[AppleTV2/iOS] Unofficial builds for testing! NOT FOR THE FAINT HEARTED

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
cody_dingo Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #76
meshuga Wrote:Worked for me. Try again?

I renamed a directory wrong for like 30 seconds. Apparently you guys tried this in that 30 seconds. Tongue

I wasn't having trouble. I was just posting a fixed link for that guy...

No worries.
find
Wonkamas Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #77
I got the new build to work and it's great how do you delete xbmc.frappliance.old

trying to delete it but won't let me

sorry I know it's a noob question
find
RoarinRow Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #78
Wonkamas Wrote:I got the new build to work and it's great how do you delete xbmc.frappliance.old

trying to delete it but won't let me

sorry I know it's a noob question

I have the same question - I validated the new build and looks and works great for my basic needs. But how do you delete xbmc.frappliance.old

Thanks for the great work!
find
keith Offline
Team-Kodi Member
Posts: 721
Joined: Sep 2007
Reputation: 3
Location: SF, CA
Post: #79
You can delete the old one by ssh'ing back into the device and doing a 'rm -rf xbmc.frappliance' in /private/var/stash/appliances.
find
OwNeD162 Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Brisbane, Australia
Post: #80
Just wanted to pop in and say, brilliant job!
I'm running the build from the 24th, haven't had a chance to update to the 26th version yet (that's tonights job), but so far it's been great!
Definietly a lot smoother / quicker.
I haven't noticed any problems but will keep playing around tonight.
I also managed to get the Aeon65 skin installed, and that is also running brilliantly with your build!
Keep up the great work Big Grin!
find
RoarinRow Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #81
meshuga Wrote:You can delete the old one by ssh'ing back into the device and doing a 'rm -rf xbmc.frappliance' in /private/var/stash/appliances.

Thank you. Should it be 'rm -rf xbmc.frappliance.old'?
find
keith Offline
Team-Kodi Member
Posts: 721
Joined: Sep 2007
Reputation: 3
Location: SF, CA
Post: #82
RoarinRow Wrote:Thank you. Should it be 'rm -rf xbmc.frappliance.old'?

Yup, that is correct.
find
RoarinRow Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #83
meshuga Wrote:Yup, that is correct.

Cool thanks. Hopefully I didn't delete the xbmc.frappliance. How can I check if I still have it lol?
find
RoarinRow Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #84
RoarinRow Wrote:Cool thanks. Hopefully I didn't delete the xbmc.frappliance. How can I check if I still have it lol?

Answered my own question.

From the command line I did:

ls

Then this is what came back:

AppleTV.app/ XBMC-ARM.atv2.012411.zip XBMC.frappliance.old/
Cydia.app/ XBMC.frappliance/

So then I did this:

rm -rf XBMC.frappliance.old/

Then did this again:

ls

Now this is what returns:

AppleTV.app/ Cydia.app/ XBMC-ARM.atv2.012411.zip XBMC.frappliance/

Hopefully I did the right thing Shocked
find
keith Offline
Team-Kodi Member
Posts: 721
Joined: Sep 2007
Reputation: 3
Location: SF, CA
Post: #85
This is why I said this isn't for the non cmd line friendly. Smile
find
demminal Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #86
I have added to the photos section on my ATV2 xbmc and it displays the preview thumbnails but when you select a photo the screen is just blank, has anyone else had this issue.

but other than that it works great all music is there by album and movies and tv shows its just the photos section.

plus Iplayer2 plugin works great.
find
nikc0069 Offline
Senior Member
Posts: 251
Joined: Jan 2011
Reputation: 1
Post: #87
Ok tried the latest testing build and everything smooth apart from the static on ac3. The guisettings file has vanished. Also by turning off surround the inlayer seems to work properly... Fast running video and static over hdmi without it. Don't know if the hdmi issue is linked to librmtp in any way...
find
keith Offline
Team-Kodi Member
Posts: 721
Joined: Sep 2007
Reputation: 3
Location: SF, CA
Post: #88
nikc0069 Wrote:Ok tried the latest testing build and everything smooth apart from the static on ac3. The guisettings file has vanished. Also by turning off surround the inlayer seems to work properly... Fast running video and static over hdmi without it. Don't know if the hdmi issue is linked to librmtp in any way...

Wait, not only do you have static w/ ac3 enabled you also have fast running video when its enabled?

guisettings.xml is at: /mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata/guisettings.xml
just like before.

I do not believe the 'hdmi issue' which I assume you mean is the ac3 problem of static and 'fast running video (which only you have ever reported) and librmtp have anything to do with each other.
find
keith Offline
Team-Kodi Member
Posts: 721
Joined: Sep 2007
Reputation: 3
Location: SF, CA
Post: #89
OwNeD162 Wrote:Just wanted to pop in and say, brilliant job!
I'm running the build from the 24th, haven't had a chance to update to the 26th version yet (that's tonights job), but so far it's been great!
Definietly a lot smoother / quicker.
I haven't noticed any problems but will keep playing around tonight.
I also managed to get the Aeon65 skin installed, and that is also running brilliantly with your build!
Keep up the great work Big Grin!

Thanks! I'll definitely have to check out Aeon65 skin.
find
SPlNeTe Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Jan 2009
Reputation: 0
Post: #90
meshuga Wrote:Good job finding my iOS build guys! I haven't had a chance to write up instructions, but essentially its:
1) Install xbmc the normal way: http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Ins...Phone/iPad
2) Using Filezilla or whatever SCP/SFTP into the device (after enabling openssh) and copy over the XBMC.app from http://music.hadm.net/~keith/xbmc_atv2/X...012611.zip to /private/var/stash/Applications.pwn
3) run xbmc!

Worked for me on an iPad, 4.2.1.

I followed these instructions and all went well.

Thanks.
find
Thread Closed