Kodi Community Forum

Full Version: Kyra for Kodi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(2016-04-25, 23:41)iorifly Wrote: [ -> ]@rschiks,

Could look more affection for part of PVR?

To really test this I need some information about the setup. Which hardware/software is the best suitable for this?
(2016-04-25, 23:41)iorifly Wrote: [ -> ]@rschiks,

Could look more affection for part of PVR?

Might be interesting Smile

(2016-04-26, 08:20)rschiks Wrote: [ -> ]To really test this I need some information about the setup. Which hardware/software is the best suitable for this?

Just thought I want to integrate TV into my Raspi-Kodi setup as well these days and was torn between Technotrend S2-4600 and DVBSky S960.
I expect the S960 to arrive today. Many People seem to be happy with it, even tho some had it dying after 1 week of usage?
Looking forward to use tvheadend as backend, or others if recommended?

Greetings
Sascha
This depends on your country.
     I use Argus.tv with a TeVii card dvb-s.

However you can also use the tvheadend.

You need a card for signs of tv + backend (argus.tv or tvheadend).




(2016-04-26, 08:20)rschiks Wrote: [ -> ]
(2016-04-25, 23:41)iorifly Wrote: [ -> ]@rschiks,

Could look more affection for part of PVR?

To really test this I need some information about the setup. Which hardware/software is the best suitable for this?
(2016-04-26, 13:32)iorifly Wrote: [ -> ]This depends on your country.
     I use Argus.tv with a TeVii card dvb-s.

However you can also use the tvheadend.

You need a card for signs of tv + backend (argus.tv or tvheadend).

Thanks for the info. I will look into this.
(2016-04-26, 08:52)Zeitfraktur Wrote: [ -> ]Just thought I want to integrate TV into my Raspi-Kodi setup as well these days and was torn between Technotrend S2-4600 and DVBSky S960.
I expect the S960 to arrive today. Many People seem to be happy with it, even tho some had it dying after 1 week of usage?
Looking forward to use tvheadend as backend, or others if recommended?

Greetings
Sascha

The price is the same over here :-)
Will there be a list view for Music (Artists, Songs) ?

Pretty Please?
(2016-05-01, 12:51)wise_rice Wrote: [ -> ]Will there be a list view for Music (Artists, Songs) ?

Pretty Please?

Yes, there will be....it's on my list Big Grin
(2016-05-01, 13:29)rschiks Wrote: [ -> ]Yes, there will be....it's on my list Big Grin
Thank you !
Dear rschiks

Please confirm whether Kodi Control Center is available for Android tv box?
(2016-05-02, 21:04)arzaz Wrote: [ -> ]Dear rschiks

Please confirm whether Kodi Control Center is available for Android tv box?

If it runs Kodi you can use this remote to connect to.
Richard,

Question is it possible somehow to directly start a new menu item in kodi?
i created a item for spotify that connects to an add-on ... now i have to navigate there with the keyboard would be awesome if it can be a button in your app Smile
(2016-05-02, 21:09)rschiks Wrote: [ -> ]
(2016-05-02, 21:04)arzaz Wrote: [ -> ]Dear rschiks

Please confirm whether Kodi Control Center is available for Android tv box?

If it runs Kodi you can use this remote to connect to.

Kodi already installed on my android tv box, how to install Kyra?
(2016-05-02, 21:25)Njaynl Wrote: [ -> ]Richard,

Question is it possible somehow to directly start a new menu item in kodi?
i created a item for spotify that connects to an add-on ... now i have to navigate there with the keyboard would be awesome if it can be a button in your app Smile

What do you mean with created an item? Do you mean a favourite?
(2016-05-02, 22:28)arzaz Wrote: [ -> ]
(2016-05-02, 21:09)rschiks Wrote: [ -> ]
(2016-05-02, 21:04)arzaz Wrote: [ -> ]Dear rschiks

Please confirm whether Kodi Control Center is available for Android tv box?

If it runs Kodi you can use this remote to connect to.

Kodi already installed on my android tv box, how to install Kyra?

You can download Kyra for your iOS device here:
https://itunes.apple.com/us/app/kodi-con...?ls=1&mt=8
(2016-05-03, 06:42)rschiks Wrote: [ -> ]
(2016-05-02, 21:25)Njaynl Wrote: [ -> ]Richard,

Question is it possible somehow to directly start a new menu item in kodi?
i created a item for spotify that connects to an add-on ... now i have to navigate there with the keyboard would be awesome if it can be a button in your app Smile

What do you mean with created an item? Do you mean a favourite?

No i created a menu item on the kodi menu bar ... is it possible to direct start that while using kyra? is there something for this in the API?