It does not overwrite the old one script.audio.grooveshark and the icon in the menu continues pointing to it and still gives the old error. Deleting the old grooveshark and installing this one (after repackaging it to zip) fixes it.

Strange fact: some of my default searches return way less artists..e.g. "offspring" returns 3 and the site has the full list

solver, I hope you are still reading ..

ATV2 4.3 8F455 Seas0npassed / XBMC 11
Samsung HT-P70 5.1 / Samsung WS-32Z419P
find quote
macf1an Offline
Senior Member
Posts: 224
Joined: Aug 2011
Reputation: 1
Post: #700
sonyck Wrote:It's not me the author of the patch! I just found it and reported here.
Anyway it works great for me (Mac OS X)

maybe you could report back what I mentioned above?

ATV2 4.3 8F455 Seas0npassed / XBMC 11
Samsung HT-P70 5.1 / Samsung WS-32Z419P
find quote
kobyboy Offline
Member
Posts: 81
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #701
macf1an Wrote:maybe you could report back what I mentioned above?

I unpacked the zip for the fix and it worked and played several songs and when restating the grooveshark started and then when selecting a song it started spinning and then froze up and would not play the song.
any suggestion other than the one above.Using xbmc RC2
find quote
sonyck Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #702
OK guys, that's what I did.

1 - Installed the script through repository. Run it -> doesn't work
2 - Deleted plugin folder ( script.audio.grooveshark )
3 - Unrar'd the patched one and renamed it as the original one ( script.audio.grooveshark-for-xbmc -> script.audio.grooveshark )

I didn't try to extract and copy the patched one only without installing the repository one at first, though I think it should works anyway.

macf1an, I don't know who wrote the patch, he didn't even sign his post, so I can't report back, sorry.

PS using RC2 on OSX
find quote
Agin Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Location: Norway
Post: #703
Not to blame any recent suggestion since I'm not sure exactly what change caused this, just a friendly warning; my WAN ip address was banned by Grooveshark somehow while trying to get this addon working. Eek

This was pretty obvious since both http://listen.grooveshark.com and http://html5.grooveshark.com didn't work through any browser/device connected to my ISP's WAN ip (only that «Error playing song» message) - but worked ok using a 3G connection... Luckily I actually have more than one external ip included from my ISP so no waiting for any dhcp lease to expire here. Smile

HTPC: FSC Scaleo Evi // E6400 // 2GB // N210 512MB Silent/LP // OCZ Vertex3 60GB // LG GGW-H20L HD DVD/Blu-ray drive | Ubuntu 12.04.1 LTS // xbmc 12.2
XBMC Addons: Blu-ray player with MakeMKV | BBC iPlayer | Crackle | GrooveShark | Last.FM | ListenLiveEU | MPD Client | NRK | Pandora | Shoutcast | VEVO | Vimeo | YouTube
NAS: ReadyNAS 104 | ReadyNas NV+ 1GB
find quote
kobyboy Offline
Member
Posts: 81
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #704
Agin Wrote:Not to blame any recent suggestion since I'm not sure exactly what change caused this, just a friendly warning; my WAN ip address was banned by Grooveshark somehow while trying to get this addon working. Eek

This was pretty obvious since both http://listen.grooveshark.com and http://html5.grooveshark.com didn't work through any browser/device connected to my ISP's WAN ip (only that «Error playing song» message) - but worked ok using a 3G connection... Luckily I actually have more than one external ip included from my ISP so no waiting for any dhcp lease to expire here. Smile

I fianally installed correctly from post above then released/renewed my Ip from command promp and all is running swell>
thanks for the assistance.
find quote
Troyp42 Offline
Senior Member
Posts: 135
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #705
I copied the contents from the patched folder to the script.audio.grooveshark folder overwriting all files and now I dont have the id failure problem.

Running Eden V11 Beta3 on ATV2 networked to Win7 PC using SMB shares.
find quote
Post Reply