Release - old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only

  Thread Rating:
  • 26 Vote(s) - 4.27 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
nickr Online
Donor
Posts: 11,046
Joined: May 2009
Reputation: 199
Location: Christchurch NZ
Post: #4666
(2015-01-10 18:19)giaur Wrote:  I'm on recent version and I noticed some options missing:
- no movie max resolution settings (720p always), no support for 1080p
- I can't see any option for download movie, is this removed? Any plans to add it again in new version?
Why are you posting here if you are asking about the new version?

If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button and increase my reputation :)
find quote
bromix Offline
Skilled Python Coder
Posts: 431
Joined: Jun 2014
Reputation: 23
Post: #4667
(2015-01-10 21:30)nickr Wrote:  
(2015-01-10 18:19)giaur Wrote:  I'm on recent version and I noticed some options missing:
- no movie max resolution settings (720p always), no support for 1080p
- I can't see any option for download movie, is this removed? Any plans to add it again in new version?
Why are you posting here if you are asking about the new version?

No one can read any more Wink
I changed the Topic of the other thread. I hope this will help.... Rolleyes
Code:
YouTube 5.X.X - KODI 14.0 Helix
find quote
giaur Offline
Fan
Posts: 486
Joined: Nov 2011
Reputation: 2
Post: #4668
(2015-01-10 21:30)nickr Wrote:  
(2015-01-10 18:19)giaur Wrote:  I'm on recent version and I noticed some options missing:
- no movie max resolution settings (720p always), no support for 1080p
- I can't see any option for download movie, is this removed? Any plans to add it again in new version?
Why are you posting here if you are asking about the new version?

Sorry, I didn't know that there is other thread for new version
find quote
Icarus3000 Offline
Senior Member
Posts: 164
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #4669
(2015-01-03 18:22)Icarus3000 Wrote:  This addon updated automatically a few days ago, and I can no longer sign in. When I click "Sign In" I just get the busy icon spinning and spinning. I'm on Gotham 13.2. Any suggestions for a fix? Everything worked perfectly up until a few days ago Sad

Anyone? Am I the only one who can no longer log on to google on xbmc?
find quote
nickr Online
Donor
Posts: 11,046
Joined: May 2009
Reputation: 199
Location: Christchurch NZ
Post: #4670
Exactly which addon are you using?

If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button and increase my reputation :)
find quote
Frallan10 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #4671
Hi vevo video don't work at all for me. Any solution for that? I'm on the newest stable version of Kodi..
find quote
Frallan10 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #4672
I use the ordinary youtube addon in Kodi.. Is it any other youtube addon to install for my Mac mini?
find quote
Frallan10 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #4673
Solved my problem..
find quote
Kempniu Offline
Member
Posts: 75
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #4674
Frodo user reporting, plugin version 4.4.10. Vevo videos stopped working for me some time last week - signature problems, again. If anyone has the same problem, the following hack worked for me. Open YouTubePlayer.py, go to line 487. It should look like this:

Code:
fullAlgoCode += '\n\treturn %s(param)' % mainFunName

Replace this line with the following one:

Code:
fullAlgoCode += '\n\treturn %s(param)' % mainFunName.replace('$','_S_')

Worked for me, YMMV.
find quote
myapp Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #4675
(2015-02-03 22:01)Kempniu Wrote:  Frodo user reporting, plugin version 4.4.10. Vevo videos stopped working for me some time last week - signature problems, again. If anyone has the same problem, the following hack worked for me. Open YouTubePlayer.py, go to line 487. It should look like this:

Code:
fullAlgoCode += '\n\treturn %s(param)' % mainFunName

Replace this line with the following one:

Code:
fullAlgoCode += '\n\treturn %s(param)' % mainFunName.replace('$','_S_')

Worked for me, YMMV.

This worked for me. Many thanks Kempniu!
find quote
learningit Online
Fan
Posts: 481
Joined: Aug 2012
Reputation: 20
Post: #4676
(2015-02-03 22:01)Kempniu Wrote:  
Code:
fullAlgoCode += '\n\treturn %s(param)' % mainFunName.replace('$','_S_')

Actually this is only a partial fix which has been known for sometime. Some of the signature functions are now referencing sub-functions assigned to a global variable, rather than sub-functions within the signature function. It doesn't look to me like the code is structured correctly to go back through the global variable/functions and their sub-functions to find the correct function to complete the signature function. You can see this type of a function here:

12:00:39 T:9772 NOTICE: [YouTube-4.4.10] _jsToPy : 'function at(a){a=a.split("");$s.Ov(a,3);$s.Vg(a,51);$s.hJ(a,23);$s.Ov(a,2);$s.hJ(a,29);$s.Vg(a,32);$s.hJ(a,​44);return a.join("")}'

$s is assigned functions preceding this as:
var $s={Ov:function(a,b){a.splice(0,b)},hJ:function(a,b){var c=a[0];a[0]=a[b%a.length];a[b]=c},Vg:function(a){a.reverse()}}; - though I think you could get away with just searching for hJ:function\(.+?\){.+?}, Ov:function\(.+?\){.+?), etc as function definitions in the cases I looked at.

Someone who has time and understands the code better could come up with a fix, it's just a pain to keep this going. My explanation above is probably not technically correct as I know less than 0 about javascript.

You can find such signatures if you just search for "VEVO" and click on a Taylor Swift or Mark Ronson video (not an endorsement).

Link to my t1m/learningit KODI Addons: [Image: HLVT8d8.png]
(This post was last modified: 2015-02-07 20:10 by learningit.)
find quote
beelze Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2015
Reputation: 0
Post: #4677
Xbmc: 13.2, plugin: 4.4.10.
When I tried to download anything, nothing happens. Here's log (though it shows nothing useful, maybe I've done something wrong?) http://pastebin.com/VAz1F0j1
find quote
nonob Offline
Senior Member
Posts: 114
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Post: #4678
(2015-02-07 16:45)myapp Wrote:  
(2015-02-03 22:01)Kempniu Wrote:  Frodo user reporting, plugin version 4.4.10. Vevo videos stopped working for me some time last week - signature problems, again. If anyone has the same problem, the following hack worked for me. Open YouTubePlayer.py, go to line 487. It should look like this:

Code:
fullAlgoCode += '\n\treturn %s(param)' % mainFunName

Replace this line with the following one:

Code:
fullAlgoCode += '\n\treturn %s(param)' % mainFunName.replace('$','_S_')

Worked for me, YMMV.

This worked for me. Many thanks Kempniu!

Hi,

i can't play vevo videos from youtube addon 4.4.10 on my XBMC 13.2.
I tried this fix but it doesn't work for me. Something else ?
thanks
find quote
Benzan Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2015
Reputation: 0
Video  RE: old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
Post: #4679
classical music for president of Ukraine Petro Poroshenko
Beethoven


find quote
Post Reply