Kodi Community Forum

Full Version: Ouya - crash with TVheadend
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hello,

My Ouya with XBMC crash with Live TV ( it's works with movies )

Log : http://xbmclogs.com/show.php?id=37656

My discussion on #xbmc :

(19:26:28) NourSs: Hello. My Ouya crash when i play LiveTV ( works with a movies ), i have a log with the error : http://xbmclogs.com/show.php?id=37656 . Where can i get support ?
(19:35:54) NedScott: NourSs: does it crash pretty consistently?
(19:37:18) NourSs: NedScott: Don't understand
(19:37:27) NedScott: is it all the time or just once and a while
(19:37:38) NedScott: constantly is what I meant
(19:37:41) NedScott: auto spell check got me
(19:37:56) NourSs: When i play Live TV, it turn 5second or 30 seconds and crash, return to Ouya menu
(19:37:59) NourSs: All the time
(19:38:43) NedScott: hmm, interesting. During my short period of time with an OUYA I was able to use TVHeadend, and it would crash, but not that often. However, I was using an older version of TVheadend
(19:39:24) NedScott: it might be good to make a post specifically in the TVheadend subforum and mention that debug log: http://forum.xbmc.org/forumdisplay.php?fid=168
(19:39:24) NourSs: But i can look an entire movies with no problem
(19:39:53) NedScott: it's probably not raw playback itself that is making it crash, but something else
(19:41:28) NourSs: This forums seems to be dead.. no ?
(19:43:01) NedScott: NourSs: sort of, but the guy who makes TVheadend, Adam, checks it often
(19:43:40) NedScott: I think it might be a tvheadend issue if recent versions are causing more crashes on that build of XBMC
The build he's using is one of the libstagefright builds based on Alpha 1. I used the same build for a short time with an older version of TVheadend (I can't for the life of me remember which, but it ran on Ubuntu Hardy, so.. yeah..), and it crashed every so often, but not every 30 seconds. I figure maybe it's tvheadend or the tvheadend add-on, but wasn't sure how to further troubleshoot this.

I currently don't have an OUYA on hand, but when I do, I'll be happy to do some further testing if needed.