[RELEASE] iPhoto Plugin Addon for XBMC

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,626
Joined: Mar 2010
Reputation: 18
Post: #421
Now it's a permissions problem. The SMB user (or guest, if you're not logging in as a user) is not able to access the file:

Code:
09:25:44 T:3029333056    INFO: SMBFile->Open: Unable to open file : 'smb://PAOLOMAC/Pictures/Iphoto%20Library.photolibrary/Masters/2015/10/20/20151020-135533/VID_20150929_214250.mp4'
                                            unix_err:'d' error : 'Permission denied'
find quote
ikdegek Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #422
Yeh I saw that in yhe log, but why is it showing the pictures and not showing the mp4 files? They are in the same environment.
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,626
Joined: Mar 2010
Reputation: 18
Post: #423
I couldn't tell you. You'll need to look at the permissions for the file in question and see how they differ from the permissions on the image files.
find quote
ikdegek Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #424
Hi. THE permission thing die iT! Changed all with Forklift, now all are playing. Thanks!
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,626
Joined: Mar 2010
Reputation: 18
Post: #425
Don't know what Forklift is, but glad it's working for ya lol
find quote
manmac Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #426
Hello,
I set Kodi on mac os x 10.7.5.
then I installed your addon.
pointed the path to an empty iphoto library.
all is well, the addon has loaded an empty library and showed the desired library folder.
but when I added photos in the iphoto library that the addon has reported an error.
disappeared all previously appeared on the folder.
This happens when you copy photos to the library and not copying.
Mac os x and Kodi are installed on the same hard drive.
What to do?
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,626
Joined: Mar 2010
Reputation: 18
Post: #427
I would need to see your debug log after a library import.
find quote
manmac Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #428
Okay, I'll get the file.
Where you send the file?
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,626
Joined: Mar 2010
Reputation: 18
Post: #429
Anywhere I can get to it, such as pastebin.com or xbmclogs.com
find quote
manmac Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #430
Hello,
The problem is solved.
It was necessary to rename the iphoto library.
The library should be named "IPHOTO LIBRARY".
Maybe the problem was with Cyrillic in the name of the library.
Now everything is working.

Thanks to the author for the add-on.
find quote
Post Reply