Kodi Community Forum

Full Version: service.subtitles.podnapisi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
here is a thread for all podnapisi related stuff, development on https://github.com/amet/service.subtitles.podnapisi



----------------

https://github.com/amet/service.subtitle...55feed469f

if anyone feels like testing, ^^ cleanup and login failure notification
(2014-04-17, 21:27)amet Wrote: [ -> ]https://github.com/amet/service.subtitle...55feed469f

if anyone feels like testing, ^^ cleanup and login failure notification

Will this update on it's own or do I have to manually overwrite those files?

Matej
No, i wont push to repo until its tested. You have to download and manually replace
Ok, I just downloaded it, will report back!

Matej
Hey. I was testing subtitles.net a a bit and found out that their search engine 'sucks'.
It very rarely gives you a working result.

For example this is a part of the debug log:
Code:
log removed, use pastebin

And it does not return anything. So i went to their site and have entered the same string 'True.Detective.S01E02.Seeing.Things.mp4' into search and the result was no subtitles found.
Is there any possibility to override this way of behavior?
Hello, couldn't get it working in Gotham for weeks now. Logs in http://sprunge.us/fKRZ , last error end of file. Any hints ?
FTR, I found the settings.xml file in the .xbmc/userdata/addon_data/service.subtitles.podnapisi directory and there were strange trailing characters (like #&@$) at the end of the password (that I initially entered in the xbmc UI). I got rid of them and now it works. Can't tell why there were there, but anyway.
sometimes happens if you use ios remote to enter it
(2014-05-13, 10:33)amet Wrote: [ -> ]sometimes happens if you use ios remote to enter it

That's exactly what I did. Thanks for the confirmation.
@nard, yep this is an issue with the old version of the remote app and gotham. Current version 1.5.1 should have fixed the issue
The subtitle listing works fine, but there is still exception when trying to download the subtitle. From log:

12:57:02 T:140648501999360 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'strip'
Traceback (most recent call last):
File "$HOME/.xbmc/addons/service.subtitles.podnapisi/service.py", line 199, in <module>
subs = Download(url,params["filename"])
File "$HOME/.xbmc/addons/service.subtitles.podnapisi/service.py", line 121, in Download
f = urllib.urlopen(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 86, in urlopen
return opener.open(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 179, in open
fullurl = unwrap(toBytes(fullurl))
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 1056, in unwrap
url = url.strip()
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'strip'
-->End of Python script error report<--
12:57:02 T:140648451643136 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.podnapisi/?action=download&link=150658&ID=150658&filename=Star Trek: Deep Space Nine S(1)E(4)

Is there a fix or workaround for this error?
Hello amet,

Will we get Undertexter.Se addon to gotham? I and all from Sweden will appreciate it.. Thnx
This is podnapisi thread, please stick to podnapisi issues
Hi amet,
I'm getting an error message when I try to download subtitle .

Log file: http://pastebin.com/FszAVxPY
Pages: 1 2 3 4