Poll: Most Desired Feature To Be Added
Other Movie Ratings
Download Movie Trailers
Home Automation scripting
Other Movie Streaming Location
Trivia Intro Fixed
Cartoon Video Option
More Videos for before Feature(s) - Specify how many
[Show Results]
 

[RELEASE] Cinema Experience - the new Home Theater Experience Script

  Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.83 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
cabrio Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Dec 2014
Reputation: 2
Post: #4111
Gotcha, thanks for the response.
I take it that i am not the only person experiencing this delay then?
Thanks
find quote
aptalca Offline
The Dude
Posts: 976
Joined: Sep 2009
Reputation: 25
Post: #4112
Nope, I had the delay since Gotham days. I remember one day it became really noticeable (went from 2-3 seconds to more than 20 seconds) but that was a while back and I can't remember what triggered it, maybe it was an xbmc or openelec update. I thought it was just me for a while.
(This post was last modified: 2015-03-27 02:13 by aptalca.)
find quote
Batiatus Online
Fan
Posts: 477
Joined: Apr 2013
Reputation: 3
Location: Capua
Post: #4113
LOL since Gotham days. I bet half the users aren't even on Kodi Helix yet.
find quote
aptalca Offline
The Dude
Posts: 976
Joined: Sep 2009
Reputation: 25
Post: #4114
Haha well, it's not like I've been on helix for a long time. Just upgraded a few weeks ago.
find quote
cabrio Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Dec 2014
Reputation: 2
Post: #4115
So i have my ratings folder set up properly and CE is pointing to it yet no matter what movie i play with cinema experience, everything plays properly except the ratings videos.
folders and file names are set up exactly like the wiki says they should be.
Log is here http://pastebin.com/YszQHVvV
I did look through them and saw this...
[i][i]15:00:41 T:1436 NOTICE: [Cinema Experience] - Adding Ratings Video
15:00:41 T:1436 DEBUG: [Cinema Experience] - Path: nfs://192.168.1.170/nfs/Public/Cinema Experience/Ratings/MPAA
15:00:41 T:1436 DEBUG: [Cinema Experience] - _get_special_items() Started
15:00:41 T:1436 DEBUG: [Cinema Experience] - _get_special_items() - File Does not Exist
[/i][/i]
however not sure what file does not exist. it never states(at least that I could find) what the rating of the movie was or which rating movie it was looking for.
Any ideas?
find quote
cabrio Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Dec 2014
Reputation: 2
Post: #4116
figured it out...have to use a different scraper that includes the MPAA rating. the default does not.
find quote
Doc.AB Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #4117
Hi all

I've searched through to forums but haven't seen this problem, so I was wondering if anyone else has experienced it or knows how to help.

Issue: When using MPC-HC as external player in Kodi with Transparency!, Cinema Experience causes Kodi to hang.

Setup:
Kodi 14.2 Git:20150326-7cc53a9 (although I first had the problem with 14.1)
Transparency! 7.1.5
Cinema Experience 4.0.13 (downloaded from Github after finding the problem with 4.0.10)
Windows 7 Professional SP1 x64 (have the same problem with Windows 7 Ultimate)
i5 4570 with 8GB ram, Asrock Z87M Pro4 motherboard
ATI AMD Radeon HD 6670

Log file: Kodi debugging log

Any help would be appreciated.
find quote
wints Online
Senior Member
Posts: 279
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #4118
(2015-04-07 13:02)Doc.AB Wrote:  Hi all

I've searched through to forums but haven't seen this problem, so I was wondering if anyone else has experienced it or knows how to help.

Issue: When using MPC-HC as external player in Kodi with Transparency!, Cinema Experience causes Kodi to hang.

Setup:
Kodi 14.2 Git:20150326-7cc53a9 (although I first had the problem with 14.1)
Transparency! 7.1.5
Cinema Experience 4.0.13 (downloaded from Github after finding the problem with 4.0.10)
Windows 7 Professional SP1 x64 (have the same problem with Windows 7 Ultimate)
i5 4570 with 8GB ram, Asrock Z87M Pro4 motherboard
ATI AMD Radeon HD 6670

Log file: Kodi debugging log

Any help would be appreciated.
Hi Did you check this post out at the bottom don't know if it will help or not

7.1 Cinema Room HTPC with Kodi Helix RC2~Epson TW3200~Homemade 7ft pj screen~AVR~Yamaha RX-A2020~Speakers~Monitor Audio RX6 Fronts & RX Centre~RXFX Surrounds~180's Rears~BK XXLS400 Sub~8033C AntiMode~HarmonyOne


find quote
Doc.AB Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Post: #4119
(2015-04-07 20:18)wints Wrote:  Hi Did you check this post out at the bottom don't know if it will help or not

Thanks but I actually used that to configure MPC-HC with Kodi, so unfortunately that's not a solution.
find quote
greg_p Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #4120
Any idea how I can delete the CE add-on? When I try to delete (to try and install the github version) I get an error message saying that I cant because its in use by my MQ5 Skin.

**Is there any support for this add-on anymore? I haven't been able to get it running for many versions of both Gotham and Helix now (froze XBMC/Kodi every time I tried to activate). I used to use it all the time and it was my favorite add-on, but really would like to get this to work again someday.
(This post was last modified: 2015-04-15 22:03 by greg_p.)
find quote
Post Reply