HOW-TO Play Live TV/Internet Video in XBMC (including some sample streams!)

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
bitman Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #61
motley28 Wrote:I need help converting this site to .strm file.

http://www.tikilive.com/show/classic-rock

I usually can get my .strm files created and working but this one has got me screwed up. Below is what I pulled from URL helper. thanx

rtmp://fms2.tikilive.com:1935/view/23997_302<playpath>stream23997 <swfUrl>http://www.tikilive.com/public/flash/vie...sion=2.1.5 <pageUrl>http://www.tikilive.com/show/classic-rock

Got it going. What I found out was the format needed to change, compared to how I normally format the code for streaming. Here's what worked for me:

rtmp://fms3.tikilive.com:1935/view/23997_022/stream23997 swfUrl=http://www.tikilive.com/public/flash/viewerModules/player/PlayerModule.swf?version=2.1.5 pageUrl=http://www.tikilive.com/show/classic-rock swfVfy=true live=true timeout=60

As I was typing this, it appears the stream info might have changed, and I may have to update the string, but at least this proved to work, and is something for you to work from.

Cheers.
find
motley28 Offline
Member
Posts: 53
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Location: Colorado
Post: #62
yep the info changed just to characters this one works

rtmp://fms2.tikilive.com:1935/view/23997_032/stream23997 swfUrl=http://www.tikilive.com/public/flash/viewerModules/player/PlayerModule.swf?version=2.1.5 pageUrl=http://www.tikilive.com/show/classic-rock swfVfy=true live=true timeout=60

but who knows how often the info changes--thanx

XBMC (11.0-RC2 Git:20120229-f38655f), Platform: Darwin iOS (11.0.0 AppleTV2,1, Version 5.0.1 (Build 9A406a)). Built on Mar 1 2012
find
Silen Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Post: #63
How to use next parameters?
conn AMF
Append arbitrary AMF data to Connect message

Any sample please.
find
vtwin0001 Offline
Member
Posts: 80
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #64
Hello, could somebody help me decode (or dump) this one?

cuatro.com/en-directo/

[this one looks like a challenge]
find
tuonepctech Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #65
<!-- CHANNELS -->
<div id="container" style="text-align: left; height: 287px; width: 100%; overflow: auto;">
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td width="75" height="48">
<div class="imagechannel" title="ANTENA LATINA" onclick="location.href='../dominican_republic/antenalatina.php';">
<img class="logochannel" src="../images/lazyload.gif" original="../images/do-antenalatina.jpg" width="40" height="20" border="0">

</div>
</td>
<td>
<b><a title="ANTENA LATINA" href="../dominican_republic/antenalatina.php">ANTENA LATINA</a></b><br>
<strong class="small2">Entertainment</strong><br>
<strong class="small">24,467 views</strong>
</td>

</tr>
<tr>
<td width="75" height="48">
<div class="imagechannel" title="SUPER TV CANAL 55" onclick="location.href='../dominican_republic/supertvcanal55.php';">
<img class="logochannel" src="../images/lazyload.gif" original="../images/do-supertvcanal55.jpg" width="40" height="20" border="0">
</div>
</td>
<td>
<b><a title="SUPER TV CANAL 55" href="../dominican_republic/supertvcanal55.php">SUPER TV CANAL 55</a></b><br>

<strong class="small2">Cable TV</strong><br>
<strong class="small">21,359 views</strong>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="75" height="48">
<div class="imagechannel" title="TELEMICRO" onclick="location.href='../dominican_republic/telemicro.php';">
<img class="logochannel" src="../images/lazyload.gif" original="../images/do-telemicro.jpg" width="40" height="20" border="0">

</div>
</td>
<td>
<b><a title="TELEMICRO" href="../dominican_republic/telemicro.php">TELEMICRO</a></b><br>
<strong class="small2">Entertainment</strong><br>
<strong class="small">19,257 views</strong>
</td>

</tr>
<tr>
<td width="75" height="48">
<div class="imagechannel" title="DIGITAL 15" onclick="location.href='../dominican_republic/digital15.php';">
<img class="logochannel" src="../images/lazyload.gif" original="../images/do-digital15.jpg" width="40" height="20" border="0">
</div>
</td>
<td>
<b><a title="DIGITAL 15" href="../dominican_republic/digital15.php">DIGITAL 15</a></b><br>

<strong class="small2">Entertainment</strong><br>
<strong class="small">11,636 views</strong>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="75" height="48">
<div class="imagechannel" title="VEGA TEVE" onclick="location.href='../dominican_republic/vegateve.php';">
<img class="logochannel" src="../images/lazyload.gif" original="../images/do-vegateve.jpg" width="40" height="20" border="0">

</div>
</td>
<td>
<b><a title="VEGA TEVE" href="../dominican_republic/vegateve.php">VEGA TEVE</a></b><br>
<strong class="small2">Local TV</strong><br>
<strong class="small">6,763 views</strong>
</td>

</tr>
<tr>
<td width="75" height="48">
<div class="imagechannel" title="SUPER TV CANAL 8" onclick="location.href='../dominican_republic/supertvcanal8.php';">
<img class="logochannel" src="../images/lazyload.gif" original="../images/do-supertvcanal8.jpg" width="40" height="20" border="0">
</div>
</td>
<td>
<b><a title="SUPER TV CANAL 8" href="../dominican_republic/supertvcanal8.php">SUPER TV CANAL 8</a></b><br>

<strong class="small2">Cable TV</strong><br>
<strong class="small">6,225 views</strong>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="75" height="48">
<div class="imagechannel" title="MUSAVISION" onclick="location.href='../dominican_republic/musavision.php';">
<img class="logochannel" src="../images/lazyload.gif" original="../images/do-musavision.jpg" width="40" height="20" border="0">
find
tuonepctech Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #66
can any help to do my own list of live tv channels
find
tuonepctech Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #67
Antena Latina
-http://www.antenalatina7.com/streaming7/str.html

maimon tv
mms://200.88.126.11/maimontv

TELEMICRO
<asx version="3.0">
<title>TELEMICRO</title>
<entry>
<title>TELEMICRO LIVE</title>
<ref href="mms://66.128.53.146/telemicro/" />
<author>www.intertelevision.net</author>
<copyright>? 2011</copyright>

</entry>
<entry>
<ref href="http://www.intertelevision.net/images/nosignal.gif" />
<duration value="1:00:00"/>
</entry>
</asx>


digital15
mms://66.128.53.146/digital15/

CDN LIVE
<!-- PLAYER -->
<iframe name="player" marginwidth="0" marginheight="0" src="http://player.longtailvideo.com/player5.3.swf?streamer=rtmp://173.192.224.104/live&file=ALOJADO_CDN.flv&autostart=true" frameborder="0" width="640" height="384" scrolling="no"></iframe>
<!-- PLAYER END -->
find
tuonepctech Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #68
<!-- PLAYER -->
<iframe name="player" marginwidth="0" marginheight="0" src="http://player.longtailvideo.com/player5.3.swf?streamer=rtmp://173.192.224.104/live&file=ALOJADO_CDN.flv&autostart=true" frameborder="0" width="640" height="384" scrolling="no"></iframe>
<!-- PLAYER END -->
find
tuonepctech Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #69
[TELEUNION] TELEUNION
Web: http://www.teleunionrd.com
City: STI
Country: Dominican Republic
Language: Spanish
Category: Entertainment
Bitrate: 141K
Player: Windows Media
Status: [Online] Online

http://theinternationaltv.com/dominican_...eunion.php

<b><a title="SUPER TV CANAL 55" href="../dominican_republic/supertvcanal55.php">SUPER TV CANAL 55</a></b><br>
find
Adler Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Location: Wildwood, New Jersey
Post: #70
Hi All,

I have been Googling, watching videos and reading threads for a couple of days now regarding Live TV.

As a background I run openSuSE 12.1 with the KDE desktop. I have followed the suggestions regarding placing stream information where XBMC can read it. However, XBMC did not see it until I put it in a folder. Then when I went to add a channel e.g. Al Jazeera I was then asked to pick a scraper to be used. There was none for Al Jazeera.

I hope someone recognizes this issue and can give me some assistance. Thanks in advance for your support.

JJMacey
Wildwood, New Jersey - On The Jersey Shore
Linux Web Site + Blog

find
n0s22 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #71
Hi
Can someone please help me with this. I am trying to get the rtmp URL of this video http://www.jagobd.com/rtv.html but I could not. I tried URL snooper 2 and the URL doesnt seem to work with xbmc. Any help would be greatly appreciated.
find
shaneod Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #72
(2012-08-07 21:36)n0s22 Wrote:  Hi
Can someone please help me with this. I am trying to get the rtmp URL of this video http://www.jagobd.com/rtv.html but I could not. I tried URL snooper 2 and the URL doesnt seem to work with xbmc. Any help would be greatly appreciated.

rtmp://liveonbd.net/live/6321
http://www.liveonbd.net/player/ply/playe.swf


<iframe name="player" marginwidth="0" marginheight="0" src="http://www.liveonbd.net/player/ply/playe.swf?streamer=rtmp://liveonbd.net/live&file=6321&autostart=true" frameborder="0" width="640" height="384" scrolling="no"></iframe>


It took a while for me to find it, because I overcomplicated things.
I found it through charles, with some difficulty.. URL Snooper 2 Looks much more annoying to use imo.


What's funny is, I don't even have xmbc. I'm just interested in messing with rtmp sites Tongue
(This post was last modified: 2012-08-09 21:33 by shaneod.)
find
SofaKng Offline
Donor
Posts: 425
Joined: Mar 2005
Reputation: 0
Post: #73
Can anybody help me with this site:

http://rockstv.com/Live/Auction.aspx

The RTMPT stream seems to be: rtmpt://ny5.streamingwizard.com:80/rockstv

...but I think I need more information than that?
find
lordcedrich Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #74
I would like to know if anyone knows the code of Philippines Live Stream of ABS-CBN, TV5, GMA7 and the AKTV PBA?
Thanks
find
ranklepuss Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #75
Does anyone know if it is possible to have a stream show up under the "TV Shows" section? It would be easier than having to navigate through the file menus.
find
Thread Closed