Kodi Community Forum

Full Version: [RELEASE] Radio Add-on (rad.io, radio.de, radio.fr, radio.pt, radio.es) Music Plugin
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Can you check if this Kodi build (https://mirrors.kodi.tv/test-builds/wind...ad-x64.exe) solves your issue? It's matrix with this patch (https://github.com/xbmc/xbmc/pull/20362) on top.
(2021-10-21, 22:49)enen92 Wrote: [ -> ]
(2021-10-21, 07:33)Jeffers24 Wrote: [ -> ]
(2021-10-18, 07:28)Jeffers24 Wrote: [ -> ]If I paste the URL that is giving an error on line 522 of the Kodi log into chrome I get this error:-
Image
@enen92 

Is my issue being caused by the "two concurrent busydialogs" problem?

No your issue is likely due to outdated cacerts. I think one of the CA certs of letsencrypt has expired recently. See https://letsencrypt.org/docs/dst-root-ca...mber-2021/

In which Kodi versions / operating systems are you facing this issue?

Thanks for response, I hope all my platform details are contained in my Kodi log in this post:- https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid...pid3065492

If you need further info I am happy to supply.

Is the cacerts issue something I can fix in my W10 laptop?

If not will the issue be fixed, or is there way around the issue?

Image
(2021-10-22, 01:07)enen92 Wrote: [ -> ]Can you check if this Kodi build (https://mirrors.kodi.tv/test-builds/wind...ad-x64.exe) solves your issue? It's matrix with this patch (https://github.com/xbmc/xbmc/pull/20362) on top.

Apologies, I didn't see there was a post from you on the next page.

Installed your test version, installed Radio and Kodi logfile upload addons.

Run Radio addon, got Radio network error, but it's different error see log:-

https://paste.kodi.tv/hasatiheti
I installed the Radio addon on Kodi 19.3 running on Amazon Fire TV Cube.  It seems to work, but after storing a few stations in My Stations, trying to play a station from the list in My Stations either crashes Kodi, or produces an error.  Reading the log did not tell me much.  This USED to work in older versions (before Matrix), and was very useful.  Please fix it!
python script error when lauching radio on fedora 35
the add-on does not support Python 3.10, which is what fedora 35 uses

https://paste.kodi.tv/igohobutif.kodi

https://bugzilla.rpmfusion.org/show_bug.cgi?id=6152
https://github.com/xbmc/xbmc/issues/20564
(2021-11-23, 09:58)spacerfrog Wrote: [ -> ]python script error when lauching radio on fedora 35
the add-on does not support Python 3.10, which is what fedora 35 uses

https://paste.kodi.tv/igohobutif.kodi

https://bugzilla.rpmfusion.org/show_bug.cgi?id=6152
https://github.com/xbmc/xbmc/issues/20564

Thanks for reporting. Should be fixed by https://github.com/xbmc/repo-scripts/pull/2157
Hello,

on android TV, an error occurres while trying to open "My stations" folder (I may have put a wrong URL while creating a station in this folder).

See log file (at the bottom) :

https://paste.kodi.tv/owecugiwew

Thanks !
Hi.  Thanks for maintaining the Radio app!

I have a quick question.  A few weeks ago, I submitted a request to add Streetsounds Radio to Radio.net.  14 days ago, they added it.  It appears on both Radio.net and Radio.de.  However, when I search in the Kodi app for "streetsounds", I don't get any results.

I noticed that Streetsounds Radio is incorrectly categorized as Jazz.  I even tried browsing the Jazz genre, but couldn't find the station listed that way, either.

Any ideas?

Thanks!
(2021-11-24, 11:53)Petit_Barde Wrote: [ -> ]Hello,

on android TV, an error occurres while trying to open "My stations" folder (I may have put a wrong URL while creating a station in this folder).

See log file (at the bottom) :

https://paste.kodi.tv/owecugiwew

Thanks !
Thanks, should be fixed in the next version (when https://github.com/xbmc/repo-plugins/pull/3790 is merged)
Hello, 

thank you for your answer and commitment.

I found one issue trying to stream web radios with Kodi for android TV :

 - Kodi for android TV can't read the Flac stream from Mother Earth Radio (http://server9.streamserver24.com:18800/motherearth), FLAC, 24bit 96 kHz,
while Kodi for PC has no problem with this stream (VLC for android TV can also stream this link).

Is that a limitation of Kodi for android TV ?

Thanks !
I forgot the logfile (error at the very bottom) :

https://paste.kodi.tv/uzonuwocad
thank you - it is fixed
Okay, can someone please help me find out what I'm doing wrong. I'm trying to bind an autostart for this app to my remote. So when I choose Radio it starts the app and plays a certain radio station.

1. I've mapped the commands in my Harmony remote app
2. Using keymap edtor I figured out the key id of the button I mapped to this sequence. I used the button to use command "open radio app" under Global commands.
3. I opened Users\User\AppData\Roaming\Kodi\userdata\keymaps\gen.xml and edited the entry for this button to call: <key id="61480">PlayMedia(plugin://plugin.audio.radio_de/station/radiobob)</key>

Nothing I do opens the station. Nothing. Please help! The radio app starts fine but just stays at the main menu What am I doing wrong?

EDIT: I haven't got a clue what I did since I keep fiddling around but it started working as it should now.
I use the Radio App on several devices, mainly on my Pi via LibreElec.

A few days ago I noticed an issue with "Deutschlandfunk, Deutschlandfunk Kultur and Deutschlandfunk Nova".

These three german radio stations, constantly crashes kodi completely, forcing the system to reboot, when using my Pi's. On my main system with ubuntu, it crashes kodi, too.
This is the latest crashlog from it:

https://paste.kodi.tv/asuxeboyat.kodi

Other radio stations like "WDR 5" and "WDR 2" and so on are not suffering from this issue and you can also hear the radio station on its platform itself without any problem - very strange...

Thank you very much and best wishes!
Not working for me.  Using 3.0.8+matrix.1 on kodi 19.1 in Win 10 x64.  Get nothing but network_error notification with no log entry.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45