20th Century Fox Studio flag

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #16
Ok I have copied the name from imdb (Twentieth Century Fox Film Corporation) and pasted it into the name for the icon in the studio folder on the machine where xbmc is installed (mac mini), I have made sure that imdb is selected as the scraper (rather than themoviedb.com) and refreshed the film and I am still unable to get the studio logo to appear.
find quote
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #17
Just as a test I tried the Alaska Revisited Mod skin and it does pick up the twentieth century fox studio flag.
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,038
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #18
Oh hang on a minute I just re-read one of your earlier posts.

Quote:Also to confirm I am putting it in the [User]/Library/Application Support/XBMC/Skins/skin.Back-Row/images/studio folder

Yep if you are using Dharma on a mac it should go in this folder:

Quote:[User]/Library/Application Support/XBMC/addons/skin.Back-Row/images/studios

You're in the old "Skins" folder aren't you?
(This post was last modified: 2011-01-29 15:38 by Sharpe.)
find quote
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #19
Ok I managed to get it resolved. I had previous installs in there from Pre Dharma to Dharma versions so I completely uninstalled XBMC and the Application Support folder for xbmc, redownloaded the whole program and reinstalled the skin and studio and it is detecting the twentieth Century Fox stuff fine. I was having some occasional films not picking up the flags either like Despicable Me, but that seems to be fixed with the reinstall as well. Only one I am not getting to detect straight away is Bad Boys, but I can work on that!

Thanks again for your patience and help on this.

Edit: Also the font for the name of the film in the Fanart Wrap seems bigger - which is a good thing.
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,038
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #20
Ah that's great - glad you sorted it
find quote
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #21
btw do the tv shows pull the flags from the same folder?
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,038
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #22
Yes same folder
find quote
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #23
okies - i have just added my tv collection and although I have all the movies with studio tags, none of the tv shows are coming up with the network tags.
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,038
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #24
Alright - can you let me know some of the more common ones that aren't showing up and which views you are using please?
find quote
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #25
At the moment none of them are coming up - I have NBC, some of the BBC ones CBS, ABC, AMC as a few examples. I have added the studio flags from your link and the github ones in the xbmc forums.

The view I have is Fanart Wrap
(This post was last modified: 2011-01-30 01:19 by korn99uk.)
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,038
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #26
Yeah it should show them in that view - can I just ask that you ensure you are using the most up to date version of the skin from my download link. I only added TV show studios to that view fairly recently.
(This post was last modified: 2011-01-30 09:57 by Sharpe.)
find quote
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #27
Ahh that could be the reason - the version I used was from the internal xbmc add-on system. I will get the one from your download link.
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,038
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #28
Yep that should be it then - /still waiting for the go-ahead to update the XBMC main repo version of the skin. There's a bug that's put skin updates on hold for a little while.
find quote
korn99uk Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: St. John's, Newfoundland
Post: #29
One thing I was wondering is if it is possible to get it so if the tv show you are watching is 720p+ the tv logo tag would switch to the hd version instead of the normal SD version. For example a 720p episode of say Lie to Me using the Fox_hd.png file instead of the Fox.png file.
find quote
Sharpe Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,038
Joined: Jul 2006
Reputation: 13
Location: North West England
Post: #30
It's an idea - You would probably need another studios folder (but for HD) and some sort of visibility condition based on the file info - however at the moment I don't have the studio logo set to display at episode level.

Having said that I am playing around with the TV views right now so I'll look into it.
find quote
Post Reply