Progress Bar

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ubuntuf4n Offline
Posting Freak
Posts: 788
Joined: Jan 2010
Reputation: 2
Post: #1
Hi,

I would like to integrate extend a progress bar in the player osd.

Currently I am only able to see the progress bar if I stop the movie/tvshow, otherwise I am not able to see it.

There is also a runtime with a syntax-time, but for a quick-view it is better to get the progress with just a click (windows button) on your remote.

Currently it is like this (pause):

[Image: clipboard01nk.png]

Movie is running, no progress-bar (though current time is shown)

[Image: clipboard02n.png]

Extended with a Progress Bar

[Image: clipboard03l.png]

I know that this change sounds unnecessary, but the fact is that you need to focus for the current runtime for at least 3-4 seconds, instead of just 1 sec. with a progress bar.
IMHO, this would be a welcome change for the backrow skin.

Regards,
ubuntuf4n
(This post was last modified: 2010-07-09 03:07 by ubuntuf4n.)
find quote
djdafreund Offline
Skilled Skinner
Posts: 562
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Atlanta
Post: #2
Well, we actually had it that way pretty much since the very beginning, but upgraded the setup as it was more requested that way, and cleaner.
find quote
ubuntuf4n Offline
Posting Freak
Posts: 788
Joined: Jan 2010
Reputation: 2
Post: #3
djdafreund, I was not aware of that, :-)

maybe my example is just too big, what about making it like the size of the first screenshot, so that it wouldn't destroy the clean look.

I just thought, that it should be a design follows function thingy, not the other way.
After all, its a skin for cineastic people, and we all love such bars... Laugh

I thought about it for a couple of times, because I feel that it would be good to see it while doing the playback.

Regards,
ubuntuf4n
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,034
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #4
Yeah I pretty much agree - it's useful to see a seekbar when you bring up the main controls.

So I've just made it visible and slightly tweaked the labels to suit.

[Image: videoOSD.jpg?t=1279394931]
(This post was last modified: 2010-07-17 21:30 by Sharpe.)
find quote
ubuntuf4n Offline
Posting Freak
Posts: 788
Joined: Jan 2010
Reputation: 2
Post: #5
Thanks!
find quote
djdafreund Offline
Skilled Skinner
Posts: 562
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Atlanta
Post: #6
I guess maybe i was just confused at what what being asked and shown. I kind of got it now after looking at the change. Sorry. Smile
find quote
ubuntuf4n Offline
Posting Freak
Posts: 788
Joined: Jan 2010
Reputation: 2
Post: #7
its okay... :-)
find quote