Kodi Community Forum

Full Version: Weather Underground
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I am getting this error:

Image

http://pastebin.com/9neJBcnT
yup, i've recently seen that as well at my end.
it got me scratching my head for a while to figure what was going on...

there are two issues here:
- the skin helper addon is responsible for that popup (https://github.com/marcelveldt/script.sk...or.py#L466)
- there's a bug in kodi causing the text to be displayed fullscreen instead of contained within the popup dialog.

i'll reach out to the author of the skin helper script to check if this functionality can be changed/removed.
the rss alert data is a full page of info and not really suitable to be displayed in such a tiny popup dialog.
BTW, the reason you didn't see it in add-ons was probably because it was marked by Kodi as "broken" and the default setting is not to show broken add-ons.

scott s.
.
Glad I finally found the API info so I could resurrect this addon now that Yahoo Weather is dead for the same reason....

Is there a way to select a specific Wunderground station? I tried typing in the station call letters for the location, etc., but that did not work. Seems the data must come from a station and that you should be able to somehow select which (if there are a few in your locale). I live in an area with extreme microclimate variations so I'd like to get a better fit for my location.
In the advanced settings of the Weather Underground addon I have always put the 4 digit codes for the exact station and this has always worked (for years).

If you go to https://www.wunderground.com, find your station, and then click 'Change Station' you will see this code.
Here you will also see a list of stations nearby including Personal Weather Stations from private people.

The Personal Weather Station codes are in a different format but work in the same way. I tested this morning with a couple close to me:

Nice Airport: LFMN
Rue Sa da: pws:INICE161

Everything works as it should. In the display name you can enter whatever you want to personalise the name that appears in Kodi.

Oh, autoip works too if you are travelling (but you are at the mercy of wherever the network ip address is of course).

Is this what you were looking for? Hope this helps Nod
(2016-03-27, 10:38)jmh2002 Wrote: [ -> ]In the advanced settings of the Weather Underground addon I have always put the 4 digit codes for the exact station and this has always worked (for years).

If you go to https://www.wunderground.com, find your station, and then click 'Change Station' you will see this code.
Here you will also see a list of stations nearby including Personal Weather Stations from private people.

The Personal Weather Station codes are in a different format but work in the same way. I tested this morning with a couple close to me:

Nice Airport: LFMN
Rue Sa da: pws:INICE161

Everything works as it should. In the display name you can enter whatever you want to personalise the name that appears in Kodi.

Oh, autoip works too if you are travelling (but you are at the mercy of wherever the network ip address is of course).

Is this what you were looking for? Hope this helps Nod

That is exactly what I was looking for, but it does not work for me Sad

This is the pws I tried to choose: KCABAYWO10. All I get is the dreaded 32F with a slash through it.
Did you enter pws:KCABAYWO10 ? (including the pws: ) because I just tried it and it works for me and shows 10 degC (50 something degF), the same as here: https://www.wunderground.com/personal-we...10#history

If you miss the pws: part then it doesn't work.
(2016-03-27, 16:46)jmh2002 Wrote: [ -> ]Did you enter pws:KCABAYWO10 ? (including the pws: ) because I just tried it and it works for me and shows 10 degC (50 something degF), the same as here: https://www.wunderground.com/personal-we...10#history

If you miss the pws: part then it doesn't work.

No, of course not Smile

Thank you! It worked amazingly well when I did it correctly.
Great! Smile
(2011-12-11, 02:02)ronie Wrote: [ -> ]For Kodi 16.0 Jarvis (and up...)

This addon requires a personal API Key!


To get a free API key:
  1. please sign-up here: http://www.wunderground.com/weather/api/d/login.html
  2. click on the activation link in the confirmation email
  3. log in to your account
  4. go to: http://www.wunderground.com/weather/api/
  5. select 'Explore my options'
  6. on the next page, select 'Anvil Plan' and click 'Purchase Key'
  7. fill in the registration form (doesn't really mater what info you supply here)
  8. on the next page, find your 'Key ID'
  9. enter the key in the addon settings


Download:
the addon is available in the kodi addon repo.


watch gallery



If you have issues with this addon, please please (with sugar on top) post a Debug Log!
1 enable debug logging in kodi
2 enable logging in the openweathermap addon settings
3 restart kodi
4 go to the weather window
5 wait a few minutes
6 post the entire kodi.log file on xbmclogs.com


Excuse me if I dare to disturb you. Would it be too much asking you a working version for Isengard (15.2)? I already made the registration and got the api key, I downloaded an old version, 3.0.8, of your addon, for not bothering you, but there's no place to insert this code. I guess api was not necessary some time ago.
I have a really well configured media centered and I managed to make it "Wife Friendly"...!!! I would not prefer to upgrade to a Beta for testing your beautiful addon.
Please, if you can, give me some suggestions.
There was a special version 4.0.3 that could use a private api key that was working in 14.2, so I guess it worked in 15.2 as well? If yes this is what you will need.

Having said that Kodi Jarvis 16 is no longer in beta, it's a full release version now so unless something else is stopping you then it would be better to upgrade.
(2016-03-28, 15:59)jmh2002 Wrote: [ -> ]There was a special version 4.0.3 that could use a private api key that was working in 14,2, so I guess it worked in 15.2 as well? If yes this is what you will need.

Having said that Kodi Jarvis 16 is no longer in beta, its a full release version now so unless something else is stopping you then it would be better to upgrade.

Thanks! Could you please link me it?
Currently I'm using a special distro of Openelec that correctly handles Intel DRI video card on my system.
I'm waiting for a stable release of that.
What can Jarvis better than Isengard? Supposedly I have a dependency problem if I want to install on WU Isengrad.
Unfortunately OpenELEC didn't yet publish update from Isengrad to Jarvis



(Due to mechanised translation grammar may be faulty, sorry)
I managed to find the "old" addon and it's working perfectly in Isengard! Thanks jmh2002 for the suggestion!
Here's the link if someone interested:
http://ow.ly/3zsjWG
You are welcome Smile