Release - old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only

  Thread Rating:
  • 26 Votes - 4.27 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
woodside Offline
Fan
Posts: 377
Joined: Jan 2014
Reputation: 13
Post: #4636
Broke again.
find quote
nickr Online
Donor
Posts: 9,944
Joined: May 2009
Reputation: 180
Location: Christchurch NZ
Post: #4637
(2014-12-10 04:14)woodside Wrote:  Broke again.
gee thats a helpful bug report!

If I have helped you or increased your knowledge, click the plus button and increase my reputation :)
find quote
woodside Offline
Fan
Posts: 377
Joined: Jan 2014
Reputation: 13
Post: #4638
(2014-12-10 04:32)nickr Wrote:  
(2014-12-10 04:14)woodside Wrote:  Broke again.
gee thats a helpful bug report!
Dude... same thing as before. Don't be so sarcastic all the time.Wink
find quote
gitman Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #4639
yes, i just now got on the ball with this patch today, only to find that its not working any longer. hurrah!
find quote
baco200 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #4640
Stopped working for me too. One hour ago it still worked
find quote
SuperNano Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #4641
I tried to post this as an issue in GitHub, but I feel more people are reading this forum. I'm getting an error when I try to play some live streams. I'm using the latest stable Xbian build in my Raspberry pi. The error lines in the log are:

08:05:29 T:2699031616 ERROR: OpenDemuxStream - Error creating demuxer
08:05:29 T:2699031616 NOTICE: COMXPlayer::OnExit()
08:05:29 T:2699031616 NOTICE: COMXPlayer::OnExit() deleting input stream
08:05:29 T:3037660208 ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.youtube/?path=/root/video&action=play_video&videoid=lX0xOANPHbk]
08:05:29 T:3037660208 NOTICE: COMXPlayer: finished waiting

The entire log is at http://pastebin.com/gwrjhzjp

Note that at ~08:05:00 I attempted to play the live stream that gave the error, and at ~08:05:30 I clicked on the one right next to it and it played fine.

Any help on this issue would be greatly appreciated!
find quote
javiertoti Offline
Member
Posts: 65
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Post: #4642
(2014-11-29 06:36)fastdump Wrote:  The redviolet patched YouTubePlayer.py file has worked for me.

I didn't need to uninstall/reinstall the YouTube app (it complained about uninstalling anyway due to a couple of dependencies and I wasn't in the mood to deal with that).

YouTube Music app is playing videos again, which is the only reason I need the official YouTube app to work, so the fact that login is still broken is irrelevant for me - bromix's excellent 'alpha' remains my go-to YouTube app (subscriptions, watch later, etc.).


How to apply this patch? I've put the file into the youtube addon folder but it doesn't work.

Intel Nuc i3 + 4gb ram
OE 4.0.3
find quote
fandangos Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #4643
Is 4k support coming?

On 4k videos the best settings I can get is 720p.
find quote
trick91 Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #4644
still works for me in Canada, vevo and normal videos both
find quote
djfred Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #4645
(2014-11-29 06:36)fastdump Wrote:  The redviolet patched YouTubePlayer.py file has worked for me.

I didn't need to uninstall/reinstall the YouTube app (it complained about uninstalling anyway due to a couple of dependencies and I wasn't in the mood to deal with that).

YouTube Music app is playing videos again, which is the only reason I need the official YouTube app to work, so the fact that login is still broken is irrelevant for me - bromix's excellent 'alpha' remains my go-to YouTube app (subscriptions, watch later, etc.).

Tried the RedViolet Patch and worked just fine.
I am able to play Vevo with no issues

Download the YouTubePlayer.py File
Go to
/storage/.xbmc/addons/plugin.video.youtube

Rename the old file to YouTubePlayer.old.py
Then drag the new downloaded file into that folder.
Restart of XBMC maybe required but i didnt have to.
find quote
aragorn Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #4646
(2014-12-11 20:33)fandangos Wrote:  Is 4k support coming?

On 4k videos the best settings I can get is 720p.

I believe the issue here is Youtube streams 1080p and 4K using DASH, which XBMC doesnt support (yet?)
find quote
doclucas Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Post: #4647
The only thing that fixed all Youtube problems for me on my XBMC 13.2 and Kodi RC3 boxes is Youtube alpha.29 addon from Bromix repo
https://github.com/bromix/repository.bro...bromix.zip
find quote
obyn Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Post: #4648
"my playlists" doesn't seem to work.
running kodi 14 rc3 on ubuntu 14.04 with youtube 4.4.10
the plugin says "no results" when trying to access "my playlists" and the kodi.log says;

Code:
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Loading cookies from :'/home/robin/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.youtube/yt-cookiejar.txt'
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: YouTube-4.4.10
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: CommonFunctions-2.5.1
04:16:28 T:139810843330496   ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.youtube/?folder=true&login=true&path=%2froot%2fplaylists&user_feed=playlists
04:16:28 T:139810843330496   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.youtube/?folder=true&login=true&path=%2froot%2fplaylists&user_feed=playlists) failed
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Loading cookies from :'/home/robin/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.youtube/yt-cookiejar.txt'
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: YouTube-4.4.10
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: CommonFunctions-2.5.1
04:16:28 T:139809069971200  NOTICE: Thread BackgroundLoader start, auto delete: false

am i alone with this?
find quote
D!Ck3n Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #4649
(2014-12-18 05:26)obyn Wrote:  "my playlists" doesn't seem to work.
running kodi 14 rc3 on ubuntu 14.04 with youtube 4.4.10
the plugin says "no results" when trying to access "my playlists" and the kodi.log says;

Code:
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Loading cookies from :'/home/robin/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.youtube/yt-cookiejar.txt'
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: YouTube-4.4.10
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: CommonFunctions-2.5.1
04:16:28 T:139810843330496   ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.youtube/?folder=true&login=true&path=%2froot%2fplaylists&user_feed=playlists
04:16:28 T:139810843330496   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.youtube/?folder=true&login=true&path=%2froot%2fplaylists&user_feed=playlists) failed
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: Loading cookies from :'/home/robin/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.youtube/yt-cookiejar.txt'
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: YouTube-4.4.10
04:16:28 T:139809061578496  NOTICE: CommonFunctions-2.5.1
04:16:28 T:139809069971200  NOTICE: Thread BackgroundLoader start, auto delete: false

am i alone with this?

i have the same problem in XBMC 13.2

here is my log:
http://xbmclogs.com/show.php?id=376663
find quote
ogboriqua231 Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #4650
does anybody have the youtube plugin with the fix for downloadConfused... i need it for my Ouya.....
find quote
Post Reply