[AppleTV2]HOWTO Enable BT Keyboard support

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
sciron Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #106
Any suggestions for a nice keyboard, that works fine?
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,508
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #107
apple's BT keyboard


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
ivaren Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #108
I can't get my norwegian apple bt keyboard to work! won't pair/detect. I guess it's because of the language.. Does anyone know how to fix this? Would appreciate it ALOT! Thanks.
find quote
ivaren Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #109
bump! I really want my apple bt keyboard to work on my apple tv 2
find quote
Edwardw Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #110
Ive had a problem with this, and think its an isue with BTStack,,,
It finds my keyboard, but then just says connecting and doesnt do anything?
find quote
ivaren Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #111
ivaren Wrote:I can't get my norwegian apple bt keyboard to work! won't pair/detect. I guess it's because of the language.. Does anyone know how to fix this? Would appreciate it ALOT! Thanks.

please someone, how can I change my settings to norwegian to get it to work.. Someone??
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 21,900
Joined: Jan 2011
Reputation: 289
Location: Arizona, USA
Post: #112
ivaren Wrote:please someone, how can I change my settings to norwegian to get it to work.. Someone??

These kind of things need to be reported to the btstack people (person): http://code.google.com/p/btstack/
find quote
Sdpbc Offline
Senior Member
Posts: 213
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #113
(2011-01-28 11:44)pvautrin Wrote:  To clarify, those packages are not part of XBMC, so the Settings -> Custom Settings -> BTStack is actually in frontrow, not in XBMC

Might be a dumb question, but does this mean that a BT keyboard won't work without first installing FrontRow? Is there a plug in for this?
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 21,900
Joined: Jan 2011
Reputation: 289
Location: Arizona, USA
Post: #114
(2012-04-07 14:50)Sdpbc Wrote:  
(2011-01-28 11:44)pvautrin Wrote:  To clarify, those packages are not part of XBMC, so the Settings -> Custom Settings -> BTStack is actually in frontrow, not in XBMC

Might be a dumb question, but does this mean that a BT keyboard won't work without first installing FrontRow? Is there a plug in for this?

Frontrow is the name for the interface on the ATV

You can make easy links to the XBMC wiki using double brackets around common XBMC words: [[debug log]] = debug log, [[Video library]] = Video library, [[SMB]] = SMB , [[userdata]] = userdata, etc
find quote
Sdpbc Offline
Senior Member
Posts: 213
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #115
See ... figured it was a dumb question. Smile
find quote
Syswatch Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #116
Sources dont exsist anymore Confused Can anyone verify that all files still exsists on the servers ?
find quote
cptkangaroo Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #117
Hi,

same problem here.
Today, after upgrading to 5.1.1, I tried to install the bluetooth stack, so I could use my Apple bluetooth keyboard with xbmc.
But for some reason I´m not able to install it through nitotv.

Any suggestions...?
(This post was last modified: 2012-05-26 23:00 by cptkangaroo.)
find quote
katmandu42 Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #118
I'm running jailbroken iOS 5.0.2 on ATV2. I installed the packages from the OP and everything looks like it went OK without errors but I don't see any custom settings menu in front row.

Did the latest iOS upgrades break this? This is the first I've tried to connect any BT devices to my ATV2. Is audio out also supported?

EDIT: Solution here http://btstack.googlecode.com/issues/att...6&inline=1
(This post was last modified: 2012-10-22 07:58 by katmandu42.)
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 21,900
Joined: Jan 2011
Reputation: 289
Location: Arizona, USA
Post: #119
Link doesn't seem to work, katmandu42

You can make easy links to the XBMC wiki using double brackets around common XBMC words: [[debug log]] = debug log, [[Video library]] = Video library, [[SMB]] = SMB , [[userdata]] = userdata, etc
find quote
plummer Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #120
found it. must be this one.
https://btstack.googlecode.com/issues/at...6&inline=1
find quote
Post Reply