How to test DefaultFoo icons

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,835
Joined: Dec 2008
Reputation: 52
Location: Prague / Belgrade
Post: #1
Guys,

what's recommended way of testing DefaultFoo icons?

They get cached apparently so changes are not shown immediately as with other images.

My skins:

Amber
Quartz

find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 11,027
Joined: Aug 2007
Reputation: 103
Location: Eastleigh, UK
Post: #2
They're not cached so just change and refresh the skin.
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,835
Joined: Dec 2008
Reputation: 52
Location: Prague / Belgrade
Post: #3
Unfortunately, they are on Mac (Dharma 10.1).

Just deleted everything and did fresh install. Deleted DefaultAddonVideo. It fallbacks to DefaultHardDrive. Added new DefaultAddonVideo and previous version is shown.

My skins:

Amber
Quartz

find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 11,027
Joined: Aug 2007
Reputation: 103
Location: Eastleigh, UK
Post: #4
Strange, I did the same test on Windows Dharma 10.1 and it changed.
find quote
jmarshall Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 26,221
Joined: Oct 2003
Reputation: 178
Post: #5
Definitely shouldn't be being cached (and it definitely should not be different across platforms).

Let us know specifically how to reproduce the issue.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,835
Joined: Dec 2008
Reputation: 52
Location: Prague / Belgrade
Post: #6
Well as I stated above - pick any skin on Mac that you run at least once previously, change any of DafaultFoo.pngs and you will still see previous version of png, not the new one. That's situation on my Mac.

code:

<texture fallback="DefaultAddonNone.png">$INFO[ListItem.Icon]</texture>

My skins:

Amber
Quartz

find quote
miked2024 Offline
Member
Posts: 71
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #7
I can confirm this behavior on Mac. I ran into it a few weeks ago myself.
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,835
Joined: Dec 2008
Reputation: 52
Location: Prague / Belgrade
Post: #8
It's even worse. Test this in Confluence:

1.Make folder and put some pictures in it.
2. Goto skin options, background customizer and choose any picture in order to change background
3. Quit Xbmc
4. Replace an image in above folder with new one while keeping the same name
5. Try to change background now and you will notice that background is changed to a new picture BUT FileBrowser.xml is showing you OLD one as preview icon. This icon won't change until you delete cache.

EDIT: Tested on yesterday's nighty.
EDIT2: Finally refreshed, after couple of XBMC restarts.
EDIT3: NO IT DOES NOT REFRESH after restart :-(((( I must have renamed it earlier..

My skins:

Amber
Quartz

(This post was last modified: 2011-04-09 16:24 by pecinko.)
find quote