Kodi Community Forum

Full Version: Argus TV 2.0.1 + pvr plugin dont work
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
just testet the new version 2.0.1 of argustv and the argustv-xbmc-plugin from here: http://www.dotnetdevelopers.net/XBMC/xbmcpvr.html
i tested with the latest xbmc nightly (and the one from yesterday). i get the epg data very fast and without errors. if i start a channel he is "working" some seconds an than i get "tuning failed" error. what can i do?
(2012-11-22, 23:33)norm360 Wrote: [ -> ]They are working on a new plugin. (Try this http://www.argus-tv.com/forum/viewtopic....140#p25720 )

Check here - http://www.argus-tv.com/forum/viewforum.php?f=60

i get the same error with the plugin from you link
(2012-11-22, 22:15)Ed76 Wrote: [ -> ]just testet the new version 2.0.1 of argustv and the argustv-xbmc-plugin from here: http://www.dotnetdevelopers.net/XBMC/xbmcpvr.html
i tested with the latest xbmc nightly (and the one from yesterday). i get the epg data very fast and without errors. if i start a channel he is "working" some seconds an than i get "tuning failed" error. what can i do?

I have tried the latest nightly with the build from my binaries page along with Argus TV 2.0.1 and it works fine.

There are two things you can try...

1. Delete the add-on completely and re-install/configure.
2. If #1 doesn't work, try to rename your XBMC user folder to XBMC_Old and re-install/configure the add-on.

it's also working fine for me, just tested yesterday.
thanks for the infos, i will try again
now it works. but channel switching is very slow, 7 seconds. i read here that other people have switching times 2 seconds (with 4therecord). is there something i can do to get better swiching times?
(2012-11-23, 20:49)Ed76 Wrote: [ -> ]now it works. but channel switching is very slow, 7 seconds. i read here that other people have switching times 2 seconds (with 4therecord). is there something i can do to get better swiching times?

I get similar switching times using Nova S2 HD tuner. But then I got the same with MediaPortal.
hi, "similar" to what? 2 or 7 seconds? i have with mediaportal backend also ca. 7 seconds.