Kodi Community Forum

Full Version: [RELEASE] Amazon Prime Instant Video (US/UK/DE)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
(2015-05-06, 15:41)remlap Wrote: [ -> ]Hi I want to see this video but it wont let me play since its not searchable and my watchlist gives errors

http://www.amazon.co.uk/dp/B00MU41ND2

You may need to provide a little more info, e.g have you done the fixes and replaced the default.py file. What country are you in? What error do you get etc etc...
not working in the US, tried Lordk's fix also not working. playback fails on everything
Yeah, I decided to do dual boot Chrome OS and OpenELEC on my Chromebox instead to use Chrome for Amazon Prime.
(2015-05-09, 07:30)headcreep Wrote: [ -> ]not working in the US, tried Lordk's fix also not working. playback fails on everything

it works for me.. I am now using Razer Forge (switched from Fire TV) it has little less apps.. but hardware is much better and the controller is nice,and prime works for me: for example tv Show "Extant" I was comparing quality and it was about the same in my browser on PC and via the add-on (after installing the Fix)

both streamed at 720p even though I set 1080p to max.
Works for me as well (using Chromebox w/OpenELEC)... hope it lasts.
Is it just me or pretty much every video that works is 720p only?
I am using Windows 8 with kodi 14.1 and it does not work just keep getting failed.

Any advice appreciated.

Thanks
Which version are you using?


Did you try the one from my repo?

https://github.com/XLordKX/kodi/raw/mast...-1.0.0.zip
Hello from north america I'm using the one from the repo dosen't work on movies just tv series and all the series stream at 720p hd could you can fix it please
(2015-05-12, 21:20)lordk Wrote: [ -> ]Which version are you using?


Did you try the one from my repo?

https://github.com/XLordKX/kodi/raw/mast...-1.0.0.zip
Hi,

Thanks for the direct link I will try it again today it was 1.0.1 if I remember correctly.

Thanks
Please send me logs with debugging activated.
I can't test and debug on my self without US/UK membership for Amazon and VPN.
this is the log from kodi

Code:
09:40:44 T:1264   DEBUG: ------ Window Init (Pointer.xml) ------
09:40:44 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: About to connect() to azusfms-vodfs.fplive.net port 80 (#0)
09:40:44 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT:   Trying 4.27.8.254...
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: Connected to azusfms-vodfs.fplive.net (4.27.8.254) port 80 (#0)
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: GET /ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/555958c7-c558-4d97-831d-ce29bb1f09fb-402.mp4?auth=da.bCdlatcwd9cUa6csbUbydUdvaNa6aDcE-bvu2jY-FPa-RyJYJzq-k8pbrcrcpen5qWlSsesTs8kVsTkcs4mVkbper7r3paoVp9lUs2sRtWkUr9k2s7lclVp8sTsSpdoYpalUtRsU&aifp=v001&slist=ans/148387/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/107543/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148414/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148398/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/ HTTP/1.1
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: Range: bytes=0-
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: User-Agent: Kodi/14.2 (Windows NT 6.1; WOW64) App_Bitness/32 Version/14.2-Git:20150326-7cc53a9
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: Host: azusfms-vodfs.fplive.net
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: Accept: */*
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: Accept-Charset: UTF-8,*;q=0.8
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: The requested URL returned error: 403
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: Closing connection #0
09:40:45 T:9280   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP returned error 403
09:40:45 T:9280  NOTICE: CCurlFile::FillBuffer - Reconnect, (re)try 1
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: About to connect() to azusfms-vodfs.fplive.net port 80 (#0)
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT:   Trying 4.27.8.254...
09:40:45 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: Connected to azusfms-vodfs.fplive.net (4.27.8.254) port 80 (#0)
09:40:46 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: GET /ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/555958c7-c558-4d97-831d-ce29bb1f09fb-402.mp4?auth=da.bCdlatcwd9cUa6csbUbydUdvaNa6aDcE-bvu2jY-FPa-RyJYJzq-k8pbrcrcpen5qWlSsesTs8kVsTkcs4mVkbper7r3paoVp9lUs2sRtWkUr9k2s7lclVp8sTsSpdoYpalUtRsU&aifp=v001&slist=ans/148387/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/107543/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148414/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148398/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/ HTTP/1.1
09:40:46 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: User-Agent: Kodi/14.2 (Windows NT 6.1; WOW64) App_Bitness/32 Version/14.2-Git:20150326-7cc53a9
09:40:46 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: Host: azusfms-vodfs.fplive.net
09:40:46 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: Accept: */*
09:40:46 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - HEADER_OUT: Accept-Charset: UTF-8,*;q=0.8
09:40:46 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: The requested URL returned error: 403
09:40:46 T:9280   DEBUG: Curl::Debug - TEXT: Closing connection #0
09:40:46 T:9280   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP returned error 403
09:40:46 T:9280   ERROR: CCurlFile::CReadState::Connect, didn't get any data from stream.
09:40:46 T:9280   ERROR: XFILE::CFileCache::Open - failed to open source <http://azusfms-vodfs.fplive.net/ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/555958c7-c558-4d97-831d-ce29bb1f09fb-402.mp4?auth=da.bCdlatcwd9cUa6csbUbydUdvaNa6aDcE-bvu2jY-FPa-RyJYJzq-k8pbrcrcpen5qWlSsesTs8kVsTkcs4mVkbper7r3paoVp9lUs2sRtWkUr9k2s7lclVp8sTsSpdoYpalUtRsU&aifp=v001&slist=ans/148387/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/107543/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148414/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148398/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/>
09:40:46 T:9280   ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [http://azusfms-vodfs.fplive.net/ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/555958c7-c558-4d97-831d-ce29bb1f09fb-402.mp4?auth=da.bCdlatcwd9cUa6csbUbydUdvaNa6aDcE-bvu2jY-FPa-RyJYJzq-k8pbrcrcpen5qWlSsesTs8kVsTkcs4mVkbper7r3paoVp9lUs2sRtWkUr9k2s7lclVp8sTsSpdoYpalUtRsU&aifp=v001&slist=ans/148387/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/107543/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148414/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148422/h264/HD/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/;ans/148398/h264/sphe/2/200/ii_/ck_/bla/in_/en_/m/]
09:40:46 T:9280  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
09:40:46 T:9280   DEBUG: CApplication::OnPlayBackStopped: play state was 1, starting 1
09:40:46 T:9280   DEBUG: Thread DVDPlayer 9280 terminating
09:40:46 T:1264   DEBUG: CApplication::OnPlayBackStopped: play state was 3, starting 0
09:40:46 T:1264   DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnStop from xbmc
09:40:46 T:1264   DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 1, from xbmc, message OnStop
09:40:47 T:1264   ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.prime_instant/?url=B000I8G5NA&mode=playVideo&name=Men+In+Black+II&thumb=http%3A%2F%2Fecx.images-amazon.com%2Fimages%2FI%2F41TVSCq67ZL.jpg]
09:40:47 T:1264   DEBUG: Playlist Player: one or more items failed to play... aborting playback
09:40:47 T:1264   DEBUG: ------ Window Init (DialogOK.xml) ------
09:40:47 T:1264  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
09:40:47 T:1264  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
09:40:47 T:1264  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
09:40:47 T:1264  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
09:40:47 T:1264  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
09:40:47 T:1264  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
09:40:47 T:1264   DEBUG: ------ Window Deinit (DialogBusy.xml) ------
09:40:47 T:9340   DEBUG: CSaveFileStateJob::DoWork - Saving file state for video item plugin://plugin.video.prime_instant/?url=B000I8G5NA&mode=playVideo&name=Men+In+Black+II&thumb=http%3A%2F%2Fecx.images-amazon.com%2Fimages%2FI%2F41TVSCq67ZL.jpg
09:40:51 T:1264   DEBUG: ------ Window Deinit (Pointer.xml) ------
09:40:53 T:1264    INFO: Python, unloading python shared library because no scripts are running anymore
09:40:58 T:1264   DEBUG: CJoystick::Initialize : No Joystick found
09:40:58 T:1264   DEBUG: CWinEventsWin32::WndProcWindow is active
09:40:58 T:1264   DEBUG: ------ Window Init (Pointer.xml) ------
09:40:59 T:1264   DEBUG: Keyboard: scancode: 0x5b, sym: 0x0137, unicode: 0x0000, modifier: 0x10
09:41:00 T:1264   DEBUG: CApplication::OnKey: win-leftwindows (0x10f0d6) pressed, action is
09:41:00 T:1264   DEBUG: ------ Window Deinit (Pointer.xml) ------
09:41:00 T:1264   DEBUG: CWinEventsWin32::WndProcWindow is active
09:41:00 T:1264   DEBUG: CWinEventsWin32::WndProc: Focus switched to process C:\Windows\explorer.exe
09:41:00 T:1264   DEBUG: ------ Window Init (Pointer.xml) ------
09:41:05 T:1264   DEBUG: ------ Window Deinit (Pointer.xml) ------
09:41:17 T:1264    INFO: XCURL::DllLibCurlGlobal::CheckIdle - Closing session to http://azusfms-vodfs.fplive.net (easy=07FDF878, multi=01A98B78)
09:41:17 T:7664   DEBUG: Thread JobWorker 7664 terminating (autodelete)
09:41:17 T:9340   DEBUG: Thread JobWorker 9340 terminating (autodelete)
Kodi 14 helix
OS X 10.7
15"macbook Pro


it's a bit slow and kind of buffering- but at least now it shows my watchlist... and plays videos!


removed Amazon,
then redownloaded
installed (did not launch)
got xlordkx repo fix and installed it
relaunched authenticated with my amazon prime login

and it seems to be running....


Thank you!!!!
I'll have to give this another try now.

Edit: I sorted it all out.
Wanted to say thanks again to lordk. Working great via Chromebox w/OpenELEC.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32