[RELEASE] The Pirate Bay (program) add-on

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
dlabz Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #46
I'll try to hack in the IMDB support myself... I was trying to debug this thing today, and I think I finally got the idea of how python works Smile

Thanks again, and keep up the good work Smile
find quote
jurm Offline
Member
Posts: 68
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #47
Thanks divingmule, the new update worked a treat for me

I have a question though, how easy would it be to edit the script to put a different RSS feed in from another site?

Also, do you have any idea how to add a 'stream' or 'play' function to the utorrent plugin like is in the utorrent application?

Thanks for your help
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #48
dlabz Wrote:I'll try to hack in the IMDB support myself... I was trying to debug this thing today, and I think I finally got the idea of how python works Smile

Thanks again, and keep up the good work Smile

Cool patches welcome.
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #49
jurm Wrote:I have a question though, how easy would it be to edit the script to put a different RSS feed in from another site?

May as well make another plugin for a diffrent site. Usually RSS feeds are easy.

jurm Wrote:Also, do you have any idea how to add a 'stream' or 'play' function to the utorrent plugin like is in the utorrent application

Nope, you might run it by the utorrent plugin author.
find quote
asko Offline
Junior Member
Posts: 29
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #50
Hey guyz ,,i've been using the pirate bay plugin with no problems in dharma and aeon mq 3 ,,,suddenly it completely stopped working giving me the error script,,,i've updated to eden RC2 now and downloaded the latest one 0.1.3 for eden and it still doesnt work :-( any suggestions ??
find quote
Vaikin Offline
Posting Freak
Posts: 861
Joined: Mar 2012
Reputation: 25
Location: Toronto, Canada
Post: #51
It can't work anymore. Piratebay remove torrent files and only uses magnet links now, which means the plugin has no file to download. It would need a decent amount of work to get it to handle magnets.
find quote
wipmonkey Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #52
(2012-03-14 02:25)Vaikin Wrote:  It can't work anymore. Piratebay remove torrent files and only uses magnet links now, which means the plugin has no file to download. It would need a decent amount of work to get it to handle magnets.

I don't know what the hell I'm going but if you are using transmission you can use this patch
http://pastebin.com/7Kb6Xjiq

you have to edit the line
tc = transmissionrpc.Client('127.0.0.1', '9091', 'transmission', 'transmission')
it is transmissionrpc.Client(server, port, username, passwd)

I also installed transmissionrpc system wide because is wasn't working when I put it in the resources/lib folder

$ sudo apt-get install python-setuptools
$ sudo easy_install transmissionrpc

If I have time, I'll figure out how to fix it right but it works for me so it might be a while. Smile or maybe someone smarter or with more time can do it.
find quote
avanderbergh Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Oct 2010
Reputation: 0
Post: #53
(2012-03-31 00:50)wipmonkey Wrote:  
(2012-03-14 02:25)Vaikin Wrote:  It can't work anymore. Piratebay remove torrent files and only uses magnet links now, which means the plugin has no file to download. It would need a decent amount of work to get it to handle magnets.

I don't know what the hell I'm going but if you are using transmission you can use this patch
http://pastebin.com/7Kb6Xjiq

you have to edit the line
tc = transmissionrpc.Client('127.0.0.1', '9091', 'transmission', 'transmission')
it is transmissionrpc.Client(server, port, username, passwd)

I also installed transmissionrpc system wide because is wasn't working when I put it in the resources/lib folder

$ sudo apt-get install python-setuptools
$ sudo easy_install transmissionrpc

If I have time, I'll figure out how to fix it right but it works for me so it might be a while. Smile or maybe someone smarter or with more time can do it.

I have the latest version of the piratebay plugin and also installed transmissionrpc. When I apply the patch I get the following errors:

patching file default.py
Hunk #1 FAILED at 6.
Hunk #2 FAILED at 86.
Hunk #3 FAILED at 116.
Hunk #4 FAILED at 237.
4 out of 4 hunks FAILED -- saving rejects to file default.py.rej

Any ideas?
find quote
wipmonkey Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #54
(2012-04-07 09:45)avanderbergh Wrote:  
(2012-03-31 00:50)wipmonkey Wrote:  
(2012-03-14 02:25)Vaikin Wrote:  It can't work anymore. Piratebay remove torrent files and only uses magnet links now, which means the plugin has no file to download. It would need a decent amount of work to get it to handle magnets.

I don't know what the hell I'm going but if you are using transmission you can use this patch
http://pastebin.com/7Kb6Xjiq

you have to edit the line
tc = transmissionrpc.Client('127.0.0.1', '9091', 'transmission', 'transmission')
it is transmissionrpc.Client(server, port, username, passwd)

I also installed transmissionrpc system wide because is wasn't working when I put it in the resources/lib folder

$ sudo apt-get install python-setuptools
$ sudo easy_install transmissionrpc

If I have time, I'll figure out how to fix it right but it works for me so it might be a while. Smile or maybe someone smarter or with more time can do it.

I have the latest version of the piratebay plugin and also installed transmissionrpc. When I apply the patch I get the following errors:

patching file default.py
Hunk #1 FAILED at 6.
Hunk #2 FAILED at 86.
Hunk #3 FAILED at 116.
Hunk #4 FAILED at 237.
4 out of 4 hunks FAILED -- saving rejects to file default.py.rej

Any ideas?

Thats my bad I'm new to patches. try this one

http://pastebin.com/YLK5bxEn

When you run the plugin and grab a torrent it will say there is a plugin error but if you check transmission is should be grabbing it.
find quote
dallasnights Offline
Fan
Posts: 487
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #55
Anyone know how to fix this on ATV2, keep getting script error, thanks all

http://pastebin.com/qikSMBkz
find quote
avens19 Offline
Member
Posts: 75
Joined: Jan 2013
Reputation: 2
Post: #56
Hey Guys,

I really wanted this functionality for myself so I took the plugin and played with it. I hitched my wagon to uTorrent so this version of the plugin relies on having a working uTorrent webui. It allows you to select any torrent and then adds it to uTorrent via the webui. I made a Google code project for it, it can be found here:

https://code.google.com/p/piratebayxbmc/
find quote
GriffeyJuni0r Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #57
I am getting a "Dependencies Not Met" error when trying to install this on the latest Gotham build.

Are there any plans to update this plugin to be compatible? Right now it's the only thing holding me back from updating my XBMC Smile
find quote
Leegall34 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #58
Why won't the new pirate bay links work
find quote
Post Reply